שבוע טוב ומבורך לכולנו 🙂🙃😉😊

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

16/02/2020 | 13:39 | מאת: חטוליתוש

האורחים שלי נהנים מאוד לפחות כך התרשמתי ואני תורמת את חלקי הצנוע באירוח שלהם בכל גיחה שלהם אלי. ממשיכה עם הבדיקות שלי ומשתלדת לא לפספס כי חשוב מאוד השבת הזו היתה שונה מכל שבת שהיתה בתקופה המאוד ארוכה שעברנו..היינו לבד בעלי ואני סוליקו כל השבת...היה פשוט נפלא.. והאורחים אינם מעיקים ב"ה..נפלא לשם שינוי.. מקווה שגם כל השבוע הקרוב ימשיך כך..בשבת הבאה עושים לאחיינית שלי הפתעה ..כולם יבואו לארוחת שבת צהרים כולל הנכדים ומקווה שיהיה כייף הם לא התראו כבר 14 שנים ומאוד רוצים להיפגש ביחד רק שהכל יזרום לטוב יהיה בסדר מתמודדת שלי מתוקה שלי בכלל איני כועסת שאת מגיבה רק כשאת יכולה הכל בסדר אהובה.. מאחלת לך שתמצאי את הדרך הכי הכי טובה שמתאימה לך על מנת להמשיך את חייך רק בטוב חיבוק עוטף עולם נשמה חטולית

16/02/2020 | 20:55 | מאת: מתמודדת

תודה יקרה שלי!!! איזה כיף לשמוע שאת מתמידה בבדיקות בטיפול ונהנית משבת זוגית נינוחה. וכן שהביקור מבורך מאחלת שאכן השבוע ימשיך להיות טוב עבורך מלא בהספקים. שההפתעה תהיה נעימה לכולם ומשמחת. תעדכני.. תודה על הבנה... מחבקת אותך בחזרה מתמודדת

18/02/2020 | 02:13 | מאת: חטוליתוש

מאחר ואיני נרדמת החלטתי לפחות להכנס ולכתוב... אחי ואחייניתי בילו את ראשון ושני בירושלים..היו מוזמנים לחתונה של בן או בת של אחד מהחברים בעבר של אחי..אך מאחר וההוא נפטר לא עלינו הוא ביקש מאחי לפני פטירתו שידאג שילדיו ונשאו ויהיה נוכח ביום נשואיהם כאלו שהוא היה שם..זו ממש צוואה..!! לנשואין האלה הם הלכו ועשו לחתן ולכלה הפתעה מעצם הגעתם ..משערת שההתרגשות היתה גדולה חזרו רק לאחר 12.20 הלילה..מקווה שמחר יספרו חוויות נעימות מהארוע.. ומחר יום קניות עמוס לעייפה מפני שקניות לשני בתים בנפרד..חלק יגיע לבית אמי..והחלק השני אלי ההיתה..זה החלק הארי שבקניות..מפני שאלי מגיעים כל המצרכים...שמיועדים לבישול ואפיה ויש המון מפני שויתרו על שרותי הקיטרינג שתוכננו מלכתחילה.. ואיני יכולה לאחר חזרה הביתה מפני שבעלי חייב לחזור בזמן לצאת לעבודה.. כבר לא אכפת לי לארגן את כל הקניות לבד לאחר מכן רק שאהיה בראש שקט עם עצמי ואוכל לתפקד הכל יושב לי על הראש בצורה לחוצה מאוד..ולמרות ששוחחתי עם המטפלת שלי על הלחץ שזה גורם לי..לא מוצאת את עצמי ... יהיו בערך 25 נפשות כך ספרתי את המנות ..לא פשוט עבורי כלל וכלל.. וצריכה גם לארגן את הבית מפני שבני המאורס יבוא לישון כאן בערב שבת עם ארוסתו..אז לארגן להם את חדר השינה..הם ישנו כאן וגם בעלי..יחזרו מארוחת ערב שבת אלי הביתה ואני אשאר בבית אמי לישון..אין מקום לכולם.. יתכן וארוסתו של בני תעזור לבעלי בענין האפיה של חלות וחליות לסעודת ערב שבת ושבת לסעודה שבה ישתתפו כל הילדים והנכדים...מתגעגעת אליהם.. עבודה רבה לפני ולא מצליחה למקד עצמי למקום שארגיש הנה הכל בסדר המון מחשבות מטרידות אותי רק עם כל ההכנות.. הלוואי שאצליח לישון הלילה וכך דברים ירגעו ליל מנוחה גם למחשבות חטולית

18/02/2020 | 13:33 | מאת: חטוליתוש

לא ממש הצלחתי להרדם אולי רק אחרי 2.30 לפנות בוקר וגם לא ישנתי מספיק עייפה כל הזמן העיניים נעצמות גם בזמן הקניות והלחץ למהר ולסיים גרם לי לבלק אוווט שלא ראיתי ..הכל מתושתש..לא הצלחתי לתפקד כמו שצריך טוב שכבר הכל הסתיים וכעת אוכל לנוח כמעה.. לפחות בשורה אחת טובה שהבדיקת קוצב של אמי יצאה תקינה וזה מרגיע אותי מאוד בגלל הלחץ דם הגבוה שלה במיוחד בימים האלה עם האורחים לאחר מנוחה עדיין יש לי המון מה לעשות גם הכנות לבישול לשבת..גיהוץ חולצות לבעלי ועוד כהנה וכהנה.. מקווה שהכוחות יעמדו לי ואצליח לסיים כמה משימות עוד היום עד כאן כעת..לנוח..לנוח.. עייפה כל כך חטולית

18/02/2020 | 15:17 | מאת: מתמודדת

תנוכי כל רגע שתוכלי.. את צריכה את הכוחות האלו שימחת אותי בתוצאות הבדיקות של אימך... שתמיד יהיה רק בשורות טובות ובריאות איתנה