עוד מוצש ועוד לילה לא נגמר

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

09/02/2020 | 03:12 | מאת: חטוליתוש

כבר נמאס כל מוצש לא לישון ומחר שוב רופא ופוחדת לא להתעורר שוב בזמן ושוב לפספס עוד בדיקה לא עוזר כלום כדי להרדם בעסההה שבוע טוב חטולית

11/02/2020 | 00:36 | מאת: מתמודדת

היי מאמי מבאס העניין עם השינה שמחה שהלכת לרופא והוא העלה את המינון.. מקווה שיועיל מה עם בעלך? אולי העבודה משכיחה לו את הכאבים.. אם הוא רוצה.. כנראה יודע מה עושה .. או בשבט היה מקסים עם חלק מהמשפחה .. בעזרת השם עוד תחגגו הרבה ובהרכב מלא מתוך שמחה ולגבי האח.. איחוליי שהפעם הביקור יהיה כמו שציפית בפעם הקודמת. רק בלי האכזבה.... אוהבת אותך אני

12/02/2020 | 23:09 | מאת: חטוליתוש

היי אני מקסימה שלי אחי ואחייניתי כבר נחתו והם אצל אמי כבר שוחחתי עימם..לא ישנו כל הטיסה אז ילכו מיד לישון כדי ששעות הבוקר יהיו בוקר ולא יתערבבו להם עם שעות הלילה בעלי עובד כאילו כלום לא קרה ..וגם ערך קניות היום לבד.. כולי תקווה שאכן אוכל לישון מעתה בכל לילה במנוחה אוהבת אותך אני מתוקה שאת ליל מנוחה

14/02/2020 | 16:51 | מאת: מתמודדת

שלוקח לי זמן להגיב.. מצב לא קל אני חווה... כתבתי על זה אך לחשוף בפורום כרגע זה דבר שמלחיץ אותי.. מה יהיה אני תוהה.. ומניחה שרק אצלי התשובה.. זה לא משהו שקרה.. או שבעלי שוב מכה חלילה.. לא. אבל הנפש שבורה.. ואני חווה גלים בשלבי ההחלמה.... יהיה בסדר אני מקווה מאמינה שאת מבינה... תודה רבה ושבת נעימה וטובה