כמה נסיונות עלינו עוד לעבור

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

05/02/2020 | 11:33 | מאת: חטוליתוש

אין ספור נסיונות ובכולם עלינו להתעלות על עצמינו בכדי לעמוד בהם שוב פיספסתי תור לרופא אורטופד מפני שלא ישנתי כל הלילה וכשכבר נרדמתי..לשעה קלה..עבר הזמן שלי לרופא בעלי בבית חולה כבר מיום ראשון לאחר שממש נלחמתי בו שיגיע לרופא בקופת חולים... היה אמור להגיע יחד עימי לרופא האורטופד אך התפסםס לנו כמעט רבתי עימו שילך לרופא דלקות בשתי האוזנים דלקת חריפה בגרון...אין חום אך משתעל נורא קשה.. קיבל תרופות ואני עליו שיקח תרופות בזמן..שונא תרופות.. אתמול יצא מהבית לערוך קניות לשבת ..כשירד מהאוטובוס מעד ונפל..נחבל אומנם קלות אך על הצד החלש שלו.. הפשרנו דגים כדי להכין עם ירקות בתנור ועד שיפשירו החלטנו לנסוע למקום נוסף שנקרא אושר עד שאמור להיות זול יותר בקניות.. לאחר שסיימנו וחזרנו הביתה שמחים ומרוצים בעלי ניגש לנקות את הדגים להכינם לתנור...מה שקרה ..לא היה צפוי בכלל..הסכין החדה החליקה מידו הימנית בכל הכוח לצד שמאל לחיתוך ..אך לא הדג נתחתך אלה אצבעו של בעלי דם ירד בכמות גדולה ושמנו המון פדים לספוג את הדם ..אמרתי לו אתה חייב להגיע לרופא מיד אבל העקשן לא רצה לזוז... באמת שנורא פחדתי מכמות הדם כי החתך היה נורא עמוק ..התקשרתי לבן הדתי שלי והזעקתי אותו שיגיע במהירות האפשרית.. אכו הגיע ולקח את בעלי לרופא ששלח אותו מיד לחדר מיון בבית חולים וולפסון.. למזלנו הטוב מיד הוא טופל כך שלא נגרם נזק של המתנה ארוכה במיון ותוך שעה הם שוחררו... ואני כל הזמן רק מטדה לבורא עולם שלא נגרם נזק גדול יותר .. כמה דברים קורים..בכמה נסיונות אנחנו עומדים רק לראות האם אנחנו עדיין שם ..להודות לבורא עולם על כל מה שעושה..וכמובן שצריך לומר שעושה רק טוב כדי לעורר את כולנו לתשובה ..!! כעת מחכה לבדיקת אולטראסאונד.. בטן ..והתור ארוך ארוך..ארוך..ארוך.. שרק נהיה בריאים...וכל השאר הבל הבלים.. 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 חטולית

06/02/2020 | 22:47 | מאת: מתמודדת

אני כמעט בטוחה שהגבתי על זה... ומישום מה לא נשלח??!! :( היום נכנסת שוב ורואה שהודעתך נשארה יתומה :/ מאמי שלי מה שלומך? מה שלומו? איך עבר השבוע עליכם?? עליי עבר גם שבוע עמוס ממשש והנה שוב סופשבוע... וואו..... לילה טוב בינתיים.. מקווה שתשני טוב

07/02/2020 | 16:08 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת מתוקה שלי בעלי מרגיש מעט יותר טוב גם עם ההתקררות שלו למרות שעדיין מרגיש חולה והיד הפצועה שלו בהדרגה תחלים..עשו לו תפקים כאלה גסים ומכוערים.. ביום ראשון כבר חוזר לעבודה שלו למורת רוחי חשבתי שעוד יום יומים בבית לנוח להחלים כולל היד אבל מסרב... שתהיה לכולנו שבת שירה טובה ומבורכת שנזכה רק לשיר בשמחה.. שבת שלום חטולית