מתמודדת אהובה .....🌧🌦🌥💝💝

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

29/01/2020 | 23:48 | מאת: חטוליתוש

עם כל הבלאגן שלי שכחתי לשאול אותך מה שלומך האם הדלקת עברה או שעדיין בטיפול מה קורה עימך יקרה שלי חטולית

30/01/2020 | 22:41 | מאת: מתמודדת

חטולית אהובה איך עבר היום העמוס? הצלחת לישון הלילה? אני בהתמודדות מתמדת.... לא יודעת איך את חיי מסדרת.. יודעת שאני בדרך הולכת.. וגם אם מועדת.. מתפקדת!! ובשקט כשאפשר מתפרקת.. מתמידה בטיפול היועצת הזוגית הבינה שעליה להיפגש עם בעלי לבד.. אז מעולה. קצת שקט.. והיא גם מבינה מעט נראה לי את העניין.... תודה לך על ההתעניינות.. מקווה שיהיה הכי טוב.. בכל רגע שעובר מתמודדת

31/01/2020 | 14:12 | מאת: חטוליתוש

הלילה ישנתי מפני שלא לקחתי את כדור הסכרת שמחה שיהיה לך מעט שקט וכהרגלנו בקודש ממשיכים את החיים..סוחבים בריצות בין לבין בדיקות ..רופאים..ומה לא שלב תהליכים.. העלעת מינון כדורים נגד כאבים שעדיין אינם נותנים מענה אך חייבת להמשיך ובת דודתי הגדולה שהיא כמו אחותי הגדולה אינה מבינה הכיצד אינם מוצאים כבר פתרון לכאבים המתמשכים היא רוצה פיתרון כאן ועכשיו ומיד רק שדברים אינם כך.. סבלנות סבלנות סבלנות וסובלנות.. ב"ה יהיה טוב שבת שלום רגיעה ומנוחה אוהבת חטולית

02/02/2020 | 22:51 | מאת: מתמודדת

לפעמים ככ מיחלת לזה בעצמי... אבל הכל עניין של תהליך.. יש בזה משהו יפה אך כאשר הגוף או הנפש מיוסרים לא קל להנות בדרך..... אוהבת אותך. תחזיקי מעמד. איתך