שבוע טוב בנות..........

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

26/01/2020 | 18:13 | מאת: חטוליתוש

אייך אתן מרגישות השבת עברה כל כך בכייף עד ש.. התחלנו בעלי ואני עם שלשולים הבטן מתהפכת כל הזמן וריצות.. ובעלי מסכן בעבודה.. אמרו שיש כעת וירוס כזה אז כן טוב שאמי לא נדבקה והיא בסדר חודש טוב ושבוע טוב אוהבת חטולית

26/01/2020 | 21:59 | מאת: מתמודדת

היייי כיף לשמוע שהייתה שבת טובה.. אוי.. שילשולים יכול להחליששששש ולשרוף.. וזה נורא מדבק!! איך עבר עליו היום בעבודה ככה? אתם לוקחים משהו קל בטן למשל? זוכרים לשתות? וחסד השם שאימך לא נדבקה בזה.. שבוע מבורך ממני :) 💟

27/01/2020 | 00:14 | מאת: חטוליתוש

מתוקה שאת אוכלים אורז ושותים הרבה מים וגם התקררנו שנינו נדבקנו מאמי שמקוררת כבר זמן.. היה לו קשה אבל הסתדר לא היתה ברירה מקווה שמחר כבר יהיה יותר קל אמש לא עצמתי עין מקווה שהלילה יהיה שונה אמש היה מוצש וכמו כל מוצש יש בעיות שינה הלוואי ... ליל מנוחה חטולית

28/01/2020 | 00:30 | מאת: מתמודדת

רפואה שלמה יקירה לך ולסובבים.. מקווה שהצלחתי לצבור שינה טובה ושהטיפול אתמול התקיים ונתן כוח להמשך המסע של ימים עמוסים כאלו... לילה טוב בינתיים

28/01/2020 | 01:36 | מאת: חטוליתוש

היי מתמודדת תודה רבה על הברכות לא הצלחתי להרדם גם הלילה לא מצליחה לישון.. לא הלכתי לטיפול לא יכולתי.. ימים טרופי כוח נפשי ומחשבות טורדניות בלי סוף וחוסר שינה ומחר גם יום עמוס בריצות סידורים קניות לאמי ואחר הצהרים ארוע .. יום רודף יום רודףף יוםם ושוב סופש בלי שינוי של מתחים ולחצים בלי סוף תודה מתוקה שאת כאן ליל מנוחה .אוהבת חטולית

28/01/2020 | 22:33 | מאת: מתמודדת

אהובה שלי.. לא נעים לשמוע! תני לעצמך לפחות את השעה הזו.. אני יודעת שלפעמים קשה להניע את עצמינו בתוך מבול הדברים שעלינו לעשות ובתשישות ובחוסר מנוחת הנפש והגוף.. אבל בדיוק בשביל זה היא שם... ואני כאן.... תמיד. איתך

28/01/2020 | 22:45 | מאת: חטוליתוש

אכן כן כמה טוב שאת כאן היום העמוס הסתיים ומחר שוב ריצות ... הלוואי שאישן הלילה כל כך עייפה ליל מנוחה אהובה 💖💜♥️💗💗💝🌥🌦🌧🌬 חטולית