בוקר טוב בנות!

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

22/01/2020 | 07:52 | מאת: מכל

חטולית, מקווה שלא יהיה קשה מידיי ויגמר על הצד הטוב ביותר שאפשר בנסיבות. ומתמודדת קצת הפסקת לשתף, כשיתאים... ובאשר אליי, מרגישה שזה קצת לא נוח להמשיך להשתמש בפורום שם ופה כשאני בסדר ולספר כמה טוב...ואחרות מתקשות...מה דעתכן? אולי צריכה קצת לפנות את השטח. זה לא מעצבן אחרים כשלך טוב ולהם לא???? ואגב התחלתי פיזיותרפיה לגב, עדיין כואב אבל ישתפר בע"ה...נשיקות ויום מקסים לכן.וחמים כמה שאפשר ;)

22/01/2020 | 12:52 | מאת: מתמודדת

מיכל מותק!! ממש לא מעצבן.. זה דווקא מאוד משמח.. ובאשר אם לקחת זמן לעצמך ולא להיכנס לפורום.. זו בחירה שלך! ותלכי עם מה שעושה לך טוב בלב!! לא חייב הגדרות אני עוזבת.. לוקחת הפסקה וכו'... פה תמיד איתך... כשתרצי להיות לבקר או לשתף..... בהצלחה יקרה. אה . יופי שאת מטפלת בגב.. מקווה שיעזרו התרגילים

22/01/2020 | 16:11 | מאת: חטוליתוש

מאמי אין קשר בין שני המקומות בכלל לדעתי את יכולה לכתוב מה שאת רוצה והיכן שאת רוצה כמה שבא לך שם ישנן אחרות שמגיבות לך וכאן רק שתינו נמצאות אני מרבה להיות כאן עדיף לי מכל הבחינות כאן מקבלת תגובות אמת והתיחסות °••• שם ..ממש לא ומעציב אותי שרק אודי מגיב לכאב שלי כבר הבנתי שאין שם שום קשר אלי אישית..אבל זה מה יש.. גם אם אינן מוצאות המון מילים ..לפחות מילה אחת קטנה תמיד אפשר למצוא ולו רק להראות אכפתיות אם אין טריגר..הכל נבלע ונעלם..כואב לי מאוד אז מעדיפה כאן ואת מתוקה עשי כפי שהכי נוח לך בלי רגשות אשמה כל כך הרבה דברים כואבים מתפתחים תוך כדי שלא אעלה אותם שם בגלל חוסר התיחסות לכן נעלמת שם בכל פעם..ללקק את הפצעים שלי לבד שם..!! חטולית

22/01/2020 | 22:58 | מאת: מתמודדת

אומנם זו תגובה למיכלי אך לא יכולתי שלא להתייחס... צר לי לשמוע שכך.. לפעמים לראות את ההבדל מכאיב יותר.. עד שמעזים.. עד שמוצאים את המילים.. ומשתפים.. מחבקת אותך יקרה.. גאה בך שאינך לוקחת את זה אישית. שמחה לשמוע שאודי כן מגיב לך... האם שיתפת אותן בזה? מעניין אותך לשתף אותן? מזדהה מאוד שאפילו מילה אחת קטנה.. חיבוק.. התייחסות כלשהי.. ניראות.. יכולות לתת מענה!!!! לא יודעת.. אולי אנשים חושבים שהמילה שלהם לא תעשה משהו?!.. חבל כי זה כל כך הפוך..... חיבוק יקרה שלי ועוד אחד

23/01/2020 | 08:00 | מאת: מכל

חטולית...וואט עצוב לי לשמוע שכך את מרגישה, חשבתי דווקא אחרת לגבי הפורום ההוא..לא מתווכחת עם רגשות, פשוט חבל, אני חושבת שהן מכילות וכותבות כשמרגישות שיש מה לכתוב.. אבל זאת הרגשה סובייקטיבית שלך, אז מקווה שלפחות כאן טוב לך לכתוב 🌷😍

23/01/2020 | 14:23 | מאת: חטוליתוש

כן לצערי כך מרגיש לי וכואב שכך מפני שכאשר אני נכנסת גם אם קשה ולא מעט פעמים קשה גם הטכנים וגם מה שאני עוברת בחיי האישיים תמיד מוצאת כמה מילים טובות לכתוב לעודד אך לא כך הם פני הדברים כשזה אמור לגבי אז מעדיפה בהחלט כאן ימים קשים מלהכיל חטולית