היום היו בגישור עדיין אין לי

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

21/01/2020 | 15:34 | מאת: חטוליתוש

כל הפרטים אבל..כבר הבנתי שבקרוב הבן שלי יחזור לגור אצלי אעדכן בהמשך אני

21/01/2020 | 22:59 | מאת: מתמודדת

מה שצריך לקרה שיהיה על הצד הטוב ביותר איתי אני

22/01/2020 | 00:26 | מאת: חטוליתוש

זה רק הולך ומסתבך ויהיו עוד כמה מפגשי גישור זה רק מתחיל ...תהיה מלחמה קשה על המיוחדת שלי עדיין ... אוווווףףף למה הכל כל כך קשה למה ? אני

22/01/2020 | 00:29 | מאת: חטוליתוש

עונה לך כאן בהמשך לענין החמוציות זה אולי יכול לתת אתנחתה קלה ורגעית לצערי מתוך נסיון מר של שנים לא ממש מרפא.. עצתי לך מתוקה שלי בקשי אנטיביוטיקה גם ייותר יעיל ומחטא הכל אך כמובן שאת מחליטה אהובה.. חטולית

22/01/2020 | 12:45 | מאת: מתמודדת

אכן מאמי שלי.. יש לי כאב בבטן התחתונה שמקרין לגב.. כל צד שמאל..וכאבים במקומות האינטימיים.. כאילו לחץ של כל האיברים הפנימיים רוצים לצאת.. הלכתי שוב לרופאה. עשיתי בדיקת שתן ותרבית. והתחלתי לקחת אנטיביוטיקה.. תודה על תגובתך... אלמד להבא.. שלא אזדקק Xoxo

22/01/2020 | 12:48 | מאת: מתמודדת

חטוליתי שלי!! כל כך הייתי רוצה לקוות איתך שלפחות בגירושים או בגישור יהיה קל עם כלתך.. כנראה שלא. אבל לפחות זה לזמן מוגבל.. אני מקווה שהתהליך לא יסחב.. ויגיעו לתובנות מהר.. לטובת כולם. מחבקת אותך בתקופה לא קלה זו.. ואיתך 'אני'.. זוכרת?

22/01/2020 | 16:16 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת אהובה לצערי שום דבר טוב אינו אפילו בגדר סיכוי שיתפתח לדבר טוב כלתי רק הולכת וממציאה עוד ועוד דברים שאינם לטובת הבן שלי כבר הגיעה למצב שהוציאה צו מניעת יציאה לבן שלי מהארץ כי פוחדת שהבן שלי יברח עם המיוחדת שלי לחול... הזוי בכל רמה אפשרית !!! וזה לא הכללל אבל עמוסה כל כך ריגשית שלא מסוגלת כעת להוציא הכל החוצה ..רק מתכרבלת לי בתוך עצמי עם הכאב .. אולי עם הזמן יצאו הדברים ..כשאוכל לעכל את הזוועות שמוציאה מפיה.. חטולית

22/01/2020 | 23:08 | מאת: מתמודדת

גירושין זה לא דבר קל... תכלס, זה לא שהיא כל כך אהבה אותו ונלחמת על הזוגיות.. או אולי כן?! כל כך כואב לי לראות ולשמוע שאנשים מלאי זעם ומתיכים אותו בשני.. עד שירגעו.. זה כל כך מרסק.. לא רק את אותו אחד שמופנה אליו הכל אלא גם את הסובבים.... ואולי מתישהו הם עצמם מתפקחים ומבינים בטעותם ובהשלכות של הטעות.... עצוב! אל תעברי תקופה זו לבד.. תמצאי מקור כוח וחיזוק.. גם לבן.. כמה בעלך מעורב? כי זה בעצם מלחמת התשה... אגו כסף ומישמורת... אל תזניחי את עצמך בתוך סדרת הבדיקות שעלייך לעשות... וגם לא את הטיפול.. אחיך הגיע כבר? מה שלום אימך? האם היא איתך? מה עם השינה שלך? ושאר דברים.. מאמי לא ליפול.. תמשיכי שגרה ואת החיים. נכון נוסף משהו והוא מאתגר אך יעבור. גם אם לא נראה שטוב יקרה... נאמין שיגיע לילה טוב בינתיים..

23/01/2020 | 14:28 | מאת: חטוליתוש

בעלי מעורב בדיוק כמוני בכל מה שקורה ונותן את החלק שלו בתוך.. ואחי יגיע רק בחודש הבא אמי בערך בסדר..נראה לי שהיא מעט בלחץ נפשי לקראת בואו של אחי.. כמו תמיד ..אז הלחץ דם שלה שוב עולה.. ואני ממשיכה בבדיקות שלי ובכל השאר. למרות הקשיים שלי עם כל מה שקורה ועצוב לי כל כך שאין בידי לעזור לבן שלי בתהליך שעובר אך...אין מה לעשות חטולית

23/01/2020 | 19:04 | מאת: מתמודדת

היי מאמי.. עצם נוכחותך איתו נותנת המון ולא מובנת מאליה..!! לגבי אימך, מדוע היא כה בלחץ מבואו? מקווה שיתאזן לה לחץ הדם.. ולגבייך אני ככ שמחה לשמוע שאת מטפלת ועושה מה שצריך..אם לא לדאוג לבריאות לא נוכל לדאוג לשאר דברים... הכנות קלות לשבת.. וףשתהיה שבת מנוחה. לנפש ולגוף. מעט להרפות מהשגרה הטעונה... אוהבת

24/01/2020 | 14:22 | מאת: חטוליתוש

תודה מתמודדת שלי אמי בלחץ תמידי כשמגיעים אורחים מה גם כשהם אורחים מלחיצים וכאלה הם כלומר רק אחי.. שתהיה שהת שקטה ומהנה עד כמה שרק אפשר חטולית

25/01/2020 | 22:38 | מאת: מתמודדת

תודה אהובה. איך עברה לך השבת?