ציטוט - הרסנות יצירתית

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

20/01/2020 | 12:57 | מאת: רועי288

חוסר רחמים... והרסנות יצירתית של העבר וההווה כדי לחפש תנאים נחוצים לעתיד החרדה הקיומית שכרוכה בהחלטות... שינוי הוא רגע של קטסטרופה. כל החלטה לפנות אל עבר העתיד תורמת לתחושה של למידה מהניסיון. בין אם הדרך שניבחרה הייתה מוצלחת או לא! יום הורס לכולכן.

20/01/2020 | 15:38 | מאת: מכל

היי רועי, ברוך הבא. נשמע ממש קשה לחיות ככה.. אתה יכול לפרט? אתה נמצא בטיפול?

21/01/2020 | 12:02 | מאת: חטוליתוש

שלום רועי אתה נשמע גדוש ברגשות מאוד קשים אייך אפשר לעזור לך ?? אולי תספר מעט יותר על מה שקשה לך כך כך יהיה יותר קל להבין על מה אתה מדבר.. מתאים לך לשתף אולי ?? חטולית יום קל יותר

21/01/2020 | 23:01 | מאת: מתמודדת

מצטרפת לדברים.. ברוך הבא ומקווה שיוקל לך באשר תבחר לשתף או לא