השאלה הנשאלת כיום היא

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

16/01/2020 | 15:28 | מאת: חטוליתוש

אייך נסתדר לאחר הגרושין של הבן שלי מפני שהוא יצטרך לעבור לגור אצלנו..כי אחרת בימים שהמיוחדת שלי תהיה אצלו גם היא תגור עימנו וצריך להפוך את כל הבית .. מקום שינה עבורו ומקום שינה עבורה.. המון דברים עדיין על הראש לה',הפתרונים נחכה ונראה מה ילד יום אני

17/01/2020 | 10:13 | מאת: מתמודדת

אני שומעת את העומס.. המחשבתי.. האירגוני.. הדאגות.. התהיות.. הבילבול...... הרצון להיות... ולחבק בלי סוף.. האוהב.. הדואג.. הנוכח... הכל נראה כעת מבול... בפרט שגם יש את המרתון שלך בריתות אחר בדיקות.. הטיפול.. ולא חסר... הכל מתערבב יחד.. שמחת החתונה של הבן הקטן מול עצב לשמוע את הנכדה מדברת על טראומה שנבחנת.. והגרושים .. האח שיגיע מחול עם האחיינית.. .... מחכה לרוגע ושחלקי הפאזל יונחו לפנייך ותתבהר התמונה ותביא רוגע לחייך.. מחבקת אני ;)

17/01/2020 | 11:09 | מאת: חטוליתוש

תודה מתוקה שלי על מילותיך הנהדרות אכן בילבול רק ומלאת תהיות.. בלתי נמנע לצערי...תודה על חיבוק ומה איתך נשמה אייך את..אתם..בכללי ובכלל ?? אני

17/01/2020 | 15:20 | מאת: מתמודדת

היי אהובה התהיות יבואו לסופם.. הסבלנות קשה נתפלל שתשתלם.... איתך ולגביי...... כרגע מכונסת.. לא מוצאת מילים.. תודה

18/01/2020 | 20:02 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת אהובה מרגישה אותך חנוקה לגמרי כשתוכלי אשמח לשמוע ממך כפי יכולתך.. שבוע טוב אני

19/01/2020 | 20:19 | מאת: מתמודדת

תודה יקרה שלי... זה המון!!! ולא מובן לי... שירווח אנסה להעלות על הכתב.. בינתיים משתדלת לחיות.. אגב, מרגיש לי התחלה של דלקת בשתן.. אוי לא בא לי!!!!! מה שממש לא חסר לי כעת... חטוליתי חיבוק להמשך ערב טוב אוהבת

19/01/2020 | 22:27 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת נשמה רק כשתוכלי מאמי שלי ודלקת בשתן ..אוווף מציק ברמות קשות לכי מיד לטיפול שלא יחמיר כי אז..שריפה קשה למשך כמה ימים עד שזה עובר מאמי אל תזניחי בבקשה אוהבת אני

21/01/2020 | 22:56 | מאת: מתמודדת

נראה שזה אחד הדברים שאי אפשר להזניח.. זה צורב ברמות קשותתתת מטפלת בחמוציות. הלכתי לרופא אמרה שתיתן אנטיביוטיקה אבל אם טענתי שיש הקלה מהחמוציות אז שלא אקנה.. אממ.. יש הקלה.. אך עדיין לפי מחר אדע מה לעשות אם ימשיך אלך לקנות.. תודה יקרה שלי

22/01/2020 | 00:31 | מאת: חטוליתוש

אהובה כתבתי לך למעלה בהמשך להודעה שלי אני איתך