עד שהאוכל שלי יקבל את חום החדר

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

13/01/2020 | 13:55 | מאת: חטוליתוש

לא יכולה לאכול או לשתות שום דבר קר... כנראה בגלל השיניים שלי ..גם בחלל הפה מצמרר הקור הזה אבל לא רק זאת רציתי לומר.. חדשות לא הכי טובות בקשר לקטנה שלי לפני כמה ימים ישבו הצוות שבו מטופלת הקטנה שלי עם הרווחה לבדוק מה עוד...וזה לא נגמר..פשוט לא נגמר ..הקטנה אמרה שקושרים אותה !! היא סרבה לשתף פעולה ואמרה שכבר נמאס לה לחסור כל הזמן על המילים שכל הזמן אומרת ...כמו מנטרה... לא רצתה להיות כמו תוכי לחזור על הדברים ... במוצאי שבת נפגשנו הלכנו לבן שלי חגגנו 2 ימי הולדת ואז גם ראיתי את הקטנה שלי..היא רצה אלי ושאלה אותי סבתא גם את תשאלי אותי ? שאלתי אותה מה אשאל אותך ? אמרה את השאלות האלה שוב..?? היתה כל כך עצובה.. אמרתי לה לא לא אשאל אותך רק אם תרצי לספר לי ..היא פרסה את הידים הקטנות שלה ורצה אלי..סבתא את מהממת ..כל כך התגעגעתי אליך ואמא לא לוקחת אותי אליך...הדמעות שזלגו כבר אמרו בלי מילים... חיבקתי אותה ונישקתי אותה עד שנרגעה..מחיתי לנו את הדמעות ואמרתי לה עכשיו עולים ליום ההולדת בואי נראה כמה את שמחה לראות את כולם... העצב עזב את הפנים האהובות שלה והתחילה לחיייך..... הדברים שסיפרה שם..בפגישה היו מזעזעים...לא יכלה לכתוב אותם כי גם עבורי הם טריגר...רק ארמוז שדיברה על אצבעות...כמו כל פגיעה מינית !! הזכיר לי את הפגיעה המינית הראשונה שחוויתי...כן בדיוק כך.. בשיחה הבן שלי נלקח הצידה בזמן שהקטנה נשארה עם אימה ונאמר לו ..שמישהו מלמד את הקטנה לומר את כל מה שהיא מוציאה מפיה מפני שכאשר נשאלה שוב ושוב שתצביע על המקומות שנגעו בה..לא הבינה מה עליה לעשות רק פרצה בבכי ולא רצתה לומר כלום... נאמר גם לבן שלי שאמא של הקטנה ממש אובססבית עליה..וזה לא טוב..כי הקטנה לא משתפת פעולה כשהיא אינה בסביבה.. הם עדיין לא רוצים להפנות אצבע כלפיה...ועדיין ממשיכים לבדוק את כל מה שקורה.. אני פשוט מרוסקת מכאב על כל מה שהקטנה שלי עוברת ולא מבינה למה ילדה בגילה 6 פלוס צריכה לעבור גהינום כזה..

13/01/2020 | 23:24 | מאת: מתמודדת

מצמרר!! בהחלט צריך בדיקה אם מדברת מה שנאמר לה או שמדברת מתוך חוויה. לפעמים "משתלם" לומר שזה מוכתב לנפגע כי זה מוריד ממנו משהו.. ולפעמים יש הקלה רק לספר וקשה יותר להצביע ולחשוף.. כל אחד חווה אחרת... שמחה עבורה שזה בבדיקה.. מצער לשמוע שזה מפגיש אותך עם הפגיעה שלך... לא נשמע קל בכלל... ממש כואב לי ועצוב!! שמחה עבורה שהצליחה לחייך והיה לה אותך לאהוב ולחבק... שתדעו רק שמחות. וחגיגות. והקור הזה.... בררר אין הרבה מה לעשות עם זה... לילה טוב יקרה שלי. וחיבוקים חמים ונעימים לעת הצורך...

14/01/2020 | 16:14 | מאת: מכל

עצוב וקשה, טוב שיש לה אותך!!!! סבתא מהממת🤩 מקווה שיגלו מה באמת קורה...וכן דברין כאלה מזכירים נשכחות שלנו... לגבי הקור. אולי לבדוק שיניים? אני סבלתי מדלקות ובלאגן. עקרתי שיניים ועכשיו השתלה. אבל זה משתלם. לצערי נתפס לי הגב בנוסף לכל..סובלת מהגב במיוחד שקר אז מחממת אותו. אבל לא מספיק וככה הולכת עקום לעבודה....ופתאום ממש מרחמת על עצמי ואכפת לי.. פעם ממש לא שינה לי כאבים...היום אחרת. בא לי לבכות למישהו שכואב לי הגב והשיניים וזה לא נגמררר אוףףףףףף טוב שאפשר פה להתלונן 😁😘

14/01/2020 | 20:16 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי לצערי כן מעורר נשכחות כואבות וסביר מאוד להניח שיש גם דלקת ..אבל בנוסף יש גם חור בשן שמישם עובר לי כל הכאב ... כרגע לא יכולה לטפל מחוסר מזומנים..אז ממשיכה לעשות הכל שהקור לא יצמרר אותי.. טיפולי שיניים זה כמו לקחת משכנתא .. ורוצה לומר לך שאני גאה בך שאת מבחינה שגם לך מגיע תמיד אמרתי שמגיע הכל מכל כל..לכולנו..ולא חוזרת בי אף פעם.. את נהדרת מיכלי מאמי שלי והכאבים שם..חלק מהחיים שלנו..לפעמים אפשר עליהםמולפעמים רק נשאר לסבול אותם שולחת לך חיבוק ענק ועוטף יפה שלי חטולית

14/01/2020 | 20:26 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת יפתי הענין ממשיך להיות בבדיקה וחקירה..עד מתי ,!?? מומחים נמצאים שם חוקרים ומסיקים מסקנות.. הלוואי ולא היה קורה בכלל ואין אפשרות לחשוב שאילו ... כן הקטנה שלי אוהבת אותי לשמחתי הרבה..רק ..שלא יפרידו אותה מאמא שלה .. לצערי הקרבה בינהן לא בריאה לקטנה שלי כך אומרים המבינים..וראינו לאורך כל הדרך ..רק שבמצבה להפריד אותה מאימה עלול להיות גרוע..עלולה להיות רגרסיה קשה מאוד..ומיזה אני פוחדת לכן יושבת בצד ומחכה לראות אייך יתפחו העינניים תודה יקרה שלימעל החיבוק יושבת עם מזגן דולק כל רגע אפשרי..לפחות זה מקל מעט על הכאבים שסופגת ממזג האוויר חטולית

14/01/2020 | 23:36 | מאת: מתמודדת

מיכלי מותק!! אכן כיף שיש את המקום הזה.. המקום שמחובר לעצמך ומרגיש. זה לטעמי מראה התקדמות ועבודה עצמית שהושלמה בתהליך הארוך והמייגע שעשית. ועדיין.. ומגיע לך שתתני לך מענה.. שתניחי ראש על בעל או כל אדם אחר ותקבלי תשומת לב שמגיעה לך... מחבקת. שמרי עלייך.. מתמודדת

14/01/2020 | 23:41 | מאת: מתמודדת

מאמי שלי חטוליתוש נראה שאת מקשיבה לעצמך. זה נהדר. אכן שיניים זה מכה... מקווה שתצליחי להשיג את הטיפול הראוי.. אחרת זה רק גודל כפי שאת יודעת...... ולגבי הילדה.. רק מתפללת שתתבשרו הבשורות טובות רווח והקלה.. מחבקת המון מתמודדת

15/01/2020 | 14:25 | מאת: מכל

תודה לשתיכן, אכן הטיפול עזר להבין שמגיע לי לכאוב ולהתפנק כשכואב... שיניים זה ממש יקר. לי יש ביטוח שמכסה ממש הרבה מהמחיר....ובכל זאת יקר. מבינה. חייבים לטפל שלא יחמיר. לי לקח זמן עד שטפלתי אבל חייבת. ולגבי הקטנה מסובך..מזל שאת שם!

15/01/2020 | 15:14 | מאת: חטוליתוש

אכן כן המצב שם מאוד מסובך אבל...ויש כאן המון אבל ..מפני שאסור להתנהל במהירות ובחוסר מחשבה כי עלול רק לקלקל..להרוס.. אני מתנהלת מול כלתי ממש בזהירות מירבית ..ועם יד על הדופק למען לא תתחיל להשתגע ולעשות דברים שלאחר מכן נבכה כולנו . ים של סבלנות ומאיפה הכוחות ?? רק מהמחשבות על הקטנה המיוחדת שלי תודה בנות על התמיכה החשובה מאוד מאוד שלכן.. אתן פשוט נותנות לי כוח להמשיך עם התמיכה החשובה שלכן חטולית שקשה לה מאוד על סף ...

15/01/2020 | 19:21 | מאת: מתמודדת

לחטולית שעל הסף... אני איתך!!!!!

15/01/2020 | 20:58 | מאת: חטוליתוש

תודה אהובה כל כך קשה התקופה הזו שלפעמים לא יודעת אייך להתנהל ואם נכון מה שאני עושה רק יודעת שחייבת כל הזמן להיות מאוד זהירה וקשה להיות כל הזמן בכוננות !! היום שוחחתי עם הקטנה שלי דרך הודעות קוליות בפלפון של אמא שלה .שלחתי לה סרטון על בעלי חיים שעשויים רק כמו עצים..דוב ..ועוד כאלה ממש מקסים..אז הודתה לי בהודעות ואני כמובן נמסה רק מלשמוע את הקול שלה ומסיימת כל הודעה סבתא אני אוהבת אותך..מתגעגעת אליך .. אייך אפשר לעמוד בזה ?? אני מאושרת לשמוע אותה מצד אחד ומצד שני..גורם לי רק לרצות לחבק אותה כל הזמן..ואייך אפשר שלא ??