ואת חטולית, מה שלומך יקרה?

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

31/12/2019 | 21:55 | מאת: מתמודדת

אגב, איך השינה שלך? מחבקת בחום מתמודדת

01/01/2020 | 11:46 | מאת: חטוליתוש

היום אני במרפאת כאב באיכילוב הסתובבתי המון זמן עם הנטב שלהם עד שמצאתי את המקום מתעייפת נורא מהר וקשה לי ללכת הרבה בגלל הנוירופטיה בכפות הרגלים בכלל התחלתי סבב של בדיקות רגילות וגם פולשניות משהו..והן ימשכו עד סוף מרץ תקופה קצת מלחיצה ... אפילו לא יכולה להכנס לפורום המקביל כדי לכתוב או לתמוך תקופה קשה עבורי... ומזג האוויר היום בסדר ובשאר הימים..לא מסוגלת בלי מזגן דולק כל היום וגם בלילה בגלל הכאבים שלא מרפים עכשיו מחכה בתור ולא יודעת כמה זמן אמתין.. כואבת וממתינה יום מוצלח לכן יותר ממני וכמעט שכחתי מיכלי מאמי שמחתי נורא לקרא על הפגישה הנהדרת שלך עם המטפלת ..מרגיש כזה חיבוק מהממם שהיה שם.. נפלא פשוט נפלא חטולית

02/01/2020 | 00:05 | מאת: מתמודדת

מאמי שלי!!! שומעת את הכבדות והסירבול בהליכה. ובתיזמון של החורף. תקופה לא פשוטה לפנייך גם פיזית גם נפשית. מול עצמך והילדים ואימך... רוצה לחבק. אותך. את הכאב. איתך כאן. באהבה גדולה.. לפעמים אני חושבת.. אנחנו מהמרכז.. אולי אנחנו קרובות יותר ממה שאנחנו חושבות..?! איך היה המפגש במרפאה היום? אני מקווה שאולי מרפא לכאב יועיל גם לשינה טובה. האם תצליחי לארגן שבת מחר? לילה טוב בינתיים מתמודדת

02/01/2020 | 15:10 | מאת: חטוליתוש

חכיתי אמש די הרבה עד שנכנסתע לרופא אולי נראה לי כך מפני שכולי עייפתי מכל הסיבובים בתוך בית החולים עד שהגעתי לרופא השיחה ארכה למעלה משעה ...תוך כדי שהרופא בודק את כל ההיסטוריה הרפואית שלי בכל הבתי חולים שבהם ביקרתי.... ולבסוף אומר..הביטי יש לך הרבה מחלות קשות !! אייך את עומדת על הרגלים ? שאלה באמת טובה חחח הכין מכתב ארוך מאוד ומפורט מאוד להגיש לכל רופא/ה שבהם..טופלתי..כדי לקבל חוות דעת מקצועיות עלי.. הולך להיות ממש מלא ריצות ובדיקות נוספות שרוצא שאבצע.. ותור לעוד 6 חודשים על מנת שאספיק להביא את כל המכתבים בזמן.. לא הולך להיות קל ממש לא אבל..מאמינה שזה רק לטובתי..אז ..לדרך... ובתוך כל הלחץ הצפוי בריצות נחשי מי עומד שוב להגיע ?? כן כן..אחי ..רק שהפעם עם ביתו הבכורה רק שניהם.. למשך 10 ימים..לא פשוט בכללללל.. שוב מתח ..לחץ ועצבים כבר בדרך..עוד כחודש וחצי הם כאן..!! לגבי השינה..אמר שרק לאחר כל הבדיקות שאביא לו..יבדוק וישקול מה הכי מתאים לתת לי ..כולל..נגד כאבים שמהם סובלת.. אם כך לפני תקופה מעייפת של מחצית השנה של ריצות בלי כדורים או משכחים נגד כאבים..ועדיין חוסר שינה.. ועד אז...אין מאיפה לקחת אוויר ..וקשה ... לכבוד שבס..האוכל ..ברובו כבר מתבשל.. דגים מתוגנים.. מרק כתומים.. מהמם גלילות שניצלים ... וניוקי.. בלי העזרה של בעלי לא הייתי יכולה לעשות כלום היום התחלתי גם פיזיאותרפיה...וחזרתי הביתה במבול הגדול רטובה עד ....שם..חחחח בעלי היה בחופשה לכן יכול היה להיות לי לעזר .. עייפתי באמת ..מאוד . חטולית

02/01/2020 | 15:17 | מאת: חטוליתוש

שכחתי .הכין גם חליות לשבס.. נשאר לתגן חציל עבור אמי ואת החמין שעדיין לא הכינותי

02/01/2020 | 16:16 | מאת: מכל

נשמע בלאגן ושאין מנוחה. מקווה שתנוחי בשבת. העיקר שאת מטפלת בעצמך! חשוב!

02/01/2020 | 16:57 | מאת: מתמודדת

חטולית יקרה שלי! וואוו וואוו וואוו מאחלת לך בריאות בריאות ובריאות!!!!! והמון המון כוחות לעבור תקופה זו עם כל מה שמביאה איתה. מאחלת שיהיה לך כח לשאת את התקופה הזו. וכוח להתמודד עם האח והאחיינית.. מקווה שהפעם יהיה קל וכיף יותר פיצוי על האכזבה הקודמת.. שהפעם באמת תרגישי את חיבוק הדוב עוטף אותך כמו בעבר... ושהשם יושיע ותצליחי לישון ולהיות בלי כאב. גם בלי כדורים וטיפול... בבעיות אלו. שמחה שהתחלת פיזיותרפיה:) ושבעלך היה בעזרך!! לא פשוט ואני שמחה לשמוע שהיה לצידך. הלוואי ויהיה תמיד. חיבוק עוטף מתמודדת