אז...נפגשנו, היא שמחה לראות אותי ואני אותה ;)

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

31/12/2019 | 16:25 | מאת: מכל

שוחחתי המון על התחושות שלי....על הערך העצמי שהוא התחזק.על תחושת מסוגלות! וואו...מרגישה שזה נתן לי חיזוק להמשך.... זה מה שרציתי, לקבל את החיבוק שלה ולספר לה מה עבר עליי. כנראה רציתי גם לדעת שהדלת תמיד פתוחה. והיא קבלה אותי בזרועות פתוחות...כייף😍 וכן, סוג של געגוע טוב!!! התגעגעתי לטוב הזה... ועברה מהר הפגישה. ואני יודעת שתמיד אוכל לקבוע כשארצה. כמה טוב!

31/12/2019 | 21:53 | מאת: מתמודדת

כמה כיף לשמוע אותך מיכלי!!! מאחלת שתמיד תוכלי לשאוב כוח. במיוחד מעצמך.. להקשיב למה שאת זקוקה וצריכה ולתת לך את האפשרות הזו למען עצמך!!! מחבקת. תודה על שיתוף מתמודדת

01/01/2020 | 07:12 | מאת: מכל

תודה מתוקה. איך את? מקווה שמשתפר והמטפלת ממשיכה לעזור.

02/01/2020 | 00:12 | מאת: מתמודדת

היי מותק!! איך היה יומך? תודה על ההתעניינות!! :-) מטפלת האישית מהממת... הזוגית קצת מטייחת.. אבל היום העליתי נושא של חינוך ילדים ובזה נראה שיודעת לומר מה אסור שיהיה. היה מפגש טוב היום. מקווה שבעלי יפנים.. מצבי מבחינת המשקל משתפר. עליתי למשקל 44!!! הזוי. ומבחינה נפשית עליות ומורדות.. כנראה הנפש גם צריכה להחלים ממה שקורה סביבי... תודה יקרה!! העיניים נעצמות לי.. לא מחזיקה מעמד.. לילה טוב בינתיים מתמודדת

02/01/2020 | 16:15 | מאת: מכל

נשמע מגמה חיובית סך הכל ;) טוב שעלית מעט. עדיין נשמע נמוך מאוד המשקל...וטוב שהמטפלת מהממת.