חנוכה שמח יקרות...........

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

29/12/2019 | 18:55 | מאת: מכל

לומר שקוראת אתכן גם אם לא מגיבה...נצלתי את החופש להשתלת שיניים..כאבים אבל שווה. יקר אבל שוב שווה את זה.. הגב נרגע גם הצינון אז יכולתי לעשות את ההשתלה ב"ה. עם המטפלת קבעתי להשבוע לקבל קצת חום ;)

29/12/2019 | 21:54 | מאת: מתמודדת

וואו כאביםםם שמחה שאת אחריי תרגישי טוב ותהני מהתוצאות... מתרגשת בשבילך לפגישה נעימה ומחממת עם המטפלת. מאחלת שתקבלי הרבה כוח להמשך הדרך לילה טוב

30/12/2019 | 10:34 | מאת: מכל

תודה יקירתי, מקווה שאילת היטיבה עמך. ובכלל שדברים יתחילו להסתדר על הצד הטוב ביותר.. ומחכה לחיבוק ועידוד מהמטפלת. קצת כוחות להמשך.. 😁❤

30/12/2019 | 19:37 | מאת: חטוליתוש

כן התמהמתי להגיע ולשמוח עימכן בחג החנוכה..שכבר נגמר..אך שמחתי מאוד עבורך מיכלי שניצלת את הזמן לטיפולים אישיים עבורך..👏👏👏👏👏 גם שמחתי מאוד שאת מתמודדת עברתם חופשה נהדרת באילת.. הייתי אצל המטפלת היום וכן..ליבננו את במצב ..ואמרה שיתכן והיתה גם עמוסה עם העינים שלה ולא היתה מספיק קשובה לצרכים שלי ושוב התנצלה..ואמרה שגם היא עשוייה לטעות !! אז הכל כבר מאחורינו..ושמחה מאוד שהעלתי הכל בטיפול והיא מעריכה את הכנות שלי ואת הפתיחות שבה שוחחנו.. ממשיכים הלאה מכאן.. ומה שעוד יעלה..יעלה..הכל בסדר. תודה שאתן כאן עימי לא מובן מאיליו בכלל .. חטולית

30/12/2019 | 20:42 | מאת: מכל

איזה יופי ששוחחתן בטיפול. חשוב ביותר לשוחח על הכלללל. היא גם אדם שיכול לטעות ;) וכן בשיניים חשוב לטפל! מחר חוזרים לשגרה. עבר לי מהר מידיי....גם הייתי מצוננת והגב כך שלא בילינו.. אבל הכל בסדר ;)

31/12/2019 | 00:11 | מאת: מתמודדת

שמחה לשמוע חטוליתי.. איזה כיף לדבר על דברים בפנים גלויות ובהבנה הדדית... שמחה שהמבט קדימה .. אתן עוד בשלב ההיכרות טיפול כידוע לך הוא תהליך.. בהמשך את תדעי כוונותיה והיא תדע איך ההתנהלות איתך... העיקר זה שזורם לכן ויש קבלה והבנה... איתך מחבקת. מתמודדת ולך מיכלי מתוקה. כן.. עבר מהר כל כך.. מחר חזרה לשגרה.. שיהיה לנו בהצלחה. תרגישי טוב עם הגב ותשמרי על עצמך.. עם הצינון וזה.. כשעובדים עם ילדים במיוחד.. לילה טוב מתמודדת