מתמודדת אהובה שלי חנוכה שמח ??

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

26/12/2019 | 19:09 | מאת: חטוליתוש

איפה את לא רואה אותך.. את בסדר?? הקטנים בסדר ?? השמיעי קול פליז חטולית

28/12/2019 | 20:59 | מאת: מתמודדת

חטולית שלי!! אכן נעלמתי שבוע.. ירדנו לאילת.. עם הילדים. היה עמוס ודווקא מאוד כיף! קצת לנסות לשכוח. לטייל. וחופש..... חופש!!!! החופש הבא שאני מחכה לו זה חופשה לבד.. פינוק לעצמי... נראה רחוק.. אבל מנסה להנות ממה שיש.. לגבי הזוגיות... כאילו חזרנו לשגרה כלשהי.. יש פעמים שאני ממש כועסת עליו במיוחד בהקשר של הילדים כי כלפיי משתדל להיות בסדר.. (יש מעידות כמו שנשך פעם אחת או שהגיב בהתפרצויות כמה פעמים וכו' אבל מבקש סליחה מיד אחכ ומנסה לרצות שוב) אבל בגדול ממש כלפיי, בלי להכנס לבעיות הוא בסדר.. אך אם מנסים לדבר רואים כמה זה רק טיוח בינתיים.... אז...מי יודע מה יהיה ........ מה איתך נשמה יקרה שלי? איך את? איך הגב? איך עובר חנוכה? איך עם הילדים? הבן עשה צעד לגירושין? הבן הקטן קבע תאריך לחתונה? איך עם הנכדה? איך עם המטפלת? דיברתן וליבנתן את העניין שלחצה עלייך דעתה? ניתוקים.. ניתוקים... מה יהיה איתם!?!? תודה על הבנה. על היותך איתי. ועל ההתעניינות. מחר תהיה מסיבת חנוכה אצל הוריי. המשפחה.. כולם הוזמנו... מאוד הייתי רוצה ללכת.. אבל יודעת שגם הוא יהיה.. וזה עלול לעשות לי רע... מה את מייעצת?!?!

29/12/2019 | 11:25 | מאת: חטוליתוש

בוקר אור וחודש טוב יפתי כייף נסעתם לאילת ביליתם.. העיקר הבריאות והנחת האפשרי אפילו לזמן קצר.. הלוואי ותתאפשר לך גם חופשה פרטית 🙏🙏 עם המטפלת אשוחח כנראה מחר.. חנוכה עובר די בסדר הלכנו להתחסן הוירוס הזה מפחיד תאריך נשואין עדיין לא ידוע.. לגבי בעלך ..את יודעת הכי נכון אייך ומתי לפעול..סומכת עליך אהובה לא יכולה לומר לך לכי..מראש כשאת כבר מתגוננת ..ובצדק.. אולי למען הקטנים ..חג שמח עבורם.. חודש טוב ובשורות טובות לא כל כל יכולה לפרט עכשיו...אבל ..יהיה טוב שבוע טוב ונשתמע

29/12/2019 | 20:31 | מאת: מתמודדת

תודה על תגובתך. מאחלת לך שיחה מבורכת מחר. והצלחה לבנים בכל אשר יבחרו שיהא רק לטובה. אמן. גם אני חיסנתי את הילדים היום.. מהלחץ.. שיהא חורף בריא ובשורות טובות לא הלכתי להוריי.. אימי שלחה לי הודעה שאני חסרה.. איך אלך?! מצפים ממני שאתעלה על עצמי ואסתכל עליו כאילו הוא אוויר...... זה אפשרי?! כשהוא נכנס לבית מדבר צוחק ושר וכולם לא מבזים אותו בכלל אפילו לא אמרו לו מילה על מה שהיה.. ... :(