היום נודע לי משהו........

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

18/12/2019 | 00:54 | מאת: חטוליתוש

הקטנה והמיוחדת שלי ..כנראה שפגעו בה..או הטרידו אותה מינית..עדיין לא ברור היכן המון דברים עדיין אינם ברורים.. היא סיפרה דברים מזעזעים לגננת שלה בגן וזו הזעיקה מיד את הרווחה נפתח תיק חקירה ..ואומרים שילדים על הרצף האוטיסטי ..ממצאים פגיעות והטרדות מיניות.. דברים שאני בהחלט לא מבינה..כי אייך אפשר לקלוט בכלל ?? היום בלינו ביחד כמה שעות של כייף..היא כייפה ואני..הלב שלי נשבר רק מהמחשבות על מה שסיפרה על מה שעשו לה.. גם ההורים שלה בשוק טוטאלי לא יודעים אייך להגיב.. עכשיו תתחיל טיפול מידי אצל מומחית לדבר גם כדי לדובב אותה וגם כדי לבחון את אמיתות הדברים חיבקה אותי היום המון וגם קיבלתי ממנה נשיקות בלי לבקש....!! עד שהבן שלי חזר היום מהעבודה והפיל עלי עוד פצצה. אמא..אני מתגרש..!! עם מה להתמודד קודם ?? אייך מעכלים הכל..?? כל כך מבולבלת ..... חטולית

18/12/2019 | 14:33 | מאת: מכל

וואו. כל כך קשה לשמוע ולהכיל הכל.. ילדים בדרך כלל לא ממציאים...במיוחד אם ספרה פרטים. כי איך היא יודעת??? עברתי עם ילדה בגן שלי ספור...וחשוב להיות שם בשבילה כמו שאת עושה וגם עם ההורים שיקבלו הדרכה. אסור לחקור!! רק אם תספר להכיל ולהבין. והבן? איזה בן מתגרש?

18/12/2019 | 15:34 | מאת: חטוליתוש

האבא של הקטנה שלי קלו כל הקיצים..!! לא מסוגל יותר להיות איתה בקשר של הנשואין.. כל כל מבינה אותו.. היא שהורסת כל ארוע שאני מכינה למשפחה ועכשיו גם למורחבת אווווףףףף אין מנוחה מכלום !!

18/12/2019 | 16:10 | מאת: מכל

אולי זה לטובה. הרי היא תמיד הורסת... שמרי על עצמך.לא פשוט מה שאת עוברת ❤

18/12/2019 | 18:13 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי ברור לגמרי שזה רק לטובה !! אפילי לא עולה על הדעת שום מחשבה שונה !! אנחנו איתו כולם 100%.. תמיכה נפשית עד לשחרור הנפשי המוחלט שלו ממנה.. תהליך שיקח זמן והמון כוחות נפשיים ,, עברנו את פרעה ב"ה נעבור גם את זה..

19/12/2019 | 23:58 | מאת: מתמודדת

חטולית מאמי שלי!! וואו.. האם מתקדם משהו עם הקטנה? איך היא מתקדמת בתהליך הדיבוב? היא משתפת פעולה או נרתעת? מה איתה בכלל? איך קבלה את זה האם? הבן את ובעלך??? אוי זה שוק!!! מקווה שאין שם"איך לא שמתי לב".... לגבי הבן זה סגור? החלטות כאלה לא באות בלזרוק פצצה..... זוכרת ששיתפת שהוא ניסה הכל וגם אתם מאחלת להם בחירות נכונות. לטובתם וילדיהם. הוא זכה שאתם איתו ככה תומכים.. מחבקת להמון כוח לעבור את התקופה הזו. עצב ושמחה (אירוסי הבן הקטן) בתמהיל.. כדי להזכיר לנו מהם החיים האלו... קראתי אותך ולא מצאתי שום כוח להגיב קודם. רק רציתי לומר אני איתך תמיד.. באמת מצטערת שלא תמיד מגיבה בזמן... עוברת בעצמי תקופה כזו.......... תודה על הבנה מתמודדת

20/12/2019 | 11:04 | מאת: חטוליתוש

לדעתי אינה מודעת כלל לכל המתרחש עימה.. וכן כבר בטיפול...מגיבה באופו חיובי. .. והבן..כבר שוחח עם כלתי..משום מה..הפתעה קיבלה זאת בשלווה ורגועה ואמרה כן אני יודעת שזה כבר מזמן לא עובד..שוחחו כאלו .. מאפשר לי רגע אחד של חמצן להמשיך הלאה תודה מתוקה שאת חטולית

20/12/2019 | 15:10 | מאת: מתמודדת

נראה לך שעברה פגיעה באמת? איך מתקדמים עם הידיעה שדברו על גרושים? נראה לך יתקדם חלק או שילכו על גישור? האם ניסו פעם?

22/12/2019 | 14:21 | מאת: חטוליתוש

מתוקה שלי לא יודעת מה לומר לך.. עכשיו הקטנה בטיפול..יעבור זמן עד ש..יצליחו לדלות ממנה פרטים יותר ברורים . לא חושבת שהבן שלי הולך על גישור..אין סיבה מחברת וכל השאר..פתרונים ל'ה יתברך הכל כל כך מסובך אי וודאות.. שנדע כבר ימים טובים מאלה

22/12/2019 | 22:53 | מאת: מתמודדת

מתפללת איתך יקרה שלי... מאחלת ומייחלת...😘🙏💓