היום כמעט רבתי איתה התפוצצתי

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

17/12/2019 | 01:18 | מאת: חטוליתוש

היתה שיחה מאוד טעונה.. אני לא חייבת להסכים עם כל מה שהיא אומרת לי או מציעה לי לעשות המטפלת שלי ניסתה ממש בצורה כמעט כוחנית מילולית לשכנע אותי שרק היא צודקת בגלל שכביכול אני תמיד רואה הכל בשחור או לבן.. אפילו לא ממש הקשיבה לי.. רק לשכנע אותי שהיא זו שצודקת הלכתי ממנה היום ממש בכעס !! לא יכולה עדיין להכנס לפרטים.. כשהלכתי שאלה את כועסת ? אמרתי לה אחשוב על זה..ועדיין מאוד כועסת כן לא חושבת שהתפקיד שלה זה תמיד להיות צודקת ..או שהיא תרגיש מנצחת ... תמיד מקשיבה ולוקחת מה שאומרת ומפנימה.. היום ממש התפוצצתי עליה !! חטולית

17/12/2019 | 15:06 | מאת: מכל

יש גם פגישות כאלה. ואת ממש לא צריכה להסכים. היא מראה כיוונים שונים. זה לא אומר שהיא צודקת. למרות שאני לא יודעת במה מדובר. מותר לך לכעוס ולהגיד לה אני כועסת! הטיפול הוא בשבילך לא בשביל לרצות אותה, אל תשכחי. הכל אפשר לומר במסגרת הטיפול ומותר לכעוס. קורה לכולנו. תדברו על זה. אל תישארי כועסת...

17/12/2019 | 18:20 | מאת: חטוליתוש

המטפלת שלי התקשרה אלי לפני חצי שעה... הבינה שיצאתי כועסת עליה נורא ..לא קרה אף פעם עד היום.. הבהרנו... התנצלה כמה פעמים.. היה חשוב שתיתן לי גם להגיד את מה שהיה לי להגיד..היום הקשיבה לי ..הבינה יותר טוב..ווידאה שאשוב בשבוע הבא.. כך צריך להיות.. תודה מיכלי חטולית

17/12/2019 | 21:51 | מאת: מתמודדת

שומעים את סערת הרגשות. קטע בדיוק במפגש האחרון המטפלת אמרה לי את יכולה לכעוס עליי... אמרתי לה אין לי על מה.. לא חשוב אבל העיקרון הוא שזה בסדר לכעוס על מטפל.. ויהיה טוב אם הכעס יקבל במה ולא יספג בתוכך... שמחה לשמוע שהשיחה שלה הרגיעה אותך.. ממליצה שתדברו על זה בראשון.. מחבקת מתמודדת

18/12/2019 | 00:19 | מאת: חטוליתוש

קרוב לוודאי שנדבר על זה בפגישה הבאה מכל דבר שקורה אני לומדת עוד משהו חדש שלא היה לי בטיפולים האחרים תודה יפתי

04/01/2020 | 12:32 | מאת: תור

תנשמי עמוק יקרה שלי זה קורה לי תמיד מבינה אותך מחבקת הכי בעולם מה דעתך לעשות פגישה שלכל אילה שכתבו כאן