לא ממש מצליחה..😢😢😢😢

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

08/12/2019 | 15:51 | מאת: חטוליתוש

עדיין הגב תפוס כואב בלי יכולת הרפיה לא משחות לא כדורים לא כלום ימים לא פשוטים של ריצות וסידורים גם עבור אמי מה איתך מתמודדת ? רוצה / יכולה/ מתאים לך לשתף ולשחרר קיטור ?? עימך יקירה שלי חטולית

08/12/2019 | 17:56 | מאת: מתמודדת

אוי.... אולי מנוחה? הרפיה? זה גם משהו שתופס את הגוף.. ולהתלבש חם בימים קרים כאלו עם צורך לצאת לסידורים..... אני..... מ ת מ ו ד ד ת..... כל דבר מאזכר לי ומעלה את הכעס.. מחזיר לאחור גם כשהוא מנסה להיות טוב וקשוב.. כרגע מרגישה שאיני פנויה להאמין לטוב ורק רוצה לשחרר כעסים אך איני משחררת כי זה יעכיר את המצב והשגרה... אז שותקת.. ומנסה לעשות עבודה עם עצמי... וכן.... מנסה להודות על כל מה שכן יש.. להתחיל להסתכל על החלק הטוב והשמח של החיים שבעקבות כל הקשיים פחות היה לי פנאי להודות.. על בריאות גוף על ראיה נשימה שאני בבית מדברת שומעת עם ילדים הגוף פועל ועוד... לא חסר.. אז כל רגע של מפלה מנסה לחשוב איך להרים ראש.... מקווה שאייצר שמחה לעצמי שמחת חיים וכוח כי זה המניע.. ולא ליפול בשל נסיבות החיים.... לא קל.... בכלל לא.. כאילו הקשיים מנסים להכניע אותי ולפעמים ממש מטביעים אותי בתיסכול.. ייאוש.. עצב.. אבל מתמודדת.... הנה אני כאן... בתפילה לחיים מאושרים עבורי ועבור ילדיי... ולך מותק תרגישי טוב.. אני כאן שולחת חיבוק חם שירפא וישחרר גם את הגב.... שלך, מתמודדת

09/12/2019 | 00:03 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת שלי אכן את מתמודדת בהמון כוחות נפשיים ואומץ מצדיעה לך על כל דבר שאת עושה ..בכלל לא מובן מאיליו.. רק אומר שאת אשה/אמא חזקה מאוד וניכר גם בהלך המחשבות שמוליכות אותך להתנהל גאה בך נשמה !! עדיין אין שיפור במצבי לצערי.. נראה שחטפתי התקררות רצינית כשנתפס לי הגב מתפללך עבורך שכל תפילותיך יענו לרצונך אוהבת אותך מתוקה שלי חטולית

09/12/2019 | 11:54 | מאת: מתמודדת

תנסי להרפות מאמי.. הסידורים יחכו.. כרגע את נחה תחת שמיכה נעימה וכר רכה.... תודה אהובה על המילים... מעריכה!!

09/12/2019 | 12:25 | מאת: חטוליתוש

לצערי ממש לא נחה אפילו ביטלתי טיפול היום בגלל שאיני מסוגלת לזוז... חייבת להגיע לאמי ..לא ענין דחוף ביותר רק משו שהיא אינה מסוגלת לטפל בעצמה.. יש לה פודפרוססור שאמור גם להקציף ביצים..חלמונים..ואינה מוצאת אייך לתפעל היא מכינה כל שבוע עוגה לכבוד שבת ומביאה אותה אלינו... נגרמת לה עוגמת נפש גדולה כשאינה מצליחה.. החלטנו עם בעלי לקפוץ אליה לבדוק אם ניתן לעשות משו בענין ובמידה ולא..ניתן לה את המיקסר שיש לי בבית רק שלא תהיה בצער.... זו היתה מחשבתו של בעלי.. כעט אתארגן ואצא לדרך.. נשתמע בהמשך ב.ה.ב נ חטולית

09/12/2019 | 23:47 | מאת: מתמודדת

כל כך יפה מצידו.... איך היה? בטח לא פשוט לבטל פגישת טיפול... אוי.. אפשר להזיז יום? אבל שמחה שעשית מה שצריך כדי לא להקשות עלייך יותר מידיי... היה היום קר ביותר.. לי היה אסיפת אמהות בגן של הבת.. רוויתי נחת ממש... ילדה מהממת שלי... ולבן שבוע הבא... בנוסף היום היה אסיפת הורים בעבודה שלי שהייתי צריכה גם להיות נוכחת היות והמקצוע שלי חשוב... היה ב"ה מצויין.... לילה טוב וחיבוקקקק

10/12/2019 | 00:42 | מאת: חטוליתוש

היום היה יותר טוב לא מבחינת הגב אלה אצל אמי הייתי אצלה מוקדם יותר בדיוק כשהגשם היכה בכל פינה ברחובות חכיתי בתחנה למזלי הטוב מעט עד שהגיע האוטובוס ואז ניתחו מטחי זעם... אמנם הגעתי מעט רטובה וביקשתי כוס קפה מהמטפלת של אמי כדי להיתחמם אבל היה שווה גם שווה... הוצאנו את כל החלקים של הפודפרוססור על השיש ומיד התחלתי לנסות לבדוק מה שייך למה ואייך כל חלק מורכב..לא לקח לי הרבה זמן .. בעבר בעלי אמר שניסה בעצמו להרכיב אך חסר חלק אחד....אני מצאתי את ה"חלק" החסר.. הרכבתי אותו בהצלחה ואז הגיע גם בעלי ומשם לפענח אייך מורכבים כל שאר החלקים כבר היה יותר קל כעת יש חלקים להקצפה..חלקים לסלטים וכל השאר.. אמי שמחה כל כך שהיה שווה להרטב עבורה.. והמיקסר שבעלי הציע היה ישן אומנם אבל עבד בצורה נהדרת..יפה מצידו .. למרות שלא מזמן קנה אחד חדש לעצמו.. עכשיו נשאר לי להתקשר מחר להזמין טכנאי למזגן שלה בסלון כי אינו מחמם.. וגם לערוך לה מחר קניות.. טוב שמחר יהיה פחות גשום איזה כייף לקבל בשורות טובות מאסיפות הורים בגנים של הילדים .. וגם באסיפה שלך בעבודה..פשוט מרחיב את הלב ..כזה כאילו מלטף את הנשמה מבפנים.. וואוו נהדר !! כל כך שמחה עבורך נשמה.. מרגיש כאילו משהו מטעין קצת את הכוחות מחדש ..הזרם החשמלי לא ניתק.. ליל מנוחה ילדתי האהובה חלומות מתוקים חטולית

11/12/2019 | 23:31 | מאת: מתמודדת

יקרה שלי!!! אוי כמה קשה לי.... ועצוב עצוב פגוע כואב... לא מצליחה להשתחרר....... הוא מנסה להיות טוב אבל אני לא מצליחה לקבל את זה.. בשבילי זה מרגיש הצגה או שנוח לו עכשיו אני לא קונה את זה... וגם זה מעלה לי היזכרות של העבר ומציף כאב שאיני מבטאת לו כי מה יעזור?!.... אוף. זה מביא לי חלישות... ואני מתעסקת בעצב דכדוך הלקאה עצמית ויתור התכנסות וחוזרת להיות מרצה שחושבת מה יגיד מה יחשוב וכו'.. ומנגד כן מנסה לחזק עצמי להמשיך לדבר בטיפול הפרטני והזוגי. וכן לאפשר וכן להיות אני גם אם זה הצגה.. לתת לי מקום כי הגיע הזמן!!!! כאובה ממש....... ואלייך יפתי.. כל הכבוד שהצלחת לחבר את החלקים ולהיות לעזר לאימך.. ואהבתי שבעלך הצטרף לעזרה.. מה עם הגב? וההכנות לשבת.. ממחר?? איך השינה? הכדור עוזר? אני איתך.. לא עוזבת.. קוראת אך לפעמים לוקח לי זמן להגיב.. צר לי ממש מחבקת בחום מתמודדת

12/12/2019 | 00:10 | מאת: חטוליתוש

כאבי הגב עדיין כאן לצערי . אתמול יצאתי לערוך לאמי את הקניות הנדרשות..מזג האוייר היה סביר כך שלא היתה בעיה וגם רשימת הקניות לא היתה ארוכה ולמרות זאת ...תמיד חוזרת הביתה מותשת מהקניות בגלל שכאבי הרגלים אינם מרפים.. בעלי קיבל רכב מהבן הבכור בהשאלה ליומיים כל שיכולנו לנייד עצמנו לקניות אתמול לאמי והיום עבורנו..קרוב לשעתיים הסתובבתי בקניות והרגלים שלי זעקו את הכאב שלא השמעתי בקול רם הכנות לשבת בעזרת ה' מתחילה ממחר..גם מעט כביסות וגם בישולים..הכל לפי היכולות שלי.. יש לי בתפריט לשבת פלפלים אדומים ממולאים בשר טחון..עם ירקות בפנים ופירה..דגים מתוגנים משני סוגים..ולשבת חמין מקרונים.. המון הכנות אבל הזמן בידי.. וכמובן הנקיון של הבית...!! למעשה בעלי די עוזר לי בהכל ..למרות שגם הוא עייף מאוד והקור לא מיטיב עימו.. ולגבי בעלך..מחזקת אותך בכל החלטה שאת בוחרת יודעת שאינך פזיזה אלה שקולה מאוד וזה הכי חשוב אהובה.. כדורי שינה...אני מרדימה אותם..לילה אחד ישינה ולמחרת כבר לא..כל הלילה מחוץ למיטה לצערי ..כל כך נרתעת מלקחת שוב את הכדורים שלקחתי בעבר ..הם ממכרים...והגמילה מהם לוקחת כמה חודשים עם כאבים איומים בכל הגוף לא יודעת כבר מה לעשות אובדת עיצות ואובדת לילות ללא שינה תודה שאת כאן כשאת מסוגלת אוהבת אותך נשמה חטולית

13/12/2019 | 08:58 | מאת: מתמודדת

עם כל הכאב מתפקדת ולא מתכרבלת אבל תמצאי את הזמן שלך לעצמך.. גם לך מגיע... חיבוק לשבת שלום יקרה מתמודדת