היי כולן, שבוע טוב!!!!!!!

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

30/11/2019 | 17:38 | מאת: מתמודדת

ראשית nobody יקרה, קראתי ומצטרפת לתגובת חטולית.. מיכלי, שמחה שנכנסתי למרוץ החיים ומאחלת לך רק טוב. חטולית, איך ואיפה זה: כאן ואנחנו של זאפ דוקטורס? חיפשתי גם אני באיזה שהוא שלב על אפשרות מחיקה ולא מצאתי.... מתנצלת שקצת נעלמתי השבוע.. היה לא קל לי.. תודה על ההתעניינות למטה.... ותמיד.. מחזקת אותך להתמיד עם הטיפול שנתן הנוירולוג בתקווה שיעזור.. לפחות עד המפגש הבא איתו.. תצליחי עם השינוי .. ידוע ששינויים לא תמיד קלים ומשבשים את הסדר הקיים של השבוע.. זה בהתיחס לשינוי יום קניות לאימך וכן לשהות עם הנכדה... תתחדשי על מכונת הכביסה.. האם הסתדרת להפעילה? שמחה לשמוע שניתן לך עזרה מהבן... מתי החתונה? הם חזרו מהטיול? איך היה לכלה החדשה להיות בחו"ל לראשונה? מרפאת כאב זה רק תור אחד או סידרת טיפולים? אני עוד לא הלכתי לברר על הכאב שלי... אני נוראית... חזרו לי השבוע התקפי החרדה.. מעניין למה.. יומיים כאלה היו. לא ברצף.. שלישי ושישי.. היו בלבוש של סטרס וממש הרגשתי כאילו אני לא בגוף מנותקת.. אוף לא היה נעים. ועבר... מקווה שלא יחזור..... וכן.. יוצא לי להרגיש ולחוות ממש את העראיות של העולם... מסתכלת על הכל כדבר חולף.. לא ממקום הידיעה כפי שקיימת תמיד אלא ממקום החרדה והחוויה.. מפחדת להשאיר רישומים שאיני רוצה שישארו לאחר ה120 שלי.. ואפילו חושבת מה עובר עליי.. האם זה בבחינת 40 יום קודם הפטירה שאדם מרגיש משהו?? חלילה. לא יודעת... בכל מקרה.. צריך להודות על הקיים.. וגם זה התעורר בעוצמה רבתית אצלי במקביל לפחד מסוף החיים.. להודות שאני הולכת נושמת מגדלת ילדים אוכלת עובדת ומה לא??????? כמה אסונות בעולם.. וכמה תודה לאל בורכתי אני.. אנחנו תמיד בוכים על מה חסר ולא רואים כמה אנו מוקפים בחסד עליון...... שיהיה לנו שבוע מבורך... רק אושר בריאות וטוב מתמודדת

01/12/2019 | 04:14 | מאת: חטוליתוש

שבוע נפלא לראות אותך כאן קודם כל תסתכלי הכותרת למעלה מצד שמאל יש את הלוגו של זאפ דוקטורס להם יש גם פורום של אתם ואנחנו..שם כותבים את כל הטענות או התקלות למינהן בכל הפורומים.. בפורום הזה של נפגעות..אפשר לבקש גם למחוק הודעות שכתבנו בגלל כל מיני סיבות ... מבינה שהיה לך שבוע קשה ולכן לא הראית שום סימני חיים.. ןכן..בעזרת המטפלת שלי הגענו להחלטה שיש לעשות שינויים ביחס לימי הקניות של אמי בגלל השעות שהמטפלת נמצאת אצלה..ואם המשלוח של הקניות מתעכב כבר אין מי שיעזור לה לפרק את הקניות..והיא לא יכולה לבד מאוד קשה לה.. ונכדתי המיוחדת תבוא אלי אחרי הגן אם יסתדר עם ההסעה ..יש איתם בעיות.. מכונת הכביסה שלי כבר עשתה הרצה של 2 מכונות לשביעות רצוני..היה די בסדר ההפעלה..רק לקח מלא זמן..אבל הכל בשלבי לימוד..לא ממהרת לשום מקום.. הם חזרו מהטיול כעבור 4 ימים ונהנו מאוד..היא כבר טסה בעבר לחוך כמה פעמים..לבן שלי היה די חדש.. לגבי מרפאת כאב זה לא טיפול חד פעמי..זה טיפולים שחוזרים מידי..עדיין לא יודעת כמה זמן..אני מכוונת ללכת לאיכילוב..זה גם מה שהמליץ לי הנוירולוג...ואני כבר לא לוקחת את הכדורים שרשם לי אין בהם תועלת..לא עוזרים לי לישון..בשבוע שעבר הייתי ערה כמעט 4 ימים רצופים.. מתי באמת תעשי זמן לטפל בכאב שלך ? זוכרת מה באמת קרה בימים שהיית בסטרס והיו התקפי חרדה ? משהו בטוח העלה אותם...מחשבות ? משהו דומה למה שקרה בעבר ? שיחה ..? אנחנו בכל יום חווים את הארעיות שלנו ביקום הזה..אין חדש תחת השמש..אבל משהו יותר עמוק השאיר בך את ההתבוננות הזו...אולי בכלל כל המצב בו את שרויה לאחרונה.. ולגמרי מסכימה איתך על כל הקטע האחרון שרשמת.. בורכנו בחיים ..משפחה..ילדים..וכל שאר הדברים הטובים שלא תמיד יש אותם גם לאחרים.. ברור שיש חסד עליון שמשפיע עלינו טוב ונקווה שכך גם ימשיך שבוע נהדר ומבורך כפי שאת רןאה גם במוצש הזה עדיין לא נרדמתי... ליל מנוחה/בוקר אור למשכימים עד כאן ממני להיום חטולית

04/12/2019 | 22:09 | מאת: מתמודדת

חטוליתי לא מגיעה להגיב ... פותחת מרגישה אותך ועמוסה נפשית לכתוב........ אז רק שולחת חיבוק.. זה הרבה.. וכל מה שאני יכולה כעת....... מתמודדת

05/12/2019 | 11:56 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת שלי מבינה אותך... כשתוכלי ..אני כאן.. החיבוק הוא עולם ומלואו 🤗🤗🤗❤ תודה אהובה חטולית

05/12/2019 | 17:21 | מאת: מתמודדת

כמה את צודקת.. חיבוק הוא צורך כל כך עבורי..... נאבקת על עצמי.... אכולה.... ימים קשים

05/12/2019 | 22:32 | מאת: חטוליתוש

מתוקה שלי צר לי לשמוע שאת במצב .. הייתי עד עכשיו בהכנות לשבת לקח לי זמן כפול כל דבר שעשיתי כי הגב התחתון שלי תפוס כבר שבוע ימים אשמח באם תשתפי .. אייך שמרגיש לך עימך נשמה

06/12/2019 | 14:58 | מאת: מתמודדת

היי חטולית.. איך את משחררת את הגב? בקבוק מים חמים? עיסוי? כן.. אני לא ממש בטוב.. אך צריך להסתכל על הטוב ויש הרבה.. רק הנפש מרירה..... שבת שלום בינתיים יפה שהצלחת לתפקד עם גב תפוס