מתמודדת אהובה 🌹🌹🌹🌹🌹

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

26/11/2019 | 21:32 | מאת: חטוליתוש

אני כבר מזמן סיימתי עם התופעות הקדם... שמחתי לשמוע שאת משתפרת בריאותית.. וגם עם היד על הדופק... עם הנוירולוג אין מה לעשות..אין אפשרות שוב לקבוע תור נוסף עם עזרה.. כבר נמאס לי....!!! ויש עוד בדיקות על הדרך שגם עבורם צריכה לפנות זמן... ומהשבוע הבא עוד דברים עומדים להשתנות ..כמו החלפת יום קניות עבור אימי ..לבד..לא כמו עד היום..כלומר מחר..משימה לא קלה עבורי... וגם הנכדה המיוחדת שלי שוב תתחיל להגיע אלי אחרי הגן.... אולי הפסק זמן הזה חשוב לא פחות חשוב מדברים אחרים..... ויש גם תור למרפאת כאב שעדיין מחכה לי... חופשה זה מה שאני זקוקה הכי הכי עכשיו !! ויש לי מכונת כביסה חדשה... מחר יגיע תכנאי להפעיל אותה.. הבן הבכור שלי עזר לי לקנות את המכונת כביסה עם הכרטיס אשראי שלו ואני משלמת לו במזומן... אז מה אומר לך אהובה..צריך כוח נפשי לעבור הכל...!! מאחלת לך רק ימים טובים עם בריאות ונחת... אוהבת אותך ילדתי האהובה חטולית

29/11/2019 | 08:46 | מאת: חטוליתוש

בוקר טוב יפתי מה קורה ? את בסדר ?? מקווה שתמצאי זמן להכנס חעדכן.. דואגת לך חטולית