בנות יקרות שבת שלום 🌺💞🌼🌹😇

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

22/11/2019 | 14:56 | מאת: חטוליתוש

מאחלת לכן שבת רגועה ושקטה אורך רוח מזג אוויר נוח ליציאה לטיולים בהמון אהבה חטולית

25/11/2019 | 10:28 | מאת: מתמודדת

חטוליתוש מותק.. מה שלומך? אני חטפתי וירוס קשה בכל סופש.. סינוס אוזניים גרון צינון..ראש... גלי חום קור.. רק היום מתאוששת... . תודה לה'

25/11/2019 | 11:13 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת מתוקה שלי מצטערת לשמוע שחטפת וירוס כזה כולל של כל מערכות הנשימה מקווה שאת גם מטפלת בעצמך כי אולי זה עלול גם להדביק את הסובבים אותך ביום ראשון הייתי סוף סוף אצל הרופא הנוירולוג.. העלה לי את המינון של הכדורים..עכשיו מתחילה איתם מחדש ומקווה לישועה שאוכל לישון בלילות.. הוא הציע לי לחזור לכדורי השינה שלקחתי קודם..ואני ממש לא רוצה..!! רפואה שלמה והחלמה מהירה אהובה כהרף עין נדבר בהמשך..יוצאת עכשיו לאמי לסדר לה כמה ענינים ומשם הלאה לטיפול.. אוהבת אותך.. חטולית

25/11/2019 | 19:46 | מאת: מתמודדת

חטולית יקרה שלי.. אכן דואגת לעצמי את האמת כי ממש קרסתי.. ב"ה בעלי היה לצידי קשוב ונכון לצורכיי... (להאמין לזה?! אוףףףף בכל אופן זה בהחלטריגש אותי ושימח אותי ונתן מענה כשהייתי צריכה.. האם יש מצב שהפעם השינוי שלו אמיתי שאוכל לתת את כל כולי כי זה ישתלם האם זה רק הצגה לזמן הטיפול..?? אוי.. כמה שאיני יודעת.... כמה שהייתי רוצה לקוות שזה יכול לעבוד... ) רפואה שלמה גם לך אהובה. שמחתי לשמוע על הנוירולוג שעבר התור.. אין מה להפסיד מלנסות מה שאומר... איך היה בסידורים לאימך? ערב טוב בינתיים

25/11/2019 | 22:07 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת אהבה עם אמא שלי הכל הסתדר ב"ה.. עם הכדורים שהרופא רשם..לצערי לא רדם מינון נכון ונשארתי עם חוסר משווע.. אצטרך לקחת כדורים חלופיים ..ואולי בכלל לא לקחת עוד את אלה שרשם לי באסה..אבל אתגבר ..אולי ?? מאוד מבינה את הלבטים שלך לגבי בעלך.. גם יודעת שתחושות הבטן שלך נכונות תמיד !! נסי אולי לתת פרק זמן קצוב ולראות אם באמת הכל אמיתי או ש. .. מקווה שאת כבר מחלימה לגמרי מהכל..ושמחתי שיהיה שם מישו לטפל בך..לשם שינוי אוהבת אותך נשמה חטולית

26/11/2019 | 16:13 | מאת: מתמודדת

תודה אהובה שלי!! אוח.. מה יהיה עם הנוירולוג?!?! אי אפשר להעביר אליו שאלה או בקשה דרך המזכירות? הוא יודע על מה מדובר כבר.. שמחה לשמוע שעם אימך הכל הסתדר. והלוואי גם אצלך.... אני יותר טוב... מחלימה.. ולגבי בעלי.. נכנסנו למין שגרת חיים כזו.. מוכרת.. השאלה אם תישאר או תעלם.. אין מנוס מלבדוק את זה כשהפעם יותר מתמיד יש מודעות והשבוע התחלתי את התסמינים קדם ויסתי.. חח מתחילה לעקוב על עצמי בחצי שנה האחרונה.. שבוע קודם המחזור כל יום משהו שונה.. החל מיום של צימאון.. יום בכי.. יום עצבנות יום רעב...... מוכר לכן?