רגע של בדידות.. האם זה הולך להשתנות אי פעם?!

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

18/11/2019 | 02:22 | מאת: מתמודדת

מי אוהב אותי באמת?? האם אצליח לעבור את הגדה ולהגיע לאהבה עצמית בלי צורך באף אחד... או אולי לא נכון לומר כך אלא שיהיה לי כוח מספיק ומכובדות עצמית כדי לעמוד בפני עצמי וממילא לספח אנשים מיטיבים לחיי שאוהבים אותי ולא מקבלים כמובן מאליו...... אין לי כוח להמשיך.. רגע של משבר.. תהיה.. וסחרחורת....... לילה טוב בינתיים

18/11/2019 | 15:06 | מאת: מכל

מתמודדת יקרה, המקום הזה כל כך מוכר לי... כשתלמדי לקבל את עצמך ולאהוב ולחבק כל מה שבא, תרגישי את האהבה שאינה תלויה בדבר של האחרים...זה לוקח זמן אבל האמיני בכך. מניסיון..מרגישה כיום אהובה הרבה יותר גם אני את עצמי וגם מהסביבה. איתך, באהבה, את לא לבד!

18/11/2019 | 20:13 | מאת: חטוליתוש

מתוקה שלי מי אוהב אותך באמת ? בטוחה שבסביבה הקרובה אליך לא חסרים אנשים שאוהבים אותך באמת ..וזה כמובן כולל את 2 האוצרות שלך להצליח לעבור את הגדה למקום שבו תוכלי לאהוב את עצמך כמו שבאמת ראוי לך..ומאוד ראוי לך אהובה.. רק שהדרך לשם רצופה מהמורות... הכל תלוי רק בך..ובהתנהלות שלך להגיע לשם.. תוכלי לאהוב את עצמך ללא ספק בלי שתהי צריכה לאף אחד.. לדעתי את מצליחה לא רע בכלל בלהיות מכובדת בעני עצמך כל עוד את חזקה ועומדת מולו בלי לפחוד ואת בדרך החזקה שלך ... ישר כוח !! לא פשוט בכלל ולא מובן מאיליו !! את כבר בדרך לעמוד בפני עצמך...פשוט עדיין עסוקה גם בשאר החיים..שממש לא קל.. אלה הם המהמורות עליהם אני מדברת...תני לחוזק הנפשי שלך לעלות ולא ליפול..למרות הקושי...למרות הכל.. וכן להמשיך לספח אנשים אוהבים אותך בלי פשרות..כי הם..אלה שמייטיבים איתך וימשיכו לתת לך כוחות להמשך הדרך שלך..כולנו עושים זאת ..כל אחת בדרך שלה וביכולות שלה..עם הזמן המתאים לא לפני כן... הכל בסדר אהובה..גם התהיה גם..גם רגעי המשבר..הכל מובן ומקובל..הכל בסדר גמור..רק הסחרחורת ?? אכלת ? שתית ? מה שכחתי לשאול ? את מצליחה לישון בלי הטרדות בלילות ? אין דברים שמטרידים בדיוק ברגע שעומדת להרדם ?? אצלי תמיד מופיע ברגעים האלה וגם סיבה שבגלל זה השינה בורחת לי .. מקווה שאחרי שתקראי מה שכתבתי לך בהמון אהבה ותרגעי מתוקה שלי אוהבת אותך ילדתי האהובה ❤❤❤❤ חטולית

18/11/2019 | 20:59 | מאת: מתמודדת

כיף שיש אתכן... תודה על החיבוק חטולית ועל ההזדהות מיכלי.. אכן אני בדרך.. ויש מהמורות.. אני יודעת וחווה זאת. חטוליתי.. חמודה את.. סחרחורת כי שתיתי והייתי ברגע של שברון לא חשוב לא ככ יכולה לפרט כרגע.. דיברתי על כך בטיפול האישי היום.. עם כל הקושי נותנת לעצמי צלש כי עשיתי מה שצריך.. זוהי הגדילה שאני מדברת והמודעות.. אני אכן בדרך. מתמודדת ולא יודעת להעריך מספיק את מה שאני עושה ואת מי שאני מילים של המטפלת שרואה אותי חכמה מאוד וחזקה לדבריה.. על אף שאני מרגישה שבורה לפעמים.. אולי כי אני לא מוותרת לעצמי אף פעם.. ובוחנת דברים בפיקחות.. חדש לי הפירגון העצמי הזה.. חח לא מגיע ממני על עצמי הרבה.. לפעמים כמו עכשיו זה יצא.. אז אאבק לא למחוק את מה שרשמתי.. חח😁 ולך מיכלי יקרה, שמחה שלמדת למצא את החיבוק וההכלה מתוכך... אני אחרייך.. כיף לשמוע על אלו שכבר עברו את המסע (ברור שיש גם שם קשיים לפעמים.. כמו לכל אדם) לגבי השינה.. אממ.. לא ממש ישנה טוב.. הכאבים בימים האחרונים מעירים אותי כל רגע מסתובבת ומחפשת תנוחה.. עדיין לא הצלחתי להגיע לרופא.. היום הבן חזר עם עין אדומה לדברי הגננת ישב ליד ילד שובב קצת בזמן הארוחה והוא בטעות הכניס לבן שלי כפית לעין... הרופא הביא משחה לעין ואמר שנעבור את הלילה ואם יקום לא במצב טוב נלך לרופא עיניים.. (כבר היה מאוחר מידי ללכת היום..) מקווה לבשורות טובות.. ושארוץ לטפל בעצמי בלי אילוץ כזה או אחר.. שאדע למצא זמן כמו לפחות שלילדים מזיזים הכל למענם.. יה"ר רק בטוב..