מתמודדת אהובה .......

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

17/11/2019 | 20:21 | מאת: חטוליתוש

באמת רק על ידי בדיקת דם קבעו שאין לך דלקת פרקים ?? לדעתי זה לא מספיק..גם רופא ראומטולוג צריך לבדוק ולתת חוות דעת מקצועית ורופא משפחה לא מספיק מבין לתת חוות דעת לגבי שאר הכאבים עליהם את מדברת .. כל כף קשה לך לקבוע תורים לרופאים מקצועיים וללכת להיבדק .. אני חושבת שאת טועה בגישה שלך לגבי חוסר בדיקה יותר מעמיקה של רופא מומחה אבל כמובן שזה נתון לשיקולך הפרטי... שבוע טוב חטולית

17/11/2019 | 23:23 | מאת: מתמודדת

תודה חטוליתי בהחלט אנסה לברר על כך.. בבדיקות הרופאה אמרה תקין אז הבנתי שאין מה לעשות והמשכתי לסבול.. ונכנסתי לבעיות בנישואין שלא היה לי פנאי למשהו אחר.... עכשיו אנסה להתחיל מחדש לראות את עצמי.. לנסות לבדוק ולראות דרכים לטפל בעצמי .. אם זה פיברו והדיאטנית... תודה אהובה.. לילה טוב

18/11/2019 | 09:47 | מאת: חטוליתוש

בוקר אור מתמודדת אהובה אל תדלגי גם על רופא אורטופד בבקשה וכן הגיע הזמן שתראי גם את עצמך... נכון שבתוך הסבך של הבעיות של הנשואין הולכים לאיבוד... בטוח מכירה.."אם אין אני לי.." אז בבקשה ממך..קחי עצמך בידים וטפלי בעצמך אוהבת אותך חטולית

18/11/2019 | 13:25 | מאת: מתמודדת

אין מילים...

18/11/2019 | 17:02 | מאת: חטוליתוש

אפשר גם בלי מילים רק חיבוק עוטף עולם איתך תמיד