היי בנות מה אצלכן.....

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

12/11/2019 | 09:05 | מאת: חטוליתוש

האם אתן בסדר ?? גם אני מאזור המרכז תוכלו לעדכן מה קורה אצלכן ?? הלוואי שהכח בסדר אצלכן יום בטוח ובלי פגיעות לכולן חטולית

12/11/2019 | 19:56 | מאת: מתמודדת

היי חטולית.. באיזור שלי ב"ה לא נשמעו הזעקות ואני מהמרכז גם ⁦☺️⁩ שיהיו בשורות טובות

13/11/2019 | 15:08 | מאת: חטוליתוש

הייתי היום אצל רופא בקופת חולים בגלל הדלקת בשתן וגם בגלל שיעול טורדני מסתבר שהיה לי גם דם בשתן מה שמראה על דלקת חזקה..וגם יש לי ברונכית... קיבלתי תרופות אנטיביותיות וכדורים נוספים לברונכית.. אז מטופלת היטב.. וגם התקשרה אלי המוקדנית כדי לומר לי שהקדימו לי את התור לנוירולוג..במקום בינואר לאריך 18.11.19...כל כך שמחתי... אז ביום חמישי רופאת עינים לביקורת בגלח הפרעות בראיה ובשבוע אחריו לנוירולוג וכתבתי לך יותר למטה כשיהיה לך זמן המשך יום טוב חטולית

14/11/2019 | 06:44 | מאת: מתמודדת

חטולית נשמה יקרה!! כמה צריך להודות על הבריאות שקיימת ולהתפלל עליה... מאחלת לך שיהיו הרופאים והתרופות לעזר והחלנה מהירה!! שמחה שהוקדם התור לנוירולוג .. תודה על שיתוף ויום טוב