שבוע חדש בפתח.....ווואווו

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

10/11/2019 | 12:08 | מאת: חטוליתוש

מסטולה מחוסר שינה והנה מתחיל כבר שבוע חדש עם כל מה שיביא איתו והיום אחה"צ הולכים לזוג המאורס להפגש כולם..האווירה קצת כבדה משהו...לא מבינה מה קורה..ולמה.. הזוג המאורס יטוס בסוף השבוע לחול..לכבוד יום ההולדת שלה.. והיא נרגשת כי זו הפעם הראשונה שלה שמישהו עושה דבר כזה למענה.. האקס שלה...לא אהב אותה .וכמובן שלא עשה עבורה כלום... חיוך גדול ושמייח מעטר את פניה השמחות..ואנחנו יחד איתה כדי לשמח אותה.. כולי תקווה שגם תהיה הערכה לכל המאמצים האלה שאנחנו עושים לשמח אותה שבוע טוב ושמח לכולן ביי בנתיים חטולית

10/11/2019 | 17:38 | מאת: מתמודדת

וואו.. מתי הפגישה עם הנוירולוג? ולמה המפגש מתוח? עוד מאז סעודת שבת? כיף שהיא חווה חוויה מתקנת.. הלוואי יהיה להם רק אושר ואהבה וחברות לעד... יום מוצלח וחיבוקים ממני באהבה

10/11/2019 | 23:38 | מאת: חטוליתוש

התור לנירולוג רק בינואר מתסכל ברמות והיום דיברתי עם נציגת שרות שהבטיחה לבדוק אם מכתב שלה לסניף יכול משהו לשנות ולהקדים את התור פשוט לא יכולה לחכות כך כך הרבה זמן ..בלי שינה וכן ..גם בפגישה הזו היתה כלתי המעצבנת..רק שבמקום אצל הזוג המאורס בפגישה נערכה אצל הבן הבכור.. ומכיוון שישנם אנשים אנטיפטים ..האויירה לא משו..אבל הבן שלי השתדל שהכל יעבור יותר בקלילות כדי לא להעכיר את האווירה כדי שיטוסו בכייף בכל מקרה התקפלתי מוקדם ממה שתיכננו להשאר..התחיל לי דלקת בשתן מה שמנע ממני להשאר.. רק רציתי כבר להגיע הביתה עכשיו דחוף לרופא לטפל בדלקת אווףףףףףףף כל רגע משהו אחר ליל מנוחה כואב

11/11/2019 | 11:45 | מאת: מתמודדת

תרגישי טוב יקרה!! אכן נשמע מסובך ולא פשוט.. לפעמים משפחה זה לא בדיוק עובד כמו שהיינו רוצים... אבל תודה לאל! על מה שיש!! יום טוב אהובה

11/11/2019 | 16:45 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת שלי אייך אצלך ? משהו זז.. לטוב.. מה איתך בכלל ? אוכלת ..שותה..או מתייבשת..?? אכן משפחות מסובך הרבה מעבר למילים.. וכן תודה לאל בכל זאת על מה שיש.. אוווץ...

12/11/2019 | 07:04 | מאת: מתמודדת

חטוליתי יקרה שלי אני כן יותר אוכלת.. (עדיין צריך שיפור) אך משתדלת מאוד!! לשים לב שאני אוכלת.. לגבי קידום.. נותנת צ'אנס.. אך גם מאוד מפקחת על השינוי.. כרגע לא ככ מאמינה כי ודאי ירצה להוכיח כדי שנעבוד על הקשר אבל מעניין אותי תכלס בחיים האמיתיים אחרי הריגוש (שלו) שניתנה היזדמנות מחודשת... מקווה לטוב. אחרי הכל, זה גם עבורי.. אני גודלת.. אני לומדת להיות אסרטיבית. לא לטשטש רגשות, להאמין בעצמי. בכוחות שלי. ביכולות שלי. בטוב שלי שיש בהחלט להעריך וראוי! לומדת לומר גם מול המטפלת כשאיני מסכימה עם דבר או שניים (למשל שמכניסה לו מילים שהם יפות ומחשבה נכונה אך הוא לא אמר זאת. אז שלא תטשטש ותהיה חדורת מטרה בלי באמת לקרא את המפה.. כמובן בצורה מכבדת מראה את המציאות. והפעם לא מתביישת בשבילו אומרת עם המון כאב והמון רגישות כמה שניתן למרות שאני לא זכיתי לכל כך הרבה חמלה וכבוד אלא לזילזול והשפלה אך לא אנהג בהתאם כי אני לא כזו. אלא בוחנת האם יש מקום להביאו לשלום בית זוגיות ואבהות כפי שהייתי שואפת או שאאלץ להגיע למקום המבין אחרת.. בקיצור, לא הייתי במקום שמבין שמגיע לי. ולפני כולם. ושאם הערצתי אותו קודם למרות כל מה שעשה הוא צריך להעריץ אותי ולהתנצל ולהעכיך את זה שעדיין אני מאפשרת.. לתפוס את ההזדמנות האחרונה הזו ושנזכה כולנו..... אמן...... אז.. בינתיים.. דרך... כרגע עוד לא ידוע מה הכיוון.. אבל כן ניתן צ'אנס תודה על ההתעניינות.. שיהיה יומולדת שמח לכלה החדשה ובילוי נעים בחו"ל.. המשך שבוע טוב עם מנוחת הגוף והנפש מתמודדת

13/11/2019 | 15:00 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת אהובה כמה כוחות נפשיים את משקיעה במאמים שלך גם להביא לשלום בית וגם שהכל יצליח מעריצה את הדרך בה את הולכת למען האמת ....לא הייתי הולכת רחוק כל כך במיוחד אחרי שכבר הייתי סובלת ממנו מרורים כמו שאת עברת וסבלת ונכון שתמיד אפשר לבחור גם בדרך אחרת.. אממה...את אמיצה אהובה ונותנת עוד הזדמנות אחרונה הלוואי שהכל ילך בדרך שבחרת !! מחזיקה לך אצבעות גם שהתחלת לאכול..וגם לשתות..לא פשוט עבורך לקחת כל כך המון דברים משולבים ביחד... מקסימה שאת ונהדרת שאת ואוההת אותך ילדתי האהובה בהצלחה רק אל תשכחי גם לעדכן חטולית

14/11/2019 | 06:57 | מאת: מתמודדת

היי חטולית תודה על תגובתך!! ועל החיזוקים למרות שאת לא היית פועלת כך.. בהתחלה חשבתי שזה ממקום חלש.. (ואולי באמת) אבל בכל אופן הדבר נכון לעשות כעת כי בזו הפעם אני חזקה מתמיד .. ולא עוד מרצה ומעגלת פינות.. אז זו בהחלט הזדמנות אחרונה לבחון אם יש שינוי.. אכן יש לו מה להעריך את זה ולהודות בלי סוף למה שעשיתי ועושה לאורך הדרך.. ואם לא.. הפסיד והפסדנו כולנו.. אבל אדע שעשיתי הכל הכל בלי שארגיש נקיפות מצפון..... מקווה לטוב.. כרגע המצב לא ברור אז אין ככ מה לעדכן.. הוא מחזר אחריי ועדין איתי כך שזה עדיין טרי ואולי משחק.. כי זה עוד לא החיים האמיתיים בו הוא באמת ידרש להתמודד ולהוכיח עצמו לאורך ימים ושנים.. אז את החיזור פחות קונה.. מחכה לזמן אמת... מראה לו שאני איתו וכו'.. הוא לא חושב שאני ככה בוחנת.. אבל זה רק כדי לעבור את השלב הזה של ההצגה.. אך גם נתינת צ'אנס אמיתי כי אחרת זה לא יתקדם אז גם מתרצה לקבלת הצ'אנס אבל בהחלט בוחנת גם... ולא נמסה מהשינוי הזה ולא מהחיזורים... יום טוב ובשורות טובות בארץ