יצאתי עם חברה. היה נחמד. מזמן ניסינו להפגש והפעם הצלחנו....

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

06/11/2019 | 19:03 | מאת: מכל

אז מה יצא מזה? לא יודעת. אבל מתחילה להפתח שוב לאנשים... מסתמן סוף שבוע עם בעלי ועוד זוג. גם פה זה חדש....רבעיה..בדרך כלל זה כזה משפחות. להפתח שוב לאנשים, לצור קשר...בדרך כלל גם כשמנסה להפתח לחברה לאט לאט הקשר מתמוסס כמו שהחל...אני פשוט מפסיקה להתקשר או להפגש ואז,זהו..כאילו באופן טבעי...נראה מה יהיה...

06/11/2019 | 21:16 | מאת: מתמודדת

מיכלי אהובה כיף לשמוע. מחזיקה לך אצבעות בתהליך... לא פשוט בגיל כזה להתחיל חברות... כשהיו קודם לכן מכשולים ואיבוד אמון בעניין כזה.. אבל בכל גיל אפשר. וכשזה בא ממך זה כבר גדילה וריפוי... את יזמת ובלי עזרת המטפלת.. אכן היא תמכה ונטעה דרכך את הזרעים.. ניקשתן יחד את המכשולים את המטענים או חלקם... ועכשיו מתחילים לצעוד חיבוק גדול מתמודדת

07/11/2019 | 12:03 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי כל כך שמחה לשמוע שיצאת לפגוש חברה.. יותר שמחה שאת מתחילה להפתח לקשרים חדשים מבינה שיש גם ציפיות שיתפתח למשהו מעבר רק חושבת שצריך זמן..שום דבר לא נהיה מהרגע להרגע.. סבלנות יפתי..אם את רוצה שהקשר יתפתח תרמי גם את החלק שלך בפתיחות כמה זמן לדעתך לוקח לקשר להתמוסס ?? מה אפשר לעשות כדי שהפעם זה לא יקרה ?? נסי לחשוב עם הנסיון שיש לך מהעבר..האם מי שאת בקשר החדש עכשיו מראה סימנים דומים..?? לדעתי הצנועה וחוסר הידע שלי על נסיונך מהעבר.. אל תפחדי לצעוד קדימה כי את כיום מישהי אחרת לגמרי..עם הבנות מפוקחות הרבה יותר בעלת נסיון חיים עשיר בהרבה..חכמה יותר..וגם פתוחה יותר מאמינה בך וביכולות שלך להבין דברים בצורה שונה ולהוביל את הקשר למקום שיפתח מאחלת לך את כל הטוב שרק הכל יכול להביא אותך..עם הקשרים החדשים כולל עם בעלך..מי יודע לאיזה מקום טוב יכול לקחת אותך.. בהצלחה רבה... עם חיבוק ענק

07/11/2019 | 18:05 | מאת: מכל

יקרות, אכן לא פשוט בגילי לרכוש חברות...אבל זה כאלה שהן כבר פה אבל מנסה איתן אחרת...נראה.