חטוליתי ומיכל יקרות!!!

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

03/11/2019 | 22:26 | מאת: מתמודדת

השירשורים כבר התרחקו.. תודה על המילים.. מקווה להגיע הטוב.. אדון עם המטפלת שלי מה כדאי לעשות. אחרי הכל.. אף פעם לא הייתי ככ נחושה גם במחיר של לעזוב.. ואולי בשל כך הפעם באמת יעשה שינוי?! נראה.. בינתיים חיה מיום ליום.. עבודה.. בית.. וחורף- מחשיך מהר.. אווירה לילית... מבחנים להכין ולבדוק.. מפקחות שמתחילות לבוא לביקורים אסיפת הורים בקרוב.. ולא חסר.. כמובן שבשילוב אי ידיעה מה קורה עדיין בזוגיות.. אחותי ילדה.. שזה מעורר רגשות מעורבים בעניין.. ועוד ועוד... מרגישה שכל רגע שרוצה להיות רגוע קופץ משהו שמזכיר שחיי עצובים ומלאי התמודדות.. מכל מיני כיוונים... מיכלי.. את אמרת מתמודדת... אני כרגע מרגישה שורדת... ואליכן יקרות, מיכלוש.. גאה בך שהצלחת לכתוב כשהיית במקום נסערת.. האם השבוע את יוצאת עם חברה? נראה שזה כל כך חסר לך יותר מאי פעם... איך אפשר לנסות להקל עלייך את המעבר? הסוד הזה של הטיפול גם שם אותך לבד כל השנים.. כאילו הסתדרת אבל בעצם לא היו איתך.. בעלך ולא חברות למסע של רגשות.. מה ניתן לעשות כעת? האם אפשר לצאת אפילו עם בעלך לדבר רגשות (גם אם לא על החסר ספציפי כי הוא לא יודע) חטוליתוש.. כל כך הרבה זמן והכדור לא עוזר?! האם קבעת שוב לרופא? האם צריך עוד זמן הסתגלות? איך עברה השבת? הטיפול היום? ערב ולילה טוב בינתיים אוהבת. מחבקת.

04/11/2019 | 15:21 | מאת: מכל

לשרוד...חיינו רצופי השרדות. אני מאמינה שיש לך כוחות להצליח! את נשמעת בטוחה בהחלטה הפעם! בהצלחה, בהחלט כדאי להתייעץ בטיפול שלך! ו אני...כן, אפגש עם החברה ואספר לכן...אולי התחלה של משהו. ההסתרה של הטיפול בהחלט הייתה בעייתית. אבל הכרחית ממש.

04/11/2019 | 18:15 | מאת: חטוליתוש

אכן את שורדת ..אבל..שורדת בהמון המון כבוד והערכה.!!!! בכלל לא פשוט לשרוד את כל מה שאת עוברת... לא הבנתי מה קשור מפקחות שמתחילות לבוא לביקורים..את מתכוונת בבית ?? מזל טוב לאחותך על הולדת ה..בן..בת..? גם אם מעלה רגשות מעורבים..כלומר עוד תינוק מהפוגע ? ועוד..ועוד..את פשוט עמוסה עד אפס מקום.... צודקת אהובה..כרגע..רק כרגע אכן חייך עצובים..ומלאים בהתמודדיות מכל הכיוונים מה שאומר..שזה רק כ.ר.ג.ע.. ובידך החזקה והאיתנה את רק את מסוגלת לשנות את המצב.. נכון שבכלל לא קל להתמודד עימו..וכבר כמו שחזרתי ואמרתי..אם קראת למטה..שאני לא מאמינה בגברים מתעללים...הם משחקים אותה..עד לרגע שאת נחלשת..ואת לא עומדת על המשמר ושוב חוזרים לעלילותם..אבל כמובן שזו רק החלטה שלך ! ומיכלי נהדרת כמו תמיד.. ואני עדיין לא ישינה בלילות עצוב לי כי הכדור לא עזר נורא תליתי בו תקוות.. וכן קבעתי כבר תור חדש לרופא.. באמת שכבר עייפתי..גם מחוסר שינה וגם מלחפש את ה..כדור..שיעשה לי נס וירדים אותי כל לילה לכמה שעות כדי שאוכל לקום בבוקר ולהתחיל את היום בצורה נורמלית.. חיה כמו זומבי רוב ימות השבוע וזה כל כך מעייף

04/11/2019 | 20:56 | מאת: מתמודדת

מיכלי נשמה... נשמעת בטוחה?! לא חושבת.. אך בהחלט היום אני יודעת איפה הבעיה.. מנגד אני כל כך מתקשה לקבל את זה.. ומנסה לראות לאן ההבנה תוביל אותי.. אולי "החוזק שלי" ישפר אותו או אראה שאין מנוס... כך או כך.. כמה שנראה לי שאני עומדת במקום המטפלת אמרה שאני בדרך ובכלל לא תקועה כי אני לומדת על עצמי המון.. כמו אסרטיביות וכו'.. לגבייך יקרה, מקווה שתשתחררי מהמחסום ומההסתרה של שנים ולאט לאט לאפשר למי שתבחרי ולהיפתח.. לבטוח מחדש.. וליצור חברות אמיתית שמורכבת מהכל. שמחה וכשתריך גם להניח ראש על כתף.. עם או בלי מילים שהשדר לגמרי עובר.. ומורגש בלב... חיבוק אהובה.

04/11/2019 | 21:08 | מאת: מתמודדת

חטוליתוש יקרה נגעת בנקודות הנכונות.... לגבי פיקוח אני מתכוונת בעבודה.. פעם בכמה חודשים מגיעות מפקחות.. פעם לבדוק יומנים פעם רק לדיבור עם ההנהלה ופעם לעבור בכיתות .. זה בסדר גמור אבל סתם מתח.. ולרצות שהכל יהיה מושלם. לגבי המשפט.. על פוגעים שברגע של שבר שלי שארפה יחזור לסורו.. איני רואה את בעלי ממש במזיד מרע לי... הוא לדעתי לא מבין את ההשלכה של מעשיו ודיבוריו.. אולי זו בדיוק הבעיה.. אולי אני עדיין בתחילת הדרך ומאוד מאמינה בטוב.. לא יודעת... מה שכן.. אני בדרך.. מקווה לטוב!!!! לגבי אחותי... כן עוד ילד מהפוגע.......... תודה על ההקשבה לרגשות המעורבים.. הלכתי לבקר אותה בבית החולים היום.. ידעתי שהיא תהיה לבד אז הלכתי אחרי תקופה בה לא דיברתי איתה שוב.. מאז החתונה של אחי בעצם.. קניתי לה מתנות בגד לתינוק לעוגיות טעימות לה... בלון.. היה בסדר.. אבל כפי שאמרתי הלב לוקח למקומות כואבים....... ומה עם הברית.. אלך? או לא? זה יהיה מופרד אז אולי כן אלך.. אבל הנסיעה אליה.. הזכרונות... אוי.. לא רוצה להיות במקום שמעלה הכל.. מספיק שזה בראש מודחק ומתעורר מידי פעם.. זה יותר מידי גם ככה.... ואלייך אהובה.. כל הכבוד שלא ויתרת ולא השלמת עם המצב של חוסר השינה.. וקבעת תור.. ממשיכה לקוות שימצא עוד פיתרון..... אוהבת ומחבקת אנוכי השורדת- מתמודדת

04/11/2019 | 21:10 | מאת: מתמודדת

ודאי קראתי למטה!!! לא אפספס.. רק לא הגעתי להגיב לזה אחד על אחד לכן פתחתי שירשור.. תודה יקרות שלי!!! אני עם יד על הדופק. מתייעצת המון. ומתפללת...... לראות את הטוב והישועה בקרוב

04/11/2019 | 22:04 | מאת: חטוליתוש

😇👍🙏🌹🌹🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 איתך בכל התפילות לישועות כהרף עין.. חיבוק עוטף עולם אוהבת אותך נשמה