שבת מבורכת לכל מי שנכנס/ת

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

01/11/2019 | 13:52 | מאת: חטוליתוש

סוף סוף יושבת לנוח עדין לפני מקלחת וגיהוץ חולצות לבעלי אבל כבר מרגישה את אווירת השבת בדרך.. אחרי שגם הלילה לא ישנתי טוב מחכה כבר ממש לנוח כי הכל כואב ברמות קשות והערב באים להתארח הזוג החדש המאורס..ויהיה כייייף שבת מבורכת לכולן אוהבת אתכן יפות שלי 🙏🙏🙏🌹🤗💞🌺 חטולית

01/11/2019 | 15:51 | מאת: מכל

שיהיה כייף וטוב, שבת שקטה ונעימה לכלם. נתפס לי הגב הבוקר, הולכת עקום. רגילה לזה מידי פעם. נפשי ופיזי כבר אמרנו ;) מבאס..לקחתי כדור לגב מקווה שיעבור מהר. שבת שלום🤗🌷

03/11/2019 | 01:23 | מאת: חטוליתוש

היי מאמי הצטערתי לשמוע ששוב נתפס לך הגב ..כאבים איומים.. היה ערב שקט ומהנה רק שגם בערב הזה לא ממש ישנתי רק היום בשבת בצהרים ..מה שגורם לי עדיין בשעות האלה להיות בסלון במקום לישון מי ידע מתי אישן הלילה שיהיה שבוע טוב לכולן

03/11/2019 | 13:17 | מאת: מכל

באסה...מקווה שתצליחי לישון. אני תקועה וזה כואב וגם מעצבן.

03/11/2019 | 14:10 | מאת: חטוליתוש

המלטונין בכלל לא עוזר לי לשינה לפחות לא במינון הזה ולא נרדמתי ..רק ב.5.00 לפנות בוקר לקחתי כדור שינה אחר שיעזור..בסוף נרדמתי אבל מסתובבת כמו זומבי ויש לי המון עבודה לעשות לא מצליחה להרים את עצמי ..