מתמודדת אהובה ויקרה כל כך

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

31/10/2019 | 21:26 | מאת: חטוליתוש

ממשיכה כאן כי כבר ירד למטה נמוך וכמעט לא מזהה איפה החיבור אז אם הבנתי אותך נכון את פשוט מוציאה קיטור על זה שהמטפלת הזוגית לא רואה את כל מה שאת השקעת בזוגיות שלכם וכמה שאת רתומה למעשה רק לשיפור והיא רואה "" כמה קשה לו"" ווואווו..עם איזו מראה היא מסתכלת ובודקת אותך ??? אולי חוץ ממשקפים היא זקוקה גם למכשירי שמיעה חדשים כי היא לגמרי חירשת..חבל עליה..מסכנה.. אולי נעשה מגבית ונקנה לה מה שהיא צריכה וכך תוכל לפקוח אוזנים ותראה את האמת הכואבת שלך מול בעלך..?? שמעתי לא מזמן מבעלי..שהבן הדתי שלי לא רצה ללכת להמשיך טיפול אצל מטפלת זוגית כי היא התחילה איתו..ומאחר וזה לא מקצועי הפסיק ללכת לטיפול והיא קרובת משפחה של אשתו מה תגידי על זה..?? נשמה אני כאן בשבילך תמיד כתבי כל מה שעולה לך תפרקי כמן שאני עושה..מאוד עוזר האמיני לי חיבוק עוטף.עולם

31/10/2019 | 21:47 | מאת: מתמודדת

איזה מהירה הייתה התגובה. כיף. הייתי רוצה לכתוב עוד דבר אבל אין לי כוח לפרט ולכתוב... עייפה. נפשית. ועצובה. מן יום כזה כנראה...... והמטפלת..... לא עושה בשבילה. עושה בשבילי. לה יקח זמן לראות את המציאות זה לא אומר שאקריב את עצמי שוב... אז... אם הוא באמת טוב הוא יהיה טוב גם אם זה נקרא להמתין לי שהפגיעה (ממנו!!!!!) תתעדן ואצליח להיפתח שוב.... ואם זה הצגה היא לא תימשך הרבה זמן והפרצוף האמיתי יתגלה.. לא פשוט לי בכלל בכלל בכלל לא!!!!!!!

31/10/2019 | 22:34 | מאת: חטוליתוש

צודקת לגמרי אני איתך ואם מרגישה שאת נשברת כנסי ושפכי הכל את לא לבד אוהבת אותך ילדתי עכשיו הולכת למיטה לנוח היה יום ארוך מלא עשיה ובישולים.. וגם מחר יש יום אז למה להרוג את עצמי אם אפשר גם מחר ?? ליל מנוחה חטולית

31/10/2019 | 23:01 | מאת: מתמודדת

תודה מקסימה שאת.. ליל מנוחה

01/11/2019 | 09:33 | מאת: מכל

נראה לי שמטפלת זוגית יש לה פשוט אנטרס להיות "נטרלית" ולהיות לשניכם ומתוך כך זאת בעיה כי היא אמורה להכיל אותו ולהבין אותו וגם להכיל אותך ולהבין אותך...ולנסות שתהיו בזוגיות אבל נראה לי שזאת לא המטרה שלך וכבר נמאס!! .. אז טוב שהמטפלת האישית חוזרת!!! תבהירי לה הכל ותשאלי אותה איך לנהוג שתנחה אותך! כי היא רק שלך!!! שהיא תגיד לך גם מה לעשות בטיפול הזוגי תדברי איתה על הטיפול הזוגי זה נראה לי חשוב מאוד!!

01/11/2019 | 13:47 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי למען האמת לא מרגישה שהמטפלת הזוגית נמצאת שם כדי להכיל גם את מתמודדת כי היא בכלל לא מקשיבה לה ואילו בעיות כבר יש לבעלה המתעלל שהמטפלת הזוגית לא מצליחה להכיל ? שאלה באמת טובה ועליה הייתי מוכנה לקבל תשובה.. וכן ..בהחלט לדבר עם המטפלת האישית שלך ולספר לה הכל גם על ההתנשאות של המטפלת הזוגית כי זו התנשאות לשמה..ושהיא תיתן לך עיצה אייך להתגבר על המכשול הזה שרואים לו מטפלת בזוגיות כך מרגיש לי ומתמודדת שלי את לא חייבת לקבל את מה שאני כותבת..אלה רק רכשי לבי.. אוהבת אתכן שתיכן מקסימות שלי חטולית

01/11/2019 | 15:57 | מאת: מכל

אני רק אומרת שזאת ההגדרה של טיפול זוגי... במקרה הזה הייתי מבקשת מהמטפלת האישית לעזור ואולי אפילו להתערב ( ממש פיזית כלומר לדבר עם המטפלת הזוגית)בטיפול הזוגי הזה?? אין לי מושג אם מותר לה בכלל.... והבעל צריך טיפול אישי גם לא מבחינת הכלה אלא ללמוד איך לשנות את עצמו ולהבין מה הוא עושה בלי קשר...

03/11/2019 | 01:30 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי בהחלט הוא זקוק לטיפול אישי ודחוףףף אם בכלל יש עדין סיכוי שירצה ללמוד אייך לשנות את עצמו מה שאני מטילה ספק רב כי לצערי הנסיון חיים שלי ..לא עלי..אלה על אימי..לא הראה שגברים מתעללים רוצים בכלל לשנות טוב להם בחממה שלהם לא מאמינה במתעללים!!