עכשיו מורגש החיסרון שלה....שבוע הבא אפגש עם חברה...

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

31/10/2019 | 07:58 | מאת: מכל

המטפלת חסרה לי כל כך. אז מנסה למצוא גורם תמיכה בצורה קצת אחרת.. שוחחנו רבות על גורמי תמיכה מבחוץ...וכן גם פה זאת תמיכה חשובה! אבל לא יכולה לכתוב הכל... הצעד הראשון יהיה שבוע הבא קבעתי עם חברה..וננסה. וקבעתי עם חברות נוספות השתלמות שבדרך כלל מעדיפה ללכת להשתלמות לבד.. ובכל זאת היא חסרה. אבל יודעת שאקבל את ברכת הדרך. אולי עכשיו יתאפשר יותר??? נראה. בינתיים קשה לי ועצוב...לא יכולה לפרט. תודה יקרות שאתן כאן

31/10/2019 | 12:18 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי אין בכלל בעיה עם מה וכמה שאת בוחרת לשתף ברור לגמרי שהנוכחות של המטפלת חסרה..עדיין טרי מידי..ויש המון דברים וזכרונות אהובים שנשמרו בתוך המקום הזה שנקרא לב..וזכרון.... הזמן יעשה את שלו..וטןב מאוד שאת מחפשת מקורות נוספים לתעסוקה.. מה שהכי טוב לך ומרגיש הכי נכון לך זה מה שתעשי יודעת שאת בדרת הנכונה חטולית

31/10/2019 | 17:13 | מאת: מכל

תודה יקרה...בודקת...נראה.