אחרי שסוף סוף.....ואין בכלל סוף

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

29/10/2019 | 14:11 | מאת: חטוליתוש

התחלתי לקחת את הכדורים שאמורים לעזור לי לישון בלילה .. הכדורים לא רק שאינם משפיעים עלי לישון..הכדורים נרדמים לפני ביום שישי ערכתי שולחן לכל ילדי ונכדי..כולל החדשים..15 נפשות יקרות בשולחן עם תוספת.. הכל היה בשפע וזרם נהדר והבן המאורס שלי עם כלתי החדשה הכריזו על תאריך החתונה שלהם..בעוד שבועיים וחצי.. הייתי בשוק ..נאלמתי ולא קלטתי..קראתי לבן שלי שיבוא למטבח ואמרתי לו שהזמן מאוד קצר ואין אפשרות..זה חנק אותי כל כל ואמרתי שאני לא מסכימה.. ואז נוכחתי לדעת שיש אי סדרים בשולחן..כי הכלתי האמצעית עשתה לי בושות בגלל מקום ישיבהבשולחן.."אני לא יושבת עם ילדים " והנכדים החדשים כאלו נזרקו החוצה בגללה.. הבן שלי לקח אותם מהשולחן והלך איתם הביתה..לא הבנתי בתחילה שזה בגלל הנכדים החדשים..חשבתי שכעסו על שאמרתי שהתאריך לא מתאים לי..ונהרס לי הערב לחלטוין..כבר לא היה לי חשק אפילו לטעום כלום נסגרתי במטבח והתחלתי להדיח כלים כשכל הזמן הדמעות זולגות והלב שלי נשבר..כי חשבתי שאני אשמה..עד עכשיו כשאני כותבת הלב שלי שבור ובוכה.. אתמול דיברתי איתם הבן וכלתי על מה שקרה והם בכלל לא כעסו עלי...גם כלתי קיבלה תגובה כזו מהמשפחה שלה שהזמן לחתונה לא מתאים שידחו את התאריך אז עכשיו כשהכאב עדיין בתוך השבר כלי שנשאר ממני..רוצה להתרומם ולשמוח על דחיית התאריך שכרגע עדיין לא ידוע מתי יהיה..לא מפסיקה לחשוב על ההרס והטפשות שקרתה בזמן הסעודה בגלל כלתי . אייך קמים מהכאב וההשפלה הזו שעברתי בערב שבת..לא יכולה לכתוב לה כי זו תהיה הקפדה עליה ואסור לי להקפיד.. מה עושים?? אייך מוציאים את הכאב הזה החוצה ?? חטולית בשברון לב סליחה

29/10/2019 | 14:46 | מאת: מתמודדת

חטולית אהובה!! אתחיל מהסוף הכאוב ושבור... מבינה! בהחלט כל החגיגה מטלטלת.. עוד לא חגגתם את הבשורה כבר נחתה הודעה נוספת והיא עם כל השמחה.. לא מציאותית.... שבועיים וחצי.. איך?! שמחה לשמוע שהם התאפסו על עצמם והבינו שעם כל האהבה והשמחה והרצון להזדרז.. הם צריכים קצת יותר להכניס דברים באיזון כלשהו... היה סיבה מסויימת שרצו כל כך למהר? אינך חייבת לענות בכלל.. אבל כן כדאי להקשיב לסיבה כדי שלא ירגישו שדנו אותם. גם אם התרצו ודחו את המועד... לגבי הדבר השני.. כל כך מאכזב להתכונן למשהו חיובי משפחתי ובסוף לחוות עצב בכי שבר ופגיעה... מאוד הייתי ממליצה לנסות לדבר עם הבן, בעלה.. ולומר שנפגעת. כך גם הבן וכלתו. אולי יוכל לעזור כשאת עדיין בעצב ולא יכולה לפתוח בפני כלתך האמצעית.. ואם לא.. אולי כדאי לחכות מעט ואז כשהמצב רגוע יותר ללכת לשתות קפה איתה ולהעלות את הקשיים כולם בהם אתם נתקלים.. העצבים ששיתפת בהקשר עם בעלך ואת מנסה להשכין שלום. מה שקרה הפעם וכד.. נסו יחד למצא את הגבולות. בצורה של תכבדי אותי אני אותך... אלו הגבולות שמקשים עליי וכד.. נסי לדבר בצורה שהיא תבין אותך את הרגשתך לא ממקום שיפוטי... עם כל הקושי שזה מעלה.. מקווה שיועיל!! לגבי הדבר הראשון.. הצחקת אותי הכדור נרדם לפני.. תני לזה זמן מותק.. אל תשלחי מראש.. אל תשכחי שבדיוק שהתחלת לקחת נכנס העניין הזה שהסעיר אותך ואת שלוותך.. בהצלחה יקרה!!

29/10/2019 | 14:55 | מאת: מכל

באתי לכתוב וראיתי שמתמודדת כתבה לך. אני מסכימה איתה בקשר ללדבר. וחתונה מהירה?? הייתי מבררת את הסיבה. הכדור לוקח זמן...משהו שגם עוזר להרגעה? כי יש שילובים..סומכת עלייך שתמצאי מה יעזור עם כל המתח שום כדור לא מועיל כנראה כרגע. נשמע קשה ואת כל כך השתדלת וכלם יחד!!! את חייבת שיחה.בהצלחה מתוקה. ומקווה שהמטפלת גם תרגיע ותעזור.

29/10/2019 | 14:56 | מאת: מתמודדת

לא רציתי לפתוח שירשור חדש שידגיש את העניין.. מנקודה מאוד רגישה.. פותחת מחשבות בגלוי.. אנא הגיבו ברגישות אם תבחרו להגיב.. מעריכה שאתן ממשיכות כאן.. וזה מרגיש לי ונראה לי בצדק שזה עבורי.. כי אני לא שם.. מצד אחד נורא מעריכה!!! מצד שני.. מרגיש לי לא נוח. לא נעים. אולי הפוך.. אני צריכה לקבל מזה הרבה ושיחמיא לי.. שלא שוכחים אותי מאחור ומכבדים את רצוני להישאר במקום מצומצם ומוכר.. עד שארגיש יכולת להגיע לפורום המקביל כפי שדובר.. וכן לדעת שאתן כאן אחרי הכל מבחירה שלכן.. גם בלי קשר אליי.. כי הייתן גם קודם.. מעורבבת במחשבות. יודעת שזה לא עובר לכן בראש בכלל.. אבל בכל אופן.. רציתי להעריך. ומנגד גם לכבד מכל הלב בחירה שונה אם תחליטו לעבור לשם מטעמי נוחות. מאשר לזגזג- אם זה עבורי...!! אוהבת מלא..

29/10/2019 | 16:53 | מאת: מכל

מתמודדת יקרה!!!! אדבר בשמי, אני נשארת בשני הפורמים וכך היה תמיד. רק שהפעם כותבת פה הרבה יותר באנטנסיביות לאו דוקא בגללך, זה כי פה ההודעה והתגובה מידית ואני מאוד נתרמת ממך ומחטולית לא רק תורמת ;) אז טוב לי איתך( אתכן) ולכן נשארת. ולפעמים התגובות שלכן יותר מהתגובות של מנהל הפורום טובות עבורי. הכל בסדר. אני פה מבחירה חופשית לגמריי 😍

29/10/2019 | 23:16 | מאת: מתמודדת

מיכלי יקרה שלי!! תודה. כנראה הייתי צריכה את המילים ... אולי גם כדי להדוף משהו שקצת השתלט עליי בימים האחרונים.. מן תחושה לא שייכת או עצבות.. לא יודעת.. אבל היום הגיע המחזור והסביר הכל..... אבל זה לא אומר שהתחושות היו סתם. אלא שכנראה זה העצים את הרגש שהיה.. מעריכה מאוד את הדיבור האישי והכן שבחרת להגיב... תודה וחיבוק ללילה טוב ממני

29/10/2019 | 23:20 | מאת: חטוליתוש

כבר דיברנו את כל מה שהיה צריך לדבר על כלתי המאכזבת..והבן שנשוי לה כואב איתי כי לצערנו אישתו כזו.. לא אדבר איתה על שום דבר כי אין עם מי לדבר..אין נפש חיה בכל המשפחה הזו שאוהבת אותה..כך היא גילגלה את החיים והביאה לכך שלאף אחד לא יהיה אכפת ממנה.. גם שאר בני משפחתה אינם סובלים אותה..ואני לא מחפשת עכשיי הקפדות במיוחד מאנשים כמוהההה והזוג הצעיר סתם החליט על התאריך בלי שום מחשבה ..שמעו שיר עם תאריך ונדלקו.. גם זה קורה.. ואתמול כבר דיברתי עם המטפלת על הכל..ועכשיו לאט לאט מתחילה להפנים שיש לי כלה חולה בראש שאינה רוצה לקבל שום טיפול כדי לא להבריא כדי שלא תידרש להיות אשה כמו כל אחת נורמלית.. היא לא מכירה גבולות ..כי הבן שלי שנשוי לה כמעט 7 שנים עשה הכל להציב לה גבולות.. ולא..פשוט לא..אם נכדתי המיוחדת יכלה לעבור לחזקתו..כבר מזמן הכל היה נראה אחרת ! וכן..לא הרדים אותי הכדור..שם הכדור מלטונין..ומקבלים אותו כי הוא עוזר להפריש במוח את המלטונין כדי שאוכל לישון אמשיך אולי עוד כמה ימים לראות אם יש השפעה כל שהיא..אם לא..אחזור שוב לרופא הנוירולוג תודה מתןקה שאת חטולית

29/10/2019 | 23:28 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת אהובה אין שום קשר בין המקום הזה לבין המקום השני.. אני כאן מבחירה אישית מתוך כוונה ורצון אמיתי להיות כאן..כי כאן מאוד טוה ונוח לי... הבית הראשון שלי מאז ומתמיד..אפילו תצחקי אם אומר לך שלפעמים מרגישה כאילו אידה כאן קוראת אותנו.. אין בכלל שאלה של רצון לבחור היכן להיות..אני נמצאת בדיוק היכן שאני רוצה להיות... כשרוצה לכתוב גם שם .כותבת גם..שם.. או לפעמים רק עונה שם ! בבקשה אל תרגשי רעעע אוהבת אותך ילדתי המתוקה

29/10/2019 | 23:33 | מאת: חטוליתוש

מאמי מתוקה כן דיברתי כבר גם עם המטפלת ..שניסתה לעזור לי קודם כל להרגע... ואחר כך ניתחנו הכל לפרטי פרטים כמי שהיא מאוד אוהבת..והצליחה להוציא לי את הרוח מהמפרשים..כי הייתי כמו סופת טורנדו.. מתחילה קצת להרגע.. והכדור שינה הוא מלטונין שאמור לעזור לי לישון.. אולי הלילה יעזור.. תודה מתוקה שלי

30/10/2019 | 23:45 | מאת: מתמודדת

נשמע שהבן לא חי איתה טוב. כמה עצוב וחבל.. והבת שלהם.. מקווה שיקרה משהו שיעורר אותה ואתכם לדינאמיקה בונה ומקבלת.. מה עם הכדור? יפה שאת ממשיכה לנסות.. ממליצה לך לקבוע תור כבר עכשיו. מקסימום יעזור הכדור בסוף אז תבטלי את הטור כדי שבמידה והכדור לא יועיל שיהיה כבר טור ולא תחכי הרבה זמן... כל כך שמחה שיש לך מטפלת לפרוק מעלייך את כל המעמסה שעברת.. לקבל דברים שלא בשליטתך ולדעת איך להתמודד מולם.. לקבל כלים. בהצלחה יקרה שלי!!

30/10/2019 | 23:48 | מאת: מתמודדת

תודה אהובה על תגובתך. מעריכה מאוד!!!!! כיף לך שכל כך ברור לך שאת נמצאת איפה שאת רוצה...... חיבוק!

31/10/2019 | 18:05 | מאת: חטוליתוש

שום דבר לא קל יפה שלי אני נלחמת על כל פסיק הכי קטן שיש ממש מלחמת קיום כדי להגיע לאן שאני מגיעה לא בגלל הגיל שלי יותר קל ..בכלל לא כל החיים נלחמתי על מה שאני צריכה.. גם את תילחמי ותגיעי כי את מסוגלת..כמובן..מקווה שהתחלת כבר לאכול כדי שכוחות הגוף לא יעזבו..ואם לא רק למענך אז למען הקטנים שהחיים,שלהם תלויים בך !! המון עליות ומורדות חוויתי גם נפלתי לא אחת אבל גם קמתי גם אם לא מיד...רק לא הפסקתי להילחם.. כך גם הבנים שלי רואים אותי..וזה כל כך חשוב אהובה שאת ממי הם יקבלו דוגמה וכוח להילחם על עצמם אם לא ממך ? אוהבת אותך

31/10/2019 | 18:15 | מאת: חטוליתוש

להגיד שהבן לא חי טוב איתה..זה אפלו לא מתחיל לתאר את אורח החיים שלהם באמת חשבתי על לקבוע תור נוסף לרופא למרות ...למרות שבנתיים לוקחת אותו..כי הבנתי ממיכלי אם לא טעיתי שיתכן ולוקח לזה זמן לפעול..ובנתיים אין לי משו אחר אז כן..ואקבע תור נוסף כי לא מסוגלת בלי לישון..אם הצלחתי לישון לילה אחד טוב אחריו 2 לילות כבר לא יושנת ..והכאבים מהפיברו גם משגעים אותי עם הכאבים אז בכלל.. וכן בהחלט..המטפל. הזו עושה לי תיקון שלא עברתי עם 3 הקודמות היא רצינית והחלטית נהדרת..אוהבת את הגישה שלה ..ואיך שהיא מביאה את הדברים..הרבה יותר קל כי היא הכי ברורה !! ותמיד בסוף יש חיבוק גדול.. תודה לך מקסימה שלי חטולית