מתגעגעת אליה.. איזה מבאס. אולי בגלל שמתחילים שגרה...

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

22/10/2019 | 23:22 | מאת: מכל

מתגעגעת למטפלת פתאום. אוף חסרה לי. לא חשבתי שפתאום ככה ארגיש בבום.. אולי כי עוד לא יצא לי להפגש עם החברה שרציצי ולדבר קצת...ואולי כי בחגים במילא היו מתבטלות פגישות ועכשיו תהיה שגרה.... יש לי הוצאות רבות על דברים שצצו פתאום וזאת גם הייתה סיבה לפרידה אבל לא העיקרית! אוף...חבל לי שהגעגוע קשה פתאום...

23/10/2019 | 12:00 | מאת: חטוליתוש

מאמי מותר להתגעגע סך הכל היתה נהדרת איתך ואליך אז ברור שהיא חסרה וכן..אני מברכת על חזרה לשיגרה אם עד כדי כך קשה אולי אפשר להתכתב איתה ..כך פחות הוצאה כספית .. חטולית