זהו הם כבר בשדה התעופה

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

22/10/2019 | 23:22 | מאת: חטוליתוש

עוד כשעה אחי וגיסתי עולים למטוס בדרכם הביתה.. ויכולה להתחיל לנשום לרווחה.. ביום שישי הקרוב הזמנתי את כל הילדים שלי כולל הנכדים החדשים שלי לסעודת ערב שבת . אומנם המון עבודה אבל ככה זה להיות סבתא.. כבר ישבנו לתכנן את הארוחה ..ויש כבר מי שמחכה לה בכליון עיניים.. כמו למשל הנכדים הגדולים שלי כיייי.... כשהיינו אצל אמי..הם לא קיבלו את מה שהם רגילים לקבל ממני..וגם לקחת הביתה.. עכשיו כשהם יודעים שיגיעו לארוח ה בשבת הזו..יש להם ציפיות.. ובעזרת השם יתברך מקווה לעמוד בצפיות של כולם.. וגם להשאיר להם לקחת הביתה אההה כן שכחתי להגיד שאני כבר בבית !!! קרו דברים לא נעימים בתקופה שאחי שהה כאן בביקור..אבל רק היום כששוחחתי עם גיסתי הבנתי למה אחי התנהג כפי שהתנהג.. אז...בלי מילים ובלי שידע שאני כבר יודעת..אני פשוט סולחת לו ומבינה .. חשבתי לספר ולפרט אבל זה כבר לגמרי מיותר..כי כבר סלחתי לו ...גם על דברים שרצה לעשות והשם יתברך ..דאג שלא יקרו דברים כפי שהוא חשב אז בסופו של דבר נשאר לי רק להודות לבורא עולם ובזה נסתם הגולל.. עייפה אך מאוד מאוד מרוצה !! מחר קניות וחזרה לשיגרה ..אךךך כמה טוב לומר ולהרגיש שיש שיגרה ..מבורכת.. אוהבת אותכן המון חטולית

22/10/2019 | 23:26 | מאת: מכל

העיקר שאת מרוצה. שתהיה שגרה טובה. אמן. 😍🤗

23/10/2019 | 18:56 | מאת: מתמודדת

שמחה יקירה לשמוע! כל הכבוד שהצלחת לסלוח.. ואף פעם אינך חייבת להסביר ולפרט... שגרה נעימה ובטוחה ושבת מבורכת... הרבה כוח בהכנות... תהנו

24/10/2019 | 12:32 | מאת: חטוליתוש

רצתי לכתוב ולפרט רק על מנת לפרוק מעלי את מה שהעיק אבל כמו שכבר כתבתי..שכבר לא נזקקתי.. הרי תמיד כותבת כאן ומספרת ..בעיקר דברים שאיני כותבת בפורום המקביל..זו היתה הכוונה שלי.. תודה לך מתוקה חטולית

24/10/2019 | 21:35 | מאת: מתמודדת

קבלי חיבוק ממני.. ברור שתפעלי לפי מה שנכון לך.. גם עם כן תצטרכי לפרוק מתישהו בזמן אחר או לא בכלל לעולם.. הכל בסדר.... מחבקת אותך באשר מה שמתאים לך..