היי חטולית, מתמודדת ואם יש עוד קוראים....

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

18/10/2019 | 14:17 | מאת: מכל

תודה מתמודדת קראתי למטה. זה כל מיני דברים. גם הדת וגם שהיא חרדתית ופגועה...אבל לא אומרת יותר כלום. נפגש איתה, אז אדע יותר. אסור ללחוץ בסוף הם במילא יעשו מה שבא להם. חטולית, נשמע כל כך קשה, איתך ואצלי קצת מורכב..יעבור.חושבת אם הטילול היה כרגע עוזר או שאתגבר לבד...לנסות עם חברנ יצא רק אחרי החגים. כלם עסוקים כל כך.

18/10/2019 | 14:18 | מאת: מכל

התכוונתי הטיפול...

18/10/2019 | 14:52 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי שום דבר לא בוער ... קחי את הזמן שהכי מתאים לך כדי לבדוק כל מה שחשוב לך.. ואם מאוד קשה ..אולי כדאי עוד פגישה עם המטפלת כדי להרגיע את החרדות.. נסי לחשוב בקור רוח לאט לאט ...והמחשבות יתבהרו ויגידו לך מה הכי נכון לך לעשות זה לא סוף העולם יפתי..רק פחדים לא מוכרים.. איתך תמיד מאמי שלי חטולית

18/10/2019 | 17:19 | מאת: מתמודדת

מיכלי מותק!! אהבתי את המשפט של חטולית.. "רק פחדים לא מוכרים".. אני יודעת ומרגישה שיש בך את ההבנה מה לעשות רק שהטיפול היווה עבורך עוגן.. ביטחון.. ואף מקום לומר בקול ובפני מישהו את פחדייך והכאב ולהתלבט יחד.. כעת המקום חסר ומבחירה.. ועומדים דברים שאת נאלצת לעמוד בחזית.. להחליט איך לפעול והכל בעצמך לבד.. לא שזה לא היה קודם.. רק היה ביטחון מהמטפלת.. ולפי איך שהבנתי.. היא מילאה מקום של חברה וכד.. אז גם העניין של חברות חסר ומורגש.. והעומס והחגים לא מאפשרים שיח על העניין עבורך.. אגב.. מה בעלך אומר? כיצד הוא מתנהל עם זה? איתך.. מחבקת.. פיתקא טבט.. מתמודדת

19/10/2019 | 20:33 | מאת: חטוליתוש

פיטא טבא לכולנו ולכל עם ישראל.. עוד מעע מגיע הזמן לקרא כל ספר דברים..מקצה לקצה ואחר כך תהילים כולו.. ואגב .הערב בערוץ הידברות רב הסגולות הרב אביטן יהיה בשידור על סגולות להמשך השנה .כדאי לקשיב..21.30... ערוץ 97..הידברות.. בנתיים להתראות ורק בשורות טובות שבוע טוב ומבורך חטולית

19/10/2019 | 21:01 | מאת: חטוליתוש

שכחתי להוסיף ... בסוף הקריאה... לבקש הכל..על כל אחד ואחד בנפרד.. בריאות פרנסה.. ילדים כל מה שעולה בליבכן..לבקש בלי להחסיר.. פיתקא טבט בהצלחה לכולנו בשורות טובות

19/10/2019 | 22:39 | מאת: מתמודדת

אמן

19/10/2019 | 22:45 | מאת: מכל

פחדים לא מוכרים..וואו כן יש בזה משהו. לחג באים אורחים. יהיה שמח ורועש בבית ..יעזור קצת להשכיח ולשמוח בבית כנסת...שתפילותיכן תתקבלנה ברצון. אמן.

20/10/2019 | 01:28 | מאת: חטוליתוש

מאחלת לכולן שכל התפילות יתקבלו ויענו ונזכה כולנו באמת לראות ישועות גדולות שנשמח בהם עוד מעט יוצאים להביא את הילדים משדה התעופה וכן..עדיין יש את מחר בערב ..ערב שמחת תורה וסעודה אצל אימי עם אחי וגיסתי והבן הדתי שלי עם אשתו והבת המיוחדת.. עדיין יש ימים לחגוג.. אני סיימתי לקרא את ספר דברים נשאר לי עוד לקרא תהילים... הלוואי שאזכה גם לקרא ולסיים גם אותו.. ליל מנוחה 👍👍🙏🙏🙏 חטולית