הייי לכולם.

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

16/10/2019 | 10:31 | מאת: מכל

חטולית, נשמע ממש כייף הבנים והנכדות! תתרכזי מתוקה בטוב!!! זה מחזק! ואחיך יטוס ובמילא לא תתראו בקרוב. יהיה לך זמן לעכל הכל אחרי החגים וגם לנוח. את בסדר! את נשמעת ממש חזקה ויש דברים נפלאים כמו שקוראים לך "סבתא" איזה כייף. שלי עוד לא בגיל חתונה אבל מחכה לרגע המדהים הזה!!!! קשה לי עם העובדה שהבן יוצא עם הבחורה הזאת שהיא גם חילונית וגם עם בעיה נפשית שבשלה לא התגייסה לצבא. זה לא נשמע טוב זה בעייתי...כמה שלא מסכימים איתי על הקטע הנפשי תודו שזו בעיה בחברה שלנו ובכלל זה תיק.... ושוחחתי איתו על כך הוא לא רואה בזה בעיה בכלל. ..מסתדרים הוא אומר.

16/10/2019 | 15:33 | מאת: חטוליתוש

כן עוד מעט מסתיים והם טסים..אחרי החג.. מבינה אותך לגבי הבן..הוא עדיין צעיר מאוד..וקל מאוד להיות מושפע מדברים שבדרך כלל אינם שיגרת חיים עבורו.. הןא מנסה כנראה לתמוך בה כי היא פגועה ..יש לו לב גדול ורחמן..גם אם אנחנו לא אוהבות את התכונות האלה זוכרת מה סיפרתי על הבן שלי ?? צריך המון סבלנות איתם כי ללחוץ עליהם רק יביא לתוצאה הפוכה ממה שרוצים מחזיקה לך אצבעות שתוכלי לכוון אותו לדרך שאת רוצה חיבוק עד אליך

16/10/2019 | 17:26 | מאת: מכל

זוכרת בטח. תודה מקסימה. אכן צעיר מידיי לכל זה...הוא מאוד מאוד קשוב לאחר וזאת אכן תכונה יפה אבל לא פשוטה.

16/10/2019 | 19:20 | מאת: חטוליתוש

לגמרי לא פשוטה ולא מובנת מאליה..!! ובהתיחס לגילו הצעיר..ממש בוגר..גם לא דבר שנתקלים בו כיום ביום יום..כי הרוב..עסוקים עם כל האופנים החשמליים וכל שאר ירקות.. אז לפני הכל המון גאווה על בן כזה מהמם !! ועם השאר..יסתדר איכשהו.. לפחות כל מאמינה ומקווה

16/10/2019 | 22:49 | מאת: מכל

מדהימה שאת! נותנת לי לראות את הטוב. ב"ה אכן ילד מקסים.

17/10/2019 | 21:29 | מאת: מתמודדת

מתנצלת שלא הגבתי מוקדם יותר.. מאוד מאוד מבינה אותך.. אומנם אינני אמא לילדים גדולים שכבר "עוזבים את הקן" אבל רגישות לעניין כן יש לי.. דווקא בגלל העולם החרדי בו גדלתי.. והגבולות הדקים בו.... אצלך זה אומנם מקום דתי שכן עושים צבא /שירות לאומי וכד.. אבל מניחה שזה על אותו עיקרון.. אין לי כל כך דברים טכניים לומר.. אבל להרגיש.. לדעת על מה את מדברת אני לגמרי איתך שם...... חושבת שמה שחטולית אמרה שאם לוחצים אותם הם יעשו דווקא זה מאוד נשמע לי הגיוני.. כי 'ילדים גדולים' יש בהם דחף לנסות.. ולפעמים חלקם בסופו של דבר למדים מנסיון עצמם ופחות מנסיון אחרים... כל אחד ודרכו... תתפללי.. תמשיכי להיות קשובה לכל התהליך.. תהיי שם עבורו שידע זאת.. כפי שאת עושה!! אבל תשתדלי שלא ירגיש שאת רוצה להניא אותו מהקשר כי כשזה מגיע למקום כזה בדרכ הם רוצים להראות שהם יודעים מה הם עושים...... וכן... תתייעצי עם אנשים שאת בוטחת בהם שסביבך ומכירים את הסגנון של המשפחה ושלו כלומר את אופיו.... מאחלת לך הצלחה!!!! מכירה משפחה חרדית שהבן יצא עם חילונית.. כמה שניסו לדבר אליו.. בסוף הלך על זה עד הסוף.. הם התחתנו.. היא באה לקראתו בשמירת שבת. נידה ועוד כמה דברים. מהמקום הזה.. ממליצה לך לא ללחוץ אם כי מבינה את הלחץ..... והפחד..... מחבקת בהמון אהבה מתמודדת

17/10/2019 | 21:55 | מאת: מתמודדת

הבהרה קטנה.. התכוונתי לא להניא אותו אך כמובן גם לא להניע ולעודד את הקשר...