קוראים לזה אידיאליזציה

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

13/10/2019 | 07:35 | מאת: חטוליתוש

כן ..סתומה שכמוני.. חיים שלמים דואגת ...מחפה..ממציאה תרוצים על כמה למה ואייך .. והכל מסתיים במילה אחת אידיאליזציה !!??? כן עוד שבוע בערך וכבר גם הביקור הזה עומד להסתיים ויחזרו לחול.. ורק עכשיו בביקור הזה נפקחו העיניים לראות..לשמוע..ולהבין..ששום דבר מכל מה שחשבתי במשך השנים לא היה כמו שאני ראיתי או הבנתי.. וזה כואב כל כך ... אין מילים לתאר את הכאב הנורא הזה..את האכזבה הקשה הזו..לא יכולה להאמין שהייתי כך כך עיוורת המטפלת שלי צדקה ..רציתי כל כך להאמין שמה שאני רואה זה מה שנכון אבל לא !! שמה שאני מרגישה והרגשתי במשך שנים זו הדמות הנכונה הנערצת על ידי לגבי אחי ..אבל לא !! מתבוססת לי בכאב הנורא הזה ולא רוצה להשלים עם המציאות ..... איייייייייייייייייייייייי למה..????

13/10/2019 | 10:38 | מאת: מכל

יואו.... המציאות שטופחת על פנינו היא הכי קשה!!! אולי אפשר גם וגם. כלומר יש בו גם טוב באחיך וגם חלקים פחות טובים??? לא הכל שחור לבן. ככה זה נשמע כרגע. אני פה ומוכנה לשמוע מה קרה??? טוב שאת בטיפול. זה עוזר להבין הרבה דברים גם אם כואבים. בכל אופן הוא גר בחול אולי עדיף...שיהיה חג שמח כמה שניתן. איתך יקירתי❤

13/10/2019 | 11:12 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי 😢 מסתבר שלא רק שלא רציתי לראות ולהבין..כל האחרים חוץ ממני ראו..הבינו.. ריחמו עלי..כנראה כי הם ראו והבינו ואני חייתי בהכחשה טוטאלית.. נכון שלא הכל שחור ולבן..אבל..כשאני כך כך פגועה..לא רוצה.... נכנסת לנוירולוג עכשיו נדבר

14/10/2019 | 20:28 | מאת: מתמודדת

מאמי יקרה... מרגישה שכואב לך מאוד... במיוחד גם עניין ה"עיוורון" בו היית וכולם לא.. שבירת האושר / הטוב שהיה לך מולו.. מולם.. אולי זו התפכחות?! גדילה.. כפי שמיכלי כתבה.. אולי המרחק שלא גרים ליד יעשה את שלו... בינתיים מחבקת.. תנסי לבחור לקחת את הטוב שכן קיים!! כי ממילא לא ישארו כאן.. אז חבל להכניס ללב את האנרגיות השליליות.. אך מבינה את המקום שלך המאוכזב .. את הבועה שהתנפצה... ......... הגיע התור לנוירולוג?? איך עבר?? מה אמר?? מקווה שלא איכזב..... מועדים לשמחה

14/10/2019 | 22:28 | מאת: חטוליתוש

דברים לא פשוטים בכלל .. אכזבות קשות שמעולם לא פיללתי.. התפקחות אמרת...זו לא מילה..גדילה..?? צריכה לחשוב על המילה הזו..יכול באמת להיות.. כך כך עצוב וכואב..שאין לי כרגע מילים להגיד בגלל שלא רוצה להיות לא הוגנת כי בכעס הכל יוצא בצורה אולי לא הוגנת.. לגמרי נכון שהמרחק עושה את שלו..ו..4..שנים של המרחק..שלא התראנו....!! כרגע לא מוצאת דברים טובים לקחת ..מאז שבועיים שהם הגיעו..אולי הזמן יראה גם דברים אחרים אחרי חג שמחת תורה הם טסים חזרה ולצערי מרגישה כבר עכשיו ששמחה שהם כבר טסים חזרה !! וכן הייתי אצל הנוירולוג ..הכפיל לי את המינון של הכדורים נגד כאבים ורשם לי סוג חדש של כדורים שיעזרו לי לישון..באמת בתקווה שאוכל לישון..אבל צריכה לקבל אישור עבורם..ובטוח שיקח קצת זמן ..לקבל את האישור.. כשאספר מה שעובר עלי תבינו למה כתבתי מה שכתבתי..מחכה שיסעו.. מעולם לא הרגשתי שמחה כשהם טסו חזרה הביתה הפעם הכל שונה חטולית

14/10/2019 | 23:49 | מאת: מתמודדת

חיבוק גדול וחם עד אלייך ... זה בסדר להרגיש כך.. וזה בסדר לכאוב את זה... אינך חייבת לתת הסברים.. רק להניח את הראש.. שמחה שעבר הנוירולוג ונתן טיפול.. אל תתמהמהי לאישור. (ממי צריך?!) שיהיה המשך חג שמח כמה שניתן.. ולילות עם שינה טובה להחליף כוח.. באהבה מתמודדת

15/10/2019 | 02:21 | מאת: חטוליתוש

לקבל אישור מקופת החולים..מי שאחראי על תרופות כי זו פעם ראשונה שקיבלתי את הכדורים האלה לשינה.. תודה על החיבוק הגיע ממש בזמן.. מצפה לימים יותר טובים עם הילדים והנכדים שלי בחג למרות שחלק מהם נוסעים לטיול בצפון.. הציעו גם לנו להצטרף אבל מצבי הגופני לא מאפשר לישון באוהל על אבנים וקרקע.. שיהנו הם כולם צעירים ויתאים להם הבילוי.. תודה אהובה 💞💞🥰🥰 יום חדש בפתח..ועדיין לא בא לי לישון..

15/10/2019 | 11:49 | מאת: מתמודדת

כנראה אלו כדורים חזקים? ישנת משהו בסוף? שמחה שהחיבוק הגיע בזמן.. זה באמת משמח אותי.. לגבי הילדים.. הנכדים.. היו בחג? יהיו בחג שני? יש לך נכדה בת? או כולם סביבך בנים?? איך מתקדם הקשר החדש של הבן? מאחלת רק טוב וימים טובים... קראתי למעלה.. אגיב בהמשך. תודה אהובה יקרה!!!!!! מתמודדת לא שוכחת חיבוק!!!!!

15/10/2019 | 18:01 | מאת: חטוליתוש

עדיין לא יודעת לגבי חוזק הכדורים..מחכה שקודם יאשרו... בחג השני עדיין עם הבן הדתי וכן יש שתי נכדות.. בסוף החג בשמחת תורה נהיה אצל אמי ואחי הבנים הגדולים..האחד נוסע עם החברה שלו לחול לכמה ימים..ברוך השם הקשר מתקדם יפה..הבן הקטן קורה לי סבתא..אולי מיקרי.. השני והשלישי נוסעים גם לטיול בארץ גם ליומים... ועוד מעט הכל יסתיים ונחזור לשיגרה..כל כך חסרה שיגרה רצו שאצטרף אליהם לטיול בארץ אבל לא מתאים..כבר אמרתי נכון.. וחיבוק וואווו הכי כייף שבעולם.. עכשיו אצל הבן והחברה לפני שיסעו לחול.. עייפה כל הזמן..לארח אנשים קשים ..ממש לא נעים.. אבל גם זה יגמר אוטוטו... נפשית עייפה

15/10/2019 | 20:39 | מאת: מתמודדת

מאמי שלי.. מעייף החגים גם בלי קשר לכל מה שעברת עם אימך עם אחיך בעלך וחוסר השינה.. קל וחומר.... מקווה שתהנו מכל מה שיש כי ברגע הכל נעלם.. שמחה שהבן מתחזק יפה את הקשר הולכים לטיול (גם אם אינך מצטרפת.) ואלו שטסים.. שיהנו לכמה זמן? 2 נכדות?? איזה כיףף קצת בנות בבית.. 'סבתא..' חח.. נשמע מבגר אבל רק שתזכי בבריאות וצעירות הנפש... מקווה שיאשרו לך מהר.. ושישפיע לטובה.. חיבוק נוסף.. לא הגעתי לתגובה למעלה עדיין.. עשינו בילוי בירושלים היום... (יש תמונות משפחתיות.. זה נראה משפחה מושלמת... רק נראה....😑😥) תיכף מגיעים הבית.. הילדים נרדמו ברכב... ביי בינתיים..

15/10/2019 | 23:31 | מאת: חטוליתוש

מצטערת לשמוע שזה רק למראית עין ..ה..משפחתיות.. בכל זאת יציאה מהבית לירושלים..שנים שלא ביקרתי שם.. חבל שאי אפשר לראות את התמונות.. הבן שמתחזק יפה את הקשר הוא הרווק שנמצא עם החברה שלו..והבן הקטן שלה קרא לי סבתא..נראה לי עד יום ראשון אבל אף פעם אני לא בטוחה עד הסוף שני הבנים הנוספים נשואים..האחד דתי והשני חילוני הם נוסעים מחר לטיול .. רוצה כבר ללכת למיטה אבל עדין מוקדם מידי מעבירה בנתיים את הזמן לעייפות טוטאלית.. חיבוק ענק עד אליך נשמה ליל מנוחה בנתיים מקווה לישון

16/10/2019 | 08:19 | מאת: מתמודדת

חטוליתוש, אה.. איזה חמוד.. שמחתי על ההסבר.. על 'הנכד' החדש 😉 שיהנו בטיול.. יפה שהולכים יחד ושומרים על קשר משפחתי למרות הבדלי הדת...... זה מדהים בעיני... תהני היום.. בשקט שלך.. ועם התמונות שבטח ישלחו מהטיול... יום נפלא יקרה!!

16/10/2019 | 09:21 | מאת: חטוליתוש

בסוף לא נרדמתי עדיין ערה והיום גם יום קניות.. הולכת להכניס כלים למדיח כי התאספו המון מאתמול והבנים שלי..האחד כבר בדרך לחול..רק מחכה שכבר ישלחו הודעה שהגיעו.. והאחרים גם כבר מתארגנים ליציאה לטיול שלהם.. חולה עליהם..!! והלילה אחי וגיסתי יחזרו מירושלים לבית אימי..מאחר והם חוצניקים בגלל שגרים בחול..כל חג אצלם נחגג יומיים...לכן נסעו לירושלים שיהיה להם מנין.. הכל טוב רק רוצה כבר להיות אחרי..