איך לוקחים אחריות על פגיעה מינית שלא בדיוק הייתי אשמה בה

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

03/10/2019 | 09:21 | מאת: אולי ואיך

עברתי אונס בגיל צעיר ועשיתי טעות שסיפרתי לגרושי על כך הבן שלי עבר התעללות מינית בגלל זה אני מרגישה אחראית איך לעזור לבן שלי

03/10/2019 | 19:39 | מאת: חטוליתוש

את מתכוונת אייך את יכולה לעזור לבן שלך ..זו השאלה שלך..?? מצער מאוד לשמוע קודם כל שגם את היית קורבן לאונס אם הבן שלך תלמיד בבית הספר אפשר קודם כל לפנות ליועצת בבית הספר כדי שהבן שלך יקבל תמיכה ראשונית.. משם יש עוד אפשרויות לקבל סיוע ..כך נראה לי. אין מספיק פרטים כדי להבין כל מה שקרה שם..ולנסות לחשוב אייך עוד אפשר לעזור חטולית

04/10/2019 | 07:11 | מאת: אולי ואיך

בוקר טוב לך, תודה שאת מנסה לעזור אילו פרטים חסרים לך ? אשמח להסביר לך את בטח שואלת היכן קרה ? מרכז קשר המקום שייך לרווחה יש פיקוח אבל במקרה שלנו לא היה . כן הלכתי למשטרה סגרו את התיק הילד לא קיבל טיפול מה שכן הוא קיבל אמא שלך לא בסדר אמא דלך חולת נפש ועוד . הבן שלי נלרח ממני בלי רצוני מה עוד את צריכה לדעת ? תודה לך על העזרה

04/10/2019 | 11:25 | מאת: חטוליתוש

ואווו כמה מילים קשות הבן שלך קיבל .אני מניחה מהגרוש שלך ..עכשיו הבנתי למה אמרת שלא היית צריכה לספר לו שעברת אונס הוא באמת לא בסדר ..הגרוש במקום לנסות לעזור לבן הוא יוצא עליו.. למה סגרו את התיק במשטרה? פנית אולי גם למשרד הרווחה ?? לא אלה שנמצאים בבית הספר שבו בנך לומד..אלה בביטוח לאומי כי יש שם אנשים שכן עוזרים..ואולי גם הפניה לטיפול נפשי לבן שלך.. כיצד הוא עבר התעללות מינית..מי התעלל בו..?? זה קרה במסגרת הלימודים?? חטולית