צאת החג...........רק עכשיו נרגעת מהבלאגן....

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

01/10/2019 | 21:11 | מאת: מכל

בנות יקרות, מקווה שהחג עבר בנעימים. עבדתי קשה, בוודאי גם אתן. עייפה...ומחשבות על איך יהיה אחרי שהכל ירגע. גם כך בחגים לא היה יוצא הרבה פגישות...נראה. מחשבות...

01/10/2019 | 23:43 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי לא הספקתי להכנס ולברך לחג היה כמובן לחץ עצום עוד מלפני החג...והערב חזרנו הביתה כי בעלי עובד מחר בבוקר..וגם צום גדליהו..במילים אחרות....חזרנו הביתה כדי לנוח....תרתי משמע..כדי לנוח.... עוד אספר בהמשך..אבל לא היה רגע דל..ובעלי ..עזר ותמך לאורך כל הדרך...כי האורחים עייפים.. טוב זה גם קצת מורכב ...אבל בהמשך אספר וכן ..החלק הראשון של האירוח ..לא אצלי..הם אצל אמי..הסתיים.. השבת אנחנו לבד ..צרכים גם לנוח...אמי כבר נפלה מהרגלים...מעייפות ניפגש שוב לפני ערב יום כיפור לסעודה מפסקת... צרכים להטעין אנרגיות..וכוחות ליל מנוחה בנתיים מקווה שמתמודדת מרגישה טוב ותוכל להכנס לעדכן בכמה מילים .. אוהבת אותך יפתי חטולית

02/10/2019 | 00:14 | מאת: מתמודדת

גמר חתימה טובה!! החג היה ב"ה טוב. היינו בבית.. הוא כרגע עושה הכלללל שיהיה לי טוב.. קשה לי עם זה כי כל כך רוצה להתמזג עם ההרגשה.. אבל זה קרה אינספור פעמים בהם נהניתי מהרוגע ואז שוב מפץ גדול.. איך אפשר כך?!?! לא יודעת. אין לי תשובות. אבל נהניתי מהשלווה והחיזורים אך אמרתי לעצמי לא ליפול שוב.. לא ככ מהר.. אבל כן קיבלתי את הדברים שלא ירגיש קרירות.. החזרתי גם.. מעט.. הילדים היו נהדרים. איפשרו לי להתפלל ואף לנוח!! שמרתי שבת וחג במלואם!!!!!!! הלוואי שאזכה למצא את עצמי ופחות להישען על צרכים.... שמחה לשמוע שהיה אצלכן טוב. עמוס וטוב.. חטולית התכוונת כביטוי: נפלה מהרגליים או באמת חלילה? אני פה אתכן.. תודה על ההתעניינות יקרה!! מיכלי מה עם חמותך? הכאב עבר קצת? החגים אכן עמוסים וישכיחו את המפגשים שממילא היה נוצר הפסקה בהם... נקווה ונאמין שתמצאי בךכוחות לנוח ולאפשר לעצמך את הכוחות מבפנים שלך גם אחרי "שעות העומס".. אוהבת ומאחלת רק טוב מתמודדת

02/10/2019 | 00:21 | מאת: מתמודדת

שמחתי לשמוע שבעלך היה לצידך ועזר.. קראתי את זה איפשהו בשירשורים האחרונים שרשמת .. תנוחו.. מחר את צמה? אני עוד לא החלטתי.. בעיקרון אין לי בעיה עם צום.. אבל כיוון שאני שוקלת מעט ככ והתחלתי מעט לאכול אולי לא כדאי שאחזור לצום..אלא לשמר עליה במשקל.. (מה יהיה בכיפור?! :| ) בשורות טובות ושיהיה צום מועיל וגאולה במהרה...

02/10/2019 | 10:59 | מאת: חטוליתוש

כן כתבתי שאמי נפלה מהרגלים מרוב עייפות לא נפילה פיזית ..למרות שזה היה די קרוב למציאות כי האורחים הלכו לישון ..עייפות.. ג'טלג..פער שעות של עירות ושינה משם לכאן.. אז הם ישנו ואמי שסובלת מכאבי גב איומים גם בגלל העקמת שיש לה בעמוד השידרה וגם בכלל..אשה בגילה כבר לא חייבת להיות כל כך הרבה שעות על הרגלים.. למעשה אף אחד מאיתנו לא מרגיש טוב גם אחי סכרתי..אם הם צמו היום..לא יודעת.. אני לא צמה בגלל הסכרת..ובעלי אכל בבוקר לפני שיצא לעבודה כדי שיוכל גם לצום למרות שגם הוא סכרתי.. ואת ילדתי האהובה ..לא צמה מספיק במשך כל השנה כדי שתצומי גם בכיפור ?? זה ממש סכנת נפשות... מאמינה שאעשה ככל יכולתי לצום בכיפור..מקסימום מותר מעט מים ומעט מזון שלא יעבור את כמות הברכה נראה..עדיין לא סגורה על כלום..בנתיים יש שבס ..מנוחה ..ו..אחרי ..המבול..חחחחח אוהבת אותך חטולית

02/10/2019 | 11:04 | מאת: חטוליתוש

וכן..שכחתי... ישר כוח על שעמדת ולא נפלת בפיתוי שלו ... והצלחת לשמור שבת וחג וואווו גדול ..נהדר הלוואי שזה יהיה התחלה של משהו טוב לפחות נפשית עבורך ..כי זה גם עבור הקטנים.. נהדרת שלי אוהבת אותך חטולית

02/10/2019 | 13:22 | מאת: מתמודדת

אכן לא פשוט. מקווה ממש שתעשו עצירה כעת ותתאזנו גופנית ונפשית... שמחה לשמוע שאת שומרת על עצמך היטב מבחינת הסוכר.. מקווה שגם כולם אצלכם.. שמרי עלייך ומקווה שתמשיכו להנות יחד בביקור הקצר ארוך שלהם בארץ... אגב, אני ממתי עד הרגע. עכשיו פתחתי את הצום.. יהי רצון שנגאל!!! והצומות יהפכו לימי חג ולתחית המיתים

02/10/2019 | 13:28 | מאת: מתמודדת

לא יודעת מה יהיה.... מבולבלת בעיקר!!!! כל כך רוצה לשכוח הכל... ולהכנס לשגרה... הרי אחרי כל מה שהיה הוא (אני מקווה) יפסיק לבעוט ולהשות דברים לא נעימים .. אבל יש פה בעיתיות.. שהיא חוזרת כל הזמן.. ואני כל הזמן מבליגה..השאלה מה נכון.. בקיצור מבולבלת מלאה במחשבות.. לפחות כרגע לא חנוק כי הוא זה שמסתובב סביבי ודואג ואכפתי ומפרגן ואוהב וכד.... מצד שני זה בדיוק הקושי פעם כך פעם אחרת.. וכן, להמשיך לומר כמה קשה מתי שהוא פתאום מלאך זה נוראי עבורי.. לא קל לי לומר מילה אחת מולו.. איך הטיפול ימשיך ?! אני בולעת את המילים ש'טוב' ........... מקווה שאתחזק ולא אפול הפעם (בכמה מקסים שהוא) להשתכנע שטוב כל עוד לא ניגע בכל הקשיים.... יום טוב מתמודדת