הפגישה המחודשת וואווו

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

27/09/2019 | 16:14 | מאת: חטוליתוש

למעשה הם הפתיעו את כולנו בגדול היו אמורים לנחות רק בשעות אחר הצהרים אחרי 18.30..אבל אמי התקשרה אלי בשעה 14.30 בשמחה גדולה ובישרה לי שהם כבר כאן ואפילו כבר אכלו צהרים ביחד בעוד אני ובת דודתי המקסימה שאותה אני הכי אוהבת בעולם ומעריכה אותה מדברות בווצאפ ושואלות ומבררות זמני נחיתה והגעה..בלי לקבל שום איפורמציה ..הם כבר אכלו צהרים..וגיסתי כבר הלכה לישון.. מרוב הפתעה לא ידעתי אייך להגיב כי אני כולי עדיין בתוך כל הבלאגן של הכביסה שצצה לי ..ששכחתי ממנה..והנקיונות...מה עושים עכשיו.?? בת דודתי ישר קפצה..תסםרי עד 10 קחי אוויר ותנשמי עמוקקק הם לא בורחים לשום מקום ..תסיימי את מה שרצית לעשות ..לכי לנוח שעה ואחר כך תלכי.. אז חוץ מלנוח..עשיתי כעצתה..וטסתי אליהם..והתברר שלא היה להם קו לשיחות חוץ מהפלפון..גם לא ווצאפ ..כי שכחו להודיע שם..שהם צרכים קו לחול.. כל המתח ירד כמו גשם קר..אבל מרגיע משהו..העיקר שהם בסדר ואז התחלנו לברר אייך עוזרים להם..משהו שאני אף פעם לא מתמצאת..פלפונים..רק הבן הצעיר שלי שמתעסק הכנתי קפה לכולם..וישבנו לדבר..אחי בנדם חם ואוהב חייכני כמו תמיד..הערתי את גיסתי עם חיבוק ונשיקות שתבוא לשתות קפה הזמן טס כמו טיל ותוך כדי גיסתי התחילה להוציא את המתנות שהביאה לנו. ..הרגשתי מאוד לא נעים כי ידעתי שמצבו הכלכלי של אחי לא משו.. ואז סיפרה על הירושה שקיבלה..שמחתי כל כך בשבילה.. וגם הבנתי מאיפה הנדיבות הרבה על כל המתנות..טוב..מה אכפת.. הנושא של הפלפונים עדיין לא סודר אבל לפחות הצלחתי דרך הפלפון שלי להביא את הבנות של אחי לדבר עם אמא שלי ששמחה נורא והתרגשה נורא.. כך נשארתי עד 21.00 בלילה איתם שיאכלו גם ארוחת ערב וחזרתי הביתה עייםה מותשת גם מהעבודות שלא סיימתי..וגם ריגשית מהפגישה איתם.. משהו בתוכי לא רגוע..לא טוב..לא יודעת לתת לזה שם.. בעלי דווקא כן דיבר איתם בטלפון בשמחה רבה והיום כשהגענו לבית אימי ..אחי וגיסתי מתארחים אצלה..שוב הוא התחיל עם פרצופים אייך אפשר להנות כשכל הזמן משהו מעיב על המצברוח ? מרגיש לי שהאורחים די מרוחקים ממני..אולי בגלל שלגיסתי יש עכשיו כסף..והיא ..קצת לא מה שאני הרגשתי..לא יודעת..כסף משנה בני אדם !! ימים יגידו.. זהו להיום.. בברכת שבת מבורכת לכולנו אסיים אוהבת המון חטולית

29/09/2019 | 17:05 | מאת: מכל

מרגשששששש, תהני מכל רגע!!!! שנה טובה.

01/10/2019 | 23:59 | מאת: מתמודדת

כל כך טבעי להרגיש בליל של רגשות לאחר פרק זמן כה רב בו לא התראיתם הציפיה להיפגש מול זה שהבנתם שהם כבר אחרי ארוחת צהריים אצל אימך וודאי צובטים בלב.. ומעלים תהיות... אך מבינים את המצב.. כדי לא להעלות חיכוכים.. שמחה שאחיך נשאר חם (ודובוני?!) שמחבק חיבוק חם ועוטף... וגיסתך.. כל הכבוד לה/ם שהביאו מתנות לביקור להעריך ולשנה החדשה... נהניתם מהם? קלעו? היה מוצלח? אני בטוחה שהמפגש קצת טילטל בעניין הירושה... שמחה בשבילם שזה סידר להם את המצב הכלכלי שהיו בו קודם.... מה עם בעלך? נשמע שהוא חמוץ קצת... עם המשפחה שלו הוא פחות קוטר? כי מול שלך; אחיך והכלה של הבן שלכם הוא נשמע מצוברח....?! בכל אופן, איך עבר החג?? גמר חתימה טובה ו