מתמודדת אהובה ןיקרה לי מאוד

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

25/09/2019 | 14:10 | מאת: חטוליתוש

היום הבן שלי הצעיר עשה לי הפתעה מאד נעימה בא לביקור עם החברה שלו.. היא מאוד עדינה ..ורגישה..אמא ל..2 קטנים..( כן גרושה ) אבל לא אכפת לנו כי היא עושה אותו שמח ומאושר..אז למה לא..!! דיברנו ..צחקנו..היא מבררת לבעלי על כל דבר שהוא צריך..מבחינה זו מאוד עוזרת..על הדרך ..כבר לקחו אותי לאמא שלי עם על הסלים של ההכנות שכבר עשיתי והקפאתי לחג..וישנם גם כאלה שמוקפאים ועדין צרכים בישול..הסימנים של ערבי החג.. אצל אמי לא הייתי צריכה לעשות כלום משום בחינה כי היא והמטפלת שלה כבר יומיים מבשלות..איזה כייף!! לשם שינוי לא עשיתי היום כלום חוץ מאשר לאכול איתן צהרים ...וחזרתי הביתה..לא שאין לי מה לעשות בבית..ח.ח.ח. לא חסר.. אתמול התקינו אצלנו תריסים חדשים במרפסת הגדולה..בעל הדירה שילם לא אני..אחרי כל כך הרבה שנים שאני גרה כאן בשכירות ..מגיע לי..וכל האבק שניקיתי אתמול..לא מספיק..שלא לדבר על הליכלוך שטיאטאתי.. היום אחרי שאנוח קצת אמשיך את מלאכת הנקיון..ויש גם המון חולצות לגהץ ..כן..של בעלי..גם של עבודה..וגם לחגים.. טוב שכבר סיימתי לשבוע הזה עם הכביסות.. ואחי וגיסתי..כן..מחר.. ב.ה.ב.נ . נוחתים לקראת אחר הצהרים.. מחר יהיה יום יותר עמוס..גם ריגשית..וגם בכלל..כבר מתה לחבק את אחי..יש לו חיבוק דובי..הוא גם נראה כצת כזה....וגיסתי..המקסימה..שאותה אוהבת כמו אחות אמיתית..וואוווו ואתמול בלילה ישנתי. כן..רושמת לפני ..כי עד הפעם הבאה.. ילדתי האהובה..ג'ינג'ר..נהדר להצתננות שלך..גם בלי רופאה..בתוך כוס התה שלך..גם מחזק חיסונית..אני קונה אותו מסוכר ואוכלת אותו במשך כל יום כמה חתיכות וזה עזר לי להפסיק את הטיפטוף מהאף..אולי תנסי גם את.. אוהבת אותך עד סוף העולם ובחזרה ומאחלת לך רק את הכי הכי טוב שקיים.. חטולית

25/09/2019 | 14:25 | מאת: מכל

ב"ה כייף לקרוא אותך!!!! ממש! את נשמעת הרבה יותר רגועה למרות הלחץ של החגים. יש דברים טובים ואת רואה אותם!!! אלופה! וואו..מטפלת של אמא כמה כייף שיש כזו! בוודאי מוריד ממך הרבה. מחר בעלי יסע להביא אוכל לשבת לחמותי. וקצת לחג בהקפאה. קשה להכין הכל טרי...נצטרך להסחב עם הכלללל. נקווה שיעבור בקלות. אני בעד להיות אחריי כיפור לפחות...הולך להיות לא פשוט. בהצלחה לכלנו עם החגים.

25/09/2019 | 15:21 | מאת: מתמודדת

איזה כיף ממש לקרא אותך.. זו הודעה שניה.. שרק ישתפר ותמיד יהיה טוב!! מאמוש.. ראשית שמחה שיש מטפלת שדואגת כך לאימך ומפחיתה ממך עול.. שנית, שמחה לשמוע שהבן הצעיר מצא בת זוג שמתחבר אליה.. ולילדיה.. ושהיא טובה לו. ומסיבה לו אושר. ולבעלך דואגת כך שאני מניחה שבעלך התחבר אליה.. ואף את אוהבת את העדינות.... שמחה שנחת. ושישנת!!!!! סוף סוף ... הלוואי תצליחי למצא עוד לילות טובים.... מחר עוד שמחה... אחיך והגיסה מגיעים.. כמה כיףףף תהנו תבכו תבלו ותשלימו פערים.. תהני מחיבוק הדוב... תה עכשיו.. קצת סיוט בחום... אבל נראה מה אעשה בינתיים חיה על אדוויל ונרוסין חייבת לדאוג לעצמי... לא עושה זאת...... גם לא ככ אוכלת שוב.... תודה על הדאגה.. אוהבת אותך

25/09/2019 | 15:53 | מאת: חטוליתוש

אכן כן רואה הכל ומברכת על.. כן..מטפלת נהדרת אין ספק..וכן..הפעם החלטתי שאם הן רוצות לעשות את הבישולים בלעדי..אין בעיה בכלל..!! ועדיין לא סימתי כי יש דברים שעושה אותם רק ביום ראשון..כמו מרק כבש עם כדורי בשר כבש..ואת כל הסימנים של החג.. ועוד תוספות ..קציצות דגים..ועוד אבל הכל בסדר..וכן..הם כבר על המטוס מניו יורק לארץ.אז מתרגשת.. ומיכלי מאמי מתוקה שאת.. את עובדת קשה השנה בגלל מה שקרה לחמותיך..מסכנה..אייך היא עם הכאבים ? יש משהו שעוזר להקל ?? כל הכבוד לך על כל מה שאת עושה !! אשת חיל מי ימצא....!! את !! לא מובן מאיליו.. נכון ?? גאה בך כל כך ..!! חטולית

25/09/2019 | 16:05 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת אהובה כן..ברגע שקצת מהלחץ יורד ועדיין אין איזון של רגיעה אבל כן יש שמחה גדולה שמתפרצת בכל הכוח כי הם כבר על המטוס לניו יורק.. נשמה ..לא חייבת לשתות את התה חם..שיתקרר אפילו במקרר..העיקר הג'ינג'ר..חתיכות או מרוסק על פומפיה...בתוך התה.. ואייך תעמדי על הרגלים בלי כוחות ?? אכלי מעט כל םעם אבל אכלי כדי שלפחות הקטנים יראו שאמא מתאמצת עבורם..את הרי יודעת שהם מרגישים הכל גם בלי לדבר..ועם מי יהיה להם לדבר אם תיפלי מהרגלים ???? פליז מאמי..קחי את עצמך בידים למענם חטולית

26/09/2019 | 06:41 | מאת: מתמודדת

בוקר טוב איזה כיף אורחים מחו"ל במיוחד שזה משפחה... איך עבר הלילה? יפה שאת לוקחת את הדברים בקלות.. בטוחה שיצא טעים ומוצלח.. לגבי... ה יעזור לי........ שאגיע לתובנות מהר.. ממילא דברים יתקדמו... שיהיה יום טוב. אמן.

26/09/2019 | 08:36 | מאת: חטוליתוש

בוקר אור נשמה הלילה עבר בסדר..שמתי לב שאני צריכה להיות עירה יותר שעות מהרגיל..כדי לצבור עוד עייפות ..ושתיתי משקה אלפרו אורגני שזה פרווה ..עם כמה חתיכות של ג'ינג'ר ביחד ..עשה לי כנראה מספיק טוב כדי לישון ...וואוווו לילה שני ברצף ..ישנתי ...לא מאמינה... חייבת לעצמי לפחות להשתדל לקחת הכל בקלות עד כמה שרק ניתן כי הלחץ מוציא אותי מהאיזון...וגורם לי לרגשות קשים ..ולא יכולה בגללם לתפקד ועד הלילה כשיבואו האורחים בנתיים..אני אצלי בבית ..מכינה את הבית גם לשבת וגם לחג כי לא אהיה כאן כמה ימים ..למעט..הכנת חלות ... יפה שלי ..השם יתברך עוזר גם עוזר..אבל גם את צריכה לעשות את החלק שלך בענין.. ללכת לטיפול נגד כל מה שאת מרגישה לא טוב..!! כן..אם צריך גם בימי שישי..או אולי במיוחד בימי שישי ..אל תוותרי עליך יפה שלי..כשאת לא מטפלת בעצמך ..את גם פוגעת בעצמך..מאוד קשה !!! ולתובנות..כך או כך..כבר תגיעי כי אי אפשר לדחות את הבלתי ניתן יותר לדחיה...ואי אפשר לא לקחת החלטות .. יודעת שזה קשה ..אבל גם זנ מחכה רק לך שיהיה יום טוב יום של החלטות נכונות ..💞💞💞💞... אוהבת אותך חטולית

27/09/2019 | 09:32 | מאת: מתמודדת

שמחה ממש!!! תודה להשם... שתמיד תצליחי לישון ולהתמלא בכוחות מחודשים.. גוף ונפש.. אם המשקה עוזר אולי באמת כדאי מידי פעם.. אחרי הכל זה גם בריא.. ברוכים הבאים לאח.. אירוח נעים.. בהצלחה באפיה ומאחלת שתצליחי למצא את האיזון והשלווה לגביי, אמן לברכות.. אך מרגישה שאני בתהליך הרס עצמי... נכנסתי לזה חזק... לא מצליחה להתנער....... מקווה שאצליח.. ושלא יקרה משהו מסעיר שיתן לי התנערות.. אל תפחדו.. אני מוקפת באנשים.. אימי המטפלת הילדים חברות.. אבל הגוף איבד את הנפש.. מרגישה את זה מוחש...... מקווה שלא יטלטל אתכן מה שרשמתי.. גל שכנראה אצטרך לעבור..... בהצלחה בהכנות מתמודדת

27/09/2019 | 12:46 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת אהובה זה לא ענין שאת מטלטלת אותנו במה שאת כותבת אפילו אם אגיד שזה מאוד מדאיג עדיין המילים לא מספיקות .... חייבת להתעשת נשמה כי את במסלול רעעעע מאוד ואפילו שנמצאים לידך ..הם אינם רואים אותך..ולא את הדרך ההרסנית שבה את מדרדרת..מפחיד !!! לא כותבת היום על הפגישה עם אחי וגיסתי כי עייפה מאוד ואין כוח..מרוב רגשות לא מסוגלת להביע את עצמי בצורה נכונה כי הכל כזה ביחד ...אחד בתוך השני... צריכה קודם להרגיע..אולי יותר מאוחר.. בנתיים ביי חטולית

27/09/2019 | 14:19 | מאת: מתמודדת

אין לי כל כך איך להגיב לדברים... 😣 נשמע משהו קצת עצוב? מופנם? ציפית והתאכזבת? איתך בבליל הרגשות המעורבים.. מחכה לשמוע כשיתאפשר.. ימים עמוסים לפנינו...... בהצלחה יקרה! וחיבוקים...