היי בנות...נפרדנו היום......לא מעכלת..

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

24/09/2019 | 21:03 | מאת: מכל

היי... אכתוב בפרטים אולי כשממש אתפנה..כרגע אשתף שזה היה היום. וממש מצחיק שהיא קנתה לי בדיוק את אותה המתנה. חחחח היא קנתה לי מחברת מהודרת ואמרה שחשבה עליי כשהייתה בחופשה. אני בשוק!! הייתה בחופשה מצאה מחברת מיוחדת שהזכירה לה אותי עם כיתוב מבחוץ שהתאים...יש על הכריכה משפט( לא משנה מה אבל מדהים!) והרי אני נתתי לה מחברת עם כיתוב שמה ועט כזה...בנוסף נתתי לה מילים שנכתבו בחודש האחרון. כמה דברים מרגשים נאמרו...בכינו ביחד!!!! ממש בדמעות היא בכתה...מעולם לא ראיתי אותה כך!!! זהו בנתיים. נשתמע

25/09/2019 | 09:02 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי נשמע מרגש כל כך סגירת מעגל מושלמת ו..מילים..תמיד עושות את זה יש לך המון זמן לעכל ..ובטוב חיבוק מאמי חטולית

25/09/2019 | 14:28 | מאת: מכל

תודה חטולית...היו הרבה מילים. גם בע"פ גם בכתב. ואשמור אותן לעד. וגם קבלתי חיבוק מכל הלב 🤗😍 היא מופלאה! והחמאתי לה המון!!!! ואני באתי אליה וקבלתי הנחה..הייתה מחווה מאוד יפה מצידה בעניין הכספי. ..כי מי יכול להרשות לעצמו פרטי???? בקיצור היא מדהימה!!!!

25/09/2019 | 15:11 | מאת: מתמודדת

מיכלי מותק!!! איזו התרגשות נשמעת מדברייך... היא אכן נשמעת מטפלת מוצלחת במיוחד שהצליחה להוביל אותך במסע החיים לתת המון כלים ואף לשחרר עם המון אמון. התרגשתי איתך שזה גם בא מצידה כלומר, מתנה (כשהייתי בחופשה..) וכיתוב ואף דמעות... קטע שחשבתן על אותו דבר.. ודאי הגעגוע יהיה.. בטוחה שתדעי להסתדר איתו .. אוהבת אותך. מאחלת המון הצלחה בדרך העצמאית 😉 בהצלחה בארגונים לחגים.. בריאות. וזהירות עם הגב... לחמותך עם השבר... ורק רק טוב!!! באהבה..

25/09/2019 | 22:05 | מאת: מכל

מתמודדת יקרה! תודה..בהחלט היה מרגש... הרגשה מוזרה קצת..ימים יגידו. תשמרי על עצמך! את זקוקה לכוחות האלה! ואוכל זה גם כח...מקווה שתמצאי את הכח. איתך. תרגישי טוב.

26/09/2019 | 06:42 | מאת: מתמודדת

תודה מיכלוש.... הלוואי ואמן.. מתמודדת