שבת שלום שאו ברכה ואהבה 🥰🥰🥰

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

20/09/2019 | 16:24 | מאת: חטוליתוש

מאחלת לכולן שבת נעימה שבת מנוחה..הרבה מנוחה שבת רגועה..לגמרי רגועה שבת עם אנרגיה שעולה ומחזקת את הגוף וגם את הנשמה שבת עונג כמו שרק שבת יכולה להיות בהמון המון אהבה חטולית

22/09/2019 | 02:15 | מאת: חטוליתוש

וכאיה למוצש עדיין עירה למרות שהסתובבתי כמו עוף בגריל כבר למעלה משעה המוח טוחן מחשבות בלי סוף מלאה בדאגות.. למרות שבעלי מאוד מנסה להקל עלי ... וכן השבוע כבר הם מגיעים ב"ה בלי נדר ...התרגשות לא קטנה ..וגם המון דאגות.. כאלו ..שלאן שאני מסתובבת כל הזמן רק חושבת על אייך יהיה ..ומה נגיש..וכמה צריך להכין מכל דבר..לא פשוט בכלל וכננסתי למייל שלי כדי לראות אם ישנן הודעות חדשות ..כבר המון זמן לא נכנסתי וגליתי שהמייל שלי כבר לא קיים..נמחק !!! גם ביאס אותי כי רציתי לכתוב שם לחברות ותיקות שלי ברכות מקדימות לראש השנה ..לברך אותן...ובלי הכתובות שלהן..למי אכתוב עכשיו..?? אאוווף ..

22/09/2019 | 07:51 | מאת: מכל

היי..ממש מבאס. אין לך מספרי טלפון? בכל מקרה מוזר,שמייל נמחק? ותחזיקי מעמד! תהני מהפגישה עם אחיך. תהנו מהביחד! גם אני כל הזמן חושבת איך אבשל לשבת פלוס חג לכלם ..המון עבודה. ולהזהר על הגב!!!! בהצלחה.

22/09/2019 | 15:23 | מאת: חטוליתוש

המייל כנראה נמחק בגלל שלא נכנסתי לשם אולי שנה ויתכן שגם לא זכרתי את הסיסמה שלי אז כל הזמן כתב שכבר אי אפשר גם לשחזר את הכתובת שלו וזהו עכשיו אעלץ לפתוח מייל חדש ולהתחיל הכל מחדש הזכרון שלי הוא לא הצד החזק שלי באסה לי תודה על החיזוק שלך יום טוב חטולית

22/09/2019 | 21:58 | מאת: מתמודדת

איתך..

23/09/2019 | 20:32 | מאת: חטוליתוש

יפה שלי מה שלומך אייך את מרגישה ?? מה קורה ..בכללי..ובכלל את חסרה לי מתוקה תודה חטולית

23/09/2019 | 20:41 | מאת: חטוליתוש

מתוקה שלי משאירה כאן את פרטי המייל שלי למקרה שתחליטי שאת רוצה להיות בקשר במייל [email protected] חטולית

24/09/2019 | 14:45 | מאת: מתמודדת

מצב ביש.. היום נטולת כוחות... ועם כל זה כעת חזרתי מהעבודה ב"ה היה מוצלח... מה יהיה כבר .... בנוסף, הצטננתי.. או שמטפטף בלי שליטה או לא יוצא.. נראה לי סינוס... כי כבר זה מגיע לעיניים.. כלומר הכאב מתפשט בראש.. בחצי ראש..😣 מתגעגעת גם. מחכה להגיע למועדים טובים יותר... תודה על המייל.. שמרתי לי.. בעז'ה כשיתרווח יותר... מעריכה מאוד מאוד מתמודדת

24/09/2019 | 18:06 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת מתוקה שלי מצטערת לשמוע על הסינוסים גמני כבר כמה ימים אף מטפטף..התעתושיות בלי סוף וגם נזלת מעצבנת יש לך טיפול לסינוסים? אני כבר לא שואלת אם תבקרי רופאה לטיפול... שמחה ששמרת לעצמך את המייל.. כשיתאים.. הלוואי ויכולתי להכין לך כוס תה קמומיל שעוזר גם בהצתננות.. ממחר כבר הולכת לאימי להתחיל בהכנות ..כי שבת כבר כמעט כאן.. משתדלת גם לנוח כמה שרק אפשר..וגם זה...כבר מפריע לי לישון בלילה.. אתמול אכלתי קרמבו...שנים שלא נגעתי בגלל הסכרת..אבל לא התאפקתי צחקתי מעצמי שהרשתי לעצמי לאכול קרמבו.. היה יאמי.. כדאי לך גם לנסות אחד ביום לא יזיק לך בנתיים ביי

24/09/2019 | 20:53 | מאת: מתמודדת

היה כיף לקרא אותך.. קצת הביא אופטימיות כלשהי.. אם תשמרי את המנוחות הקטנות לאורך היום, ללילה? האם זה יאפשר שינה לילית טובה? איפה.. מתי אראה רופא?? אין לי משהו בבית לסינוס.. אבל לוקחת אדוויל כל כמה זמן להרגיע את הכאבים.. לפחות עד שישי.... אולי יהיה זמן ללכת לרופא.... המצב ביש.. אבל לפחות זו הזדמנות אחרונה לחיי הזוגיות הנוראים האלו... הפעם עם מודעות... מקווה שאיני עושה טעות!! מה יהיה חטוליתי מה יהיה????? קשה לי כל כך....... החגים תקועים.. איך עוברים את זה?!?! בהצלחה בבישולים לשבת וחג אצל אימך... איך את מתרגשת לקראת בואם של אחיך וגיסתך? לילה טוב יקרה ואהובה!!