מיכלי וחטוליתי יקרות מאוד!!!

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

19/09/2019 | 16:04 | מאת: מתמודדת

מיכלי, כואב לשמוע על חמותך.. יש לה משהו לקחת להקלה על הכאב לפחות?? מתנה מהממת חשבת להביא למטפלת.. שבוע הבא המפגש נכון? כתבת גם את המכתב? וואו מרגש.. לסגור ככה שנה ומעגלים.. ולבקש על שנה מבורכת מלאה בכוח פנימי וחוסן והרבה בריאות... חטוליתי איזה מותק את שאת שואלת ככה.. אין לי מושג מה קורה כל רגע וכל יום.. אוי כמה המצב קשהההה אני ב'ה כן ישנה אך קמה עייפה כאילו לא ישנתי שנים.. הנפש ללא חיות.. וכמובן.. מתפקדת.. מנהלת חיי עבודה בית והורות.... החגים מתקרבים... כמה לא פשוט!!!!!! נראה אולי שאהיה בבית.. מניחה שאם אצטרך עזרה או אפילו מלכאתחילה אבקש מאימי להוסיף לנו מנות ואקח ממנה.. לא אעמוד בזה אם אקח על עצמי גם את זה......... אכן הוצאה כבדה.. איך את מסתדרת? מתי אחיך בא? יהיה עד אחרי החגים? מה עם השינה.. את מנסה לנוח בצהריים לפחות? ואימך..? המטפלת טובה? מה יהיה??? כבר.... בא לי להיות אחרי הכלללל חיבוק אליכן, מתמודדת

19/09/2019 | 18:22 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת היי איזה יופי לראות אותך כאן מוקדם .. הלוואי ואמך באמת תעזור לך בכל מה שרק יכולה..זה גם יהיה המון..במיוחד כשאת בקושי עומדת על הרגלים אני לא ממש מתפקדת..היום עשיתי בדיקות דם למעקב אחרי הסכרת.. לקחתי תרופות לכל החודש עבורי ועבור בעלי..ומשם לסידורים בבנק עבורנו..ומשם גם סידורים בבנק גם לאמי... כל הנסיעות האלה מתישים נורא והחום מתיש ברמות קשות. היו לי עוד כמה סידורים בדרך הביתה ונהיי לי כבד יותר מי.. בבית גם עובדת מאוד קשה רוצה ללהיות כבר אחרי הנקיונות וכל הבישולים וכל השאר..רק שאני נחלשת כי לא מצליחה לישון כמו שצריך העינים כמעט נעצמות לי בזמן שאני מקלידה ..אבל לא מוותרת עליך נשמה יפה שאת כל הריצות והסידורים גם עבור אימי..מתישים ומחר בעלי עובד אז.. לא מצליחה להתרכז כרגע יותר ..סורי מאמי. אולי יותר מאוחר אוהבת אותך נשמה חטולית

19/09/2019 | 19:25 | מאת: מתמודדת

מעריכה מאוד את תגובתך... מובנת העייפות.. מכירה את התחושה.. מקווה שתוצאות הבדיקה יהיו טובות. ומייחלת כבר לנוירולוג.. ושיועיל.. כן.. החום בחוץ מתיש.. במיוחד התיזוז ממקום למקום... כל הכבוד שעשית את הדברים ולא דחית אותם... אוהבת אותך. מתמודדת

20/09/2019 | 09:39 | מאת: מכל

בוקר טוב בנות יקרות, חטולית מקווה שכבר תוכלי להרגיש הקלה ולנוח..החגים ממש קשים לכלנו. אני עוזרת כמה שאפשר לחמותי. (שם יותר קל לי לעזור מאשר להוריי, נפשית הכוונה😓) ומקווה שאצלך מתמודדת יסתדר עם בעלך והאוכל.. חשוב שתלכי לדיאטנית אפילו שלכאורה אין זמן זה סדר עדיפויות. אני חשבתי בזמנו שאין לי זמן לטיפול אבל הכרחתי את עצמי כי לא הייתה ברירה. והפגישה נכון. תהיה רק בשבוע הבא. אעדכן. אני מחכה כבר ממש...לסיים. סוף זה תמיד התחלה של משהו אחר כמובן. סמלי לפני ראש השנה...שבת שלום בינתיים. אגב בפורום השכן אודי לא ענה. מקווה שהבנות שם לא דואגות יותר מידיי או מרגישות נטושות..הוא כתב שיעדר באמצע שבוע הבא. אז חטולית ואם עוד מישהי קוראת. א אני מאמינה שיעדכן בקרוב

20/09/2019 | 13:21 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי לגמרי מבינה את השיקולים שלך להיות אצל חמותך.. לגבי הפורום המקביל באמת דואגת מקווה שהוא מרגיש טוב כי לא אופייני לו להשאיר כך את המקום פתוח בלי לפחות להוסיף את התגובות מאתמול.. הלוואי ולא קרה לו שום דבר רע ב"ה שנקבל רק בשורות טובות מיכלי מאמי כל הכבוד לך ..למרות הכל ..זה לא כמו לבשל בבית שלך עם הכלים שלך במטבח שלך..כך לפחות אני מרגישה כשאני אצל אמי..לא מתאים אצלה אבל כן..כשאחי וגיסתי יגיעו..כבר מהשבוע הבא אני הולכת אליה להתחיל בהכנות ובישולים כי הם נוחתים ביום חמישי בערב..וצריך שיהיו כבר מאכלים לשבת הראשונה מוכנים וחלק עיקרי של ערב חג ראשון.. נחכה ונראה אייך יתפתחו העינים.. בעלי כבר התחיל...אני לא מסכים..ואני לא מסכים.... אז הסטרס כבר מתחיל עוד לפני שהתחלתי לעשות משו.. ביי בנתיים חטולית

20/09/2019 | 13:52 | מאת: מכל

כלנו בלחץ מהחג. מקווה שיהיה כייף עם אחיך וגיסתך. יש לנו גם שבת וגם חג ....חודש של חגים. אז ננסה להפיק את המירב. ומאוד מקווה שאודי יענה לכלנו ושהוא רק עמוס. לא אופייני לו אבל קרה כבר פעם. מקווה שיעלה עוד הודעות שלא העלה..כי אני כתבתי עוד הודעה ולא עלה. שבת שלום יקרות.

20/09/2019 | 14:42 | מאת: חטוליתוש

צודקת גם אני ניזכרתי שזה כבר קרה פעם מזמן כן כן יש לנו המון עבודה החודש הזה עם החגים ובינהם גם עוד שבתות.. שרק יהיו כוחות הגוף והנפש לעמוד בכל הלחצים האלו