ושוב אני כאן ......שוב ושוב כאן

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

17/09/2019 | 02:34 | מאת: חטוליתוש

שוב לא ישינה לא חשוב מה עושה למעשה עושה הכל כדי לישון אבל השינה ממני והלאה כמו שלא מגיע לי לישון מבאס אותי ... ליל מנוחה חטולית

17/09/2019 | 11:20 | מאת: מכל

אולי פשוט להרפות ולא להתאמץ כל כך..רק המחשבה שאת "חייבת" לישון גורמת לך לעירנות....באסה

17/09/2019 | 11:30 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי מתוקה אתמול עשיתי טעות..בזמן הקניות שתיתי 3 לגימות של קולה זירו ..ויש בזה קופאין הייתי כל כך צמאה שלא חשבתי פעמים.. ועל זה שילמתי מחיר.. עד 4.30 בבוקר לא נרדמתי עייפה כל כך ..אבל עוד מעט אתלבש ואצא להצביע😴 תודנ שאת כאן איתי אוהבת אותך יקרה שלי🥰🥰 מיאווו ביי בנתיים ✍

17/09/2019 | 13:55 | מאת: מכל

מבינה אותך עם קפאין. מרשה לעצמי רק כוס אחת של קפה בבוקר. אחר כך הורס את הלילה... אני כבר בחרתי. נקווה לטוב. איתך. מקווה שתוכלי לנוח ולישון טוב. אני מתכוננת כבר לחג..להקפיא בשרים אחר כך לא יהיה. חמותי נפלה ולא מתפקדת כרגע אז מכינה גם להם שבת ומנסה לעזור. הורים מבוגרים זה לא קל. מקווה שאמך יותר טוב.

17/09/2019 | 16:12 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי אני כרגע לא מבשלת כלום כי את השבת הראשונה ואת החג נעשה אצל אמי בבית אז אלך אליה הביתה לבשל .. מצטערת לשמוע על חמותיך מסכנה..בגילאים המבוגרים נפילות הן ממש קשות מקווה שתחלים מהר בלי שום קשר לחג כמה טוב שאת כבר מתחילה עם הבישולים.. ואמי ..בערך בסדר כי סובלת נורא מכאבי גב ..יש לה עקמת בעמוד השידרה.. לפחות אתמול והיום יצאה מהבית לראשונה מאז שחזרה מהשיקום..מזל משמים.. אני מתלבשת עכשיו לצאת להצביע..לא הרגשתי טוב במשך היום..הרי לא ישנתי.. והעייפות מפילה אותי אז די הרבה נחתי ... נקווה רק לבשורות טובות חטולית

17/09/2019 | 18:20 | מאת: מכל

אה...לא התכוונתי שמתחילה לבשל. עשיתי קניות של בשרים והקפאתי. הבישולים יהיו לפני השבת והחג הסמוך. ולשבת הקרובה יהיו בסופ"ש. וכן. נפילות זה שברים בעייתיים. מקווה שאחרי מנוחה ושיקום תעשה פיזיותרפיה ויעזור..בינתיים יקח הרבה זמן...

18/09/2019 | 09:24 | מאת: חטוליתוש

אז ברוך השם אין שברים כמה טוב..כי זה מצריך אישפוז ארוך בגלל הגיל.. ופיזיאותרפיה..טובה וגם עוזרת.. עוד מעט אלך גם לקבוע תור לאימי לפיזיאותרפיה כי מאז שחזרה מהשיקום..מלאה בכאבים ..ישנים..אבל עדיין הלוואי שיעזור לה ותרגיש טוב יותר כך משתפר גם מצב הרוח הכללי נדבר בהמשך היום יפתי חטולית

18/09/2019 | 18:05 | מאת: מכל

חחח שוב אני לא מובנת..יש שבר בכתף ביד הדומיננטית!! אז אי אפשר גבס ולצערנו גם לא לנתח. קיבוע ומנוחה ואז פיזיותרפיה וכו' זמן ארוך....

18/09/2019 | 18:07 | מאת: מכל

ונכון שמזל שאין אשפוז ....בזמנו לאמי היה שבר גם באגן וגם בכתף וזה לקח כמעט שנה וגם היום התפקוד לא משו..

18/09/2019 | 21:24 | מאת: חטוליתוש

אוי מיכלי מסכנה החמות שלך שבר במקום שאי אפשר לגבס לפחות שמו לה כזה מיתלה ליד? ואולי גם זה קשה וכואב.. לא מקנאה במי שנשבר לו איזשהו עצם בגוף.. מסכנה אמיתית..וגם לוקח זמן החלמה כי אנשים מבוגרים מחלימים ממש לאט מאחלת לה באמת החלמה קלה וכמה שיותר מהירה חטולית