היום פגישה לפני האחרונה....

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

10/09/2019 | 17:16 | מאת: מכל

וואו. חזרתי ממנה. עוד שבועיים נפגש לפגישה אחרונה. זהו. עוד שבועיים נפרד. לא קל. שוחחנו על מה היא לוקחת ממני.. נחמד היה. היא למדה ממני על דת😁 על דברים שלא ידעה בינו לבינה ועל הכבוד בדת לאישה!!! ובכלל אני חושבת שלפעמים חילונים רחוקים ולא מבינים את כל הטוב בלהיות אדם מאמין ודתי. ועוד אמרה שתמיד התמודדתי באומץ ולא ברחתי! גם כשהיה לי מאוד קשה! התמודדתי. יפה. עכשיו נשארה הפרידה בפגישה שתהיה עוד שבועיים. נחכה ונראה.

11/09/2019 | 00:07 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי גאה בך המונים נהדרת שאת אילו מילים ממנה..מהמם !! ועוד שבועיים..כמו להיות על קוצים..וגם לנסות לדחות את הקץ..שני ניגודים .. וב"ה שתרגישי הכי טוב עם הפרידה למרות שתמיד ישנה אופציה לחזרה.. יודעת..אולי דווקא המחשבה שתמיד יש לאן לחזור..יכולה לתת לך כוח להמשיך הלאה..כמו מתוך מחשבה ש..כבר לבד זה יגמר ופשוט לא להכנס למחשבות..כאלו לתת חזה להתנהל מעצמו.. אם אין את המחשבה שזה נגמר .כאלו אין פחד.. הצלחתי להסביר את עצמי ? ואז את זורמת עם החיים והעבודה עם כל מה שבא ובלי להרגיש פשוט הזמן עובר בקלות.. אייך זה נשמע לך ?? חיבוק ענק עד אליך יפתי חטולית

11/09/2019 | 07:51 | מאת: מכל

תודה. ועוד אמרה שאני חכמה והעשרתי אותה והיא למדה מה יכול לעזור גם לאחרים דרכי..ועוד דברים שנאמרו בינינו. היה טוב. חושבת איך ומה יהיה בפגישה האחרונה...יש לי עוד זמן.