היי מתמודדת ... ..

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

04/09/2019 | 22:27 | מאת: חטוליתוש

כן המטפלת יודעת על הפרעות השינה שלי והמליצה לי לפנות לרופא הנוירולוג.. ועל החלומות נדבר בפגישה הבאה כי השבוע לא הלכתי בגלל האישפוז של אמא שלי הלילה ישנתי בערך... יהיב טוב תודה נהדרת שלי

06/09/2019 | 07:29 | מאת: מתמודדת

מאמוש, תמצאי זמן ללכת אליו.. זה נורא חשוב! שזה יהיה בחלק מהדברים אשת must do לגבי אמך, כמה היא עוברת... לא קל!!!! עצוב לשמוע. הרבה כוח... יהי רצון שנהיה בריאים עד ה120 שלנו... ממש קשה לי לשמוע.... חיבוק שאולי ייתן לך קצת כוח להתמודד עם זה.. סומכת עלייך שתעלי את עניין החלומות.. אולי זה יעזור להבנה עמוקה יותר מה מטריד אותך ואיך ניתן להקל ולהתמודד.. אם כי זה אולי נראה מובן וברור.. את עוברת תקופה לא קלה.. ובכל זאת, מצב ללא שינה מצריך טיפול... אפשר להשתגע... שבת שלום יקרה!! אוהבת

06/09/2019 | 11:28 | מאת: חטוליתוש

כבר יש לי תור עוד כצת למעלה מחודש ימים ובנתיים נאחזת בשיניים בשפיות שעדיין קיימת שבת מבורכת ילדתי האהובה חיבוק ענק

07/09/2019 | 22:03 | מאת: מתמודדת

שמחה לשמוע שקבעת.. מקווה שיעבור הזמן מהר.. ובלי קשר שתצליחי לתפוס שינה טובה תוך כדי... שבוע מבורך יקירה!!