בוקר טוסט..וחודש מבורך..🌺🌼🌹🙏

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

01/09/2019 | 08:25 | מאת: חטוליתוש

השבת עברה . ... כבר גם מאחורינו.. והלילה מתחילים סליחות כמו מנהג הספרדים...למרות שאני בכלל לא ספרדיה..רק לפי מנהגי בעלי. והשבת עברה עם קולות צורמים... והסתיימה בקולות צורמים.. רק שבעלי התקשר אחרי כן לכלתי והתנצל על דברים מאוד קשים שהטיח בה ... ונשארתי עם רגשות מאוד פגועים.. כי גם עלי עשו עליהום בלי סיבה אז..את אשר יגורתי . בא לי.. עכשיו מתחילה לאסוף את עצמי מתחיל שבוע חדש .. וים דברים עומדים לפני לפתירה . בטח ההתרגשות של הילדים בשיאה עם תחילת שנת הלימודים החדשה ספרו אייך עברה לכן השבת...

01/09/2019 | 15:27 | מאת: חטוליתוש

כן היום עשו לאמי בדיקות דם ומשהו שם לא תקין כבר הרבה זמן מתלוננת על כאבי ראש וסחרחורות.. למעשה מאז שחזרה מהשיקום.. מחר אחה"צ הולכת איתה לרופא כדי לקבל הסבר מפורט..והפניה לבית חולים.. מקווה שזה לא משו רציני ..ואולי גם אישפוז .. חטולית

01/09/2019 | 16:54 | מאת: מכל

נקווה לבשורות טובות❤

02/09/2019 | 09:44 | מאת: חטוליתוש

תודה מיכלי ההמתנה הזו פשוט מוציאה ממני רגשות קשים של לחץ ומתח נפשי.. לא מבינה כבר אייך להתנהל..

02/09/2019 | 21:22 | מאת: מתמודדת

מרגישה אותך!!! בלי הרבה כוחות לכתוב.. אבל חייבת לשלוח חיבוק!!

02/09/2019 | 21:56 | מאת: חטוליתוש

כן שוב.. והכוחות אוזלים ..עדיין מחכים למקום פנוי לאישפוז לפחות הלילה לא אישן כאן הבן שלי יקח אותי מתישהו הביתה

03/09/2019 | 20:00 | מאת: חטוליתוש

חזרנו הביתה מקווה שהפעם יהיה לטווח ארוך הרבה יותר הלוואי שכבר תרגיש טוב כל פעם סיפור חדש הפעם..ירידה של הנתרן בגוף.. איזנו אותה אבל שיחררו אותה בלי בדיקת סי טי ראש גמני כבר נשארתי בלי ראש

03/09/2019 | 21:21 | מאת: מתמודדת

מה קורה? אושפזה? איך את?

03/09/2019 | 23:02 | מאת: חטוליתוש

כן אתמול בצהרים שוב אושפזה " דחוף " באיכילוב..היינו שם עם הבן הדתי שלי..עד שהחליטו על אישפוז..כבר היה אחרי חצות הלילה . עד שחזרתי הביתה עם הבן והתכוננתי לישון . נרדמתי אחרי 2.20.. ראיתי את בעלי שותה קפה לפני העבודה כבר היה 4.30 קמתי לכבות את המזגן המקפיא ב..5.00.. וישנתי עד 7.15..שוב קמתי רצוצה לבית החולים.. אבל שיחררו אותה כבר אחה"צ..בלי הבדיקה שהיתה אמורה לעשות מחר בבוקר של סי.טי ..לא הבנתי למה עכשיו הולכת למיטה בתקווה לישון הלילה ומחר קניות..

04/09/2019 | 17:37 | מאת: מתמודדת

ב"ה שהשתחררה .. באמת קשה הטירטור לבוא שוב לעשות בדיקות.. כבר אולי היה עדיף להישאר ולהשתחרר לאחריהן מקווה שבאמת תשני הלילה. לא פשוט! דיברת עם המטפלת על נידודי השינה והחלומות? בהצלחה בקניות :) חיבוק ענק