עברתי לילה די סיוטי..

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

29/08/2019 | 14:10 | מאת: מכל

היי. עברתי לילה עם כאב ראש מטורף..כדורים שלא עזרו..המשיך לבוקר עכשיו קצת מתפוגג...שרירים תפוסים.. בין לבין הלילות האחרונים חולמת חלומות של ילדה כועסת עליו...כאילו אקטיבית למרות שלא היה כך במציאות. הייתינילדה שמחה אופטימית לפחות כלפי חוץ .. אז נכון שירדה לי קצת אבן מהלב. קשה עדיין. השרירים פיזית תפוסים ברמות. שתהיה שבת שלום, רגועה וטובה. בראשון חוזרת לעבוד למרות שכבר השבוע די חזרתי. בהצלחה לכלם. ❤

29/08/2019 | 18:21 | מאת: חטוליתוש

מצטערת לשמוע על כאבי ראש מהסוג שכדורים כבר לא עוזרים.. מה כן עוזר במצבים כאלה ?? ושרירים תפוסים....אני לצערי חיה אותם ביום יום בגלל הפיברו מיאלגיה יש משהו שיכול לעזור לשחרר ?? אצלי כלום לא עוזר לצערי.. תחילת שנת לימודים..בטח כבר נפגשת עם הכיתה של השנה החדשה..או אולי גם את אלה שממשיכים עוד שנה ?? בטח מרגש כמו תחילת כל שנה חדשה.. שתהיה שבת מקסימה ונהדרת.. וחלומות..יפה שלי ..אין עליהם שליטה.. אז חיבוק ענק עד אלייך אוהבת אותך יפה שלי

29/08/2019 | 18:53 | מאת: מכל

תודה, מקסימה... אני סובלת מהגב המון שנים והוא נתפס ולפעמים סתם שרירים נתפסים בכל מיני מקומות..אז מסאז' קצת משחה מהמסריחות.. יעבור. אולי שוב הנפשי משפיע. ומחר נפגשת עם כלם...בהחלט מרגש כל שנה מחדש🤗😁 ובעיקר כשמגיעים וחוזרים מאותן המשפחות.

30/08/2019 | 01:41 | מאת: מתמודדת

כפי שכתבת למטה.. אני מאמינה גדולה בחיבור בין גוף לנפש.. ואם את אמרת זאת כנראה את יודעת על מה את מדברת..... שרירים תפוסים.. חלומות.. לילה סיוט.. פתיחת שנה. סיום טיפול ועוד. כל אלו בהחלט יוצרים מעמסה רגשית מכבידה.. מאחלת לך שלא תזדקקי לכדור כדי לישון או להרגיע את העומס.. שהכאבים יחלשו ויעלמו. איתך שבת שלום

30/08/2019 | 14:05 | מאת: חטוליתוש

מבינה את כאבי הגב שאת סובלת אבל לגבי הכאבים בשרירים...בדקת מאיפה הם באים ?? יש היום בדיקות כמו אי.אמ.גי. שמוצאים מאיפה הם באים ויש אפשרות לטפל גם בהם.. כדאי ושווה בדיקה !! את תזלזלי בבקשה חטולית

30/08/2019 | 15:00 | מאת: מכל

תודה בנות. אף פעם לא בדקתי מדוע יש לי כאבי שרירים...נתפס לפעמים שריר ברגל/יד..או,סתם כואב..אבל תמיד עובר. וגב זה סיפור ארוך ידוע ומטופל. שתהיה שבת שלום והצלחה לכל המתחילים שנה חדשה. הילדים והמורים. ב"ה אין שביתה😁

30/08/2019 | 16:31 | מאת: מתמודדת

בריאות. והצלחה. שבת שלום 😘