אחרי שגם הלילה בקושי ישנתי

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

28/08/2019 | 14:16 | מאת: חטוליתוש

מסתובבת כמו סהרורית.. מחפשת מקום להניח את הראש לנוח אבל פוחדת גם להרדם והערב יש חתונה ..אח של כלתי הגדולה מתחתן.. ארוע מחייב להופיע ..כל הזמן מפהקת.. אלך אולי לאכול משו..וכוס קפה.. ימים ארוכים ללא שינה ..

28/08/2019 | 23:49 | מאת: מתמודדת

מזל טוב קודם כל.. שינה זה בהחלט צורך בסיסי.. וזה כבר יום שני(?) שלא ישנת כראוי.. האם את מכירה זאת כבר? איך התמודדת? כמה זמן זה נמשך? האם זה חדש? הרי גם ככה השינה שלך יחסית קלה.. סיפרת שאם את נחה אינך מצליחה לישון.. האם מעבר לכל מה שקרה ושיתפת פה לאחרונה יש משהו שמטריד אותך? או שזה פשוט פריקת מתח מכל מה שקרה עם אימך.. והשיקום וההתרוצצות.. והמעקב.. האינטנסיבי.. הסידורים.. התחלת הטיפול.. שלך..חזרתה הבית.. וכד.. מקווה שתהני בארוע. ותצליחי לישון טוב בלילה. נשיקות מתמודדת

29/08/2019 | 12:45 | מאת: חטוליתוש

הארוע היה יפה המון שימחה ריקודים ..כמו בכל ארוע... בגלל שלא היה בהפרדה...הם לא דתיים אבל היינו מחויבים להגיע.. כל כך הרבה חוסר צניעות שממש כאב בעינים.. צעירות לבשו מעין שימלה קצרצרה שנראית כמו הקומבליזון של פעם.. וצעירים עישנו גראס בכל פינה פנויה בגן הגדול ..אבל כמו שאמר כנראה הבן שלי הדתי..שהעולם מלא בהם ... טוב..עבר..חזרתי הביתה עייפה בצורה שהאמנתי שארדם מיד ..אבל לא..!! כנראה שספגתי בגוף במשך הארוע המון קור מהמזגנים ולא הרפה ממני עד עכשין.. עדיין הקור בעצמות כך שממש לא הצלחתי אפילו להתחמם להפיג את הקור..כאבים בכל הגוף והיום יום קניות גם לאמא שלי..וכמובן שמתילה עם ההכנות לערב שבת והשבת גם ראש חודש אלול...אז צריך יותר מתבשיל אחד. הבן שלי הדתי יבוא להתארח איתנו במשך כל השישי שבת עם אשתו ונכדתי המיוחדת.. מחכה לנו שבת לא קלה בגלל כלתי..היא היסטרית ברמות קשות ..בפעם הקודמת שהיו אצלי השבת קצת נהרסה בגללה.. הלוואי שהכל יעבור על מי מנוחות ..רק בטוב... תודה לך נשמה מתוקה שאת נשיקות בחזרה 💞💞💞 חטולית

29/08/2019 | 14:12 | מאת: מכל

מקווה שהשבת תוכלי גם לנח וגם לארח בטוב. שבת נעימה🌷❤

29/08/2019 | 18:14 | מאת: חטוליתוש

תודה מאמי מתפללת שבאמת השבת תעבור בטוב ממש אין לי כוחות להפריד בין הניצים..בעלי מחד..וכלתי ..מאידך..

30/08/2019 | 01:33 | מאת: מתמודדת

שומעים את המלאות שלך.. את אי היכולת לשמוע ולראות ולהכיל כל מיני דברים עד כדי שהם ממש מפריעים לך ומעכירים את שלוותך .. כך למשל ההתבוננות מהצד אל החברה באולם.. המעשני.. המלבושים.. עם הכלה ובעלך..ההסטוריה של הכלה .. השבת שצריך גם לארח.. הקניות .. חודש אלול עם כל מה שזה אומר .. ואף... המחסור בשינה.. נסי לעשות סדר עדיפויות.. כמה להשקיע אנרגיה בכל אחד מהדברים אם בכלל.. כדי להרפות.. אוהבת ומקווה שתבשרי שישנת הפעם טוב.. אמן

30/08/2019 | 12:16 | מאת: חטוליתוש

אין לי ממש אפשרות לתת קדימות ל..מחשבות..או לארועים...הכל יושב לי כל כך כבד על הכתפיים הכואבות שלי.. כבר כמעט לא נושמת מהלחץ. אבל ממשיכה..כי אין משו אחר לעשות.. והכאבים בגןף לא מרפים ...גם הקור שחטפתי בחתונה לא מקל.. ובעלי גם כבר מתחיל להכנס ללחץ עוד לפני שהאורחים הגיעו..מבאס ... טוב אגש להמשיך לפני שהשבת תתהפך לפני שעוד שהתחילה אוווווףףףףףף

30/08/2019 | 16:29 | מאת: מתמודדת

ועוד נשימה... כך תכניסי את השבת.. גם אם לא תספיקו הכל.. לא חשוב.. העיקר האווירה.. לא הבנתי למה זה כל כך מכניס אותך ואת בעלך ללחץ? אז מה אם היא היסטרית...?!? מחבקת את ה'אווףף הזה..' שולחת הרבה כוח... שבת שלום

30/08/2019 | 16:40 | מאת: חטוליתוש

האוכל כמעט מוכן הכל... לוקחת המון פעמים נשימות..אבל כשאני צריכה להתעסק עם אנשים לחוצים כל בזמן כבר לא נשאר כוח וכן..הם..לחוצים ומלחיצים לי את הנשמה ואת החיים. טוב שתהיה לכולנו שבת מנוחה ונחת.. וביום ראשון שיבוא עלינו רק לטובה 🙏🙏🙏🙏✍ שבת שלום

01/09/2019 | 01:08 | מאת: מתמודדת

ואיך עברה שבת?