חלומות וסיוטים כל הלילה...🥺

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

27/08/2019 | 09:04 | מאת: חטוליתוש

נכנסתי למיטה בשעה סבירה ונורמלית קרוב לחצות הלילה ... לא לקח יותר מידי זמן ..מעיפות נרדמתי...עבר אולי שעה וחצי כשלפתע החלו כל מיני חלומות מפחידים להעיר אותי מהשינה.. וזהו...!! הלילה הסתיים עבורי...לא הבנתי מה החלומות האלה באו להגיד.. קוביות... בלבן עם נקודות שחורות זעירות .. קוביות בשחור ..עם נקודות זעירות בלבן... והן דוחפות אותי מהמיטה למטה לא נותנות לי מקום לשכב במיטה הקוביות היו ענקיות ... ואז בעלי השתעל חזק והלך לשרותים להקיא..(סליחה) והתהפכתי מאז כל הזמן לא עצמתי יותר עינים ואמא שלי גם כל הזמן נכנסה לי בתוך כל המצב הזה במחשבות הייתי אמורה להעביר לה מסמכים היום כי צריכה להגיע אליה הרופאנ הגריאטרית לביקור בית היא משתעלת בצורה איומה ..ומסתובבת עם כאבי ראש כל הזמן וסחרחורות ...מחכה שכבר תודיע לי מתי הרופאה צריכה להגיע.. אין לי מנוחה מהחלומות האלה ..ולא נרדמתי חזרה .. רק התהפכתי כל הזמן במיטה עוד לפני 6.00 בבוקר כבר קמתי להכין כוס קפה ולהתפלל שחרית..לא יכולתי אפילו להתפלל כמו שצריך.. הראש שלי מעופף לו..לא מצליחה להתרכז בשום דבר !!!

27/08/2019 | 14:47 | מאת: מכל

חטוליתוש יקרה את יודעת שיש שיטות להרגעה? אם היא עשתה איתך יוגה אז סימן שיש לה שיטות...תדברי על זה בטיפול ושתתן לך טיפים למצבים כאלו. כדאי. גם מדיטציה עוזרת מאוד...

27/08/2019 | 15:30 | מאת: מתמודדת

חטוליתוש.. חלומות שווא ידברון.. מאוד מתיש ומעצבן לא להרדם ולצבור שינה טובה.. ועוד לחלום דברים מלחיצים.. התקופה כנראה שואבת ממך המון אנרגיה שזה מתבטא בחלומות... זה ירגע.. כנראה בא לומר לך להרפות מעט... בהצלחה

27/08/2019 | 16:57 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי כן מאמינה שיש לה אבל רק בשבוע הבא הפגישה.. לא עשיתי מדיטציה אף פעם מאמינה ששוה לנסות אבל רק בשבוע הבא.. ועכשיו מחכה לנכדה המיוחדת שלי שצריכה להגיע אלי ..היום יש אספה בגן לפני תחילת הלימודים לשנה"ל הבאה בתקווה שלא יהיו שביתות.. לא מבינה מה עובר עלי מתה לישון ולא יכולה..

27/08/2019 | 17:01 | מאת: חטוליתוש

לא יודעת אייך להסביר ... יתכן שאת צודקת ... כבר לא יודעת.. והרופאה הגריאטרית בסוף לא הגיעה ולא תהיה גם עד סוף החודש מבאס .. אייך להרפות ?? רציתי לקחת משו להרגעה אבל לא מתאים הזמן כמה רוצה לישון .. 😴😴😴 אוףףף איתי

27/08/2019 | 22:27 | מאת: מתמודדת

שומעים את הלחץ.. המתח.. התשישות.. להספיק.. נסי לעשות משהו כיף.. הליכה? שירים? יוגה? נשימות? כדי לעבור את השבוע לפחות.. כדי לפרוק ולשמוע מה כן ניתן לעשות עוד.. שיהיה כוח לחכות עד סוף החודש.. ובכלל.. בינתיים מאחלת לך שינה ערבה. איך היה עם הנכדה?