היום עשינו יוגה............

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

26/08/2019 | 15:31 | מאת: חטוליתוש

היום בטיפול עשיתי יוגה עם המטפלת חוויה נהדרת וגם מומלצת אוסיף אחר כך את ההמשך

26/08/2019 | 15:37 | מאת: מכל

וואו. יוגה זה מדהים!!!

26/08/2019 | 17:13 | מאת: חטוליתוש

וואי מיכלי בכלל לא חשבתי שהיום נעשה יוגה הגעתי אליה היום בלחץ וים עצבים בגלל שאמא שלי מסרבת למטפלת ביום שישי..כבר כתבתי בהודעה הקודמת.. ואחרי שדיברנו באריכות על הנושא והיא נסתה להרגיע אותי ..גם נסתה לתת לי כמה נקודות ראיה על אמא שלי וראתה שנשארתי עצבנית.. שאלה רוצה לעשות יוגה ? התפלאתי מאוד..כי הפתיע אותי ..אמרתי כן ..מה יש לי להפסיד? ועשינו יוגה..למעשה פעם ראשונה בחיים שלי.. הרגשתי אייך העצבים שלי מרפים לאט ואני שוקעת לתוך הקורסה.. הייתי פתאום יותר רגועה..כייף אמרתי תודה רבה והיא חיבקה אותי עם חיוך גדול..

26/08/2019 | 18:08 | מאת: מכל

איזה יופי. נשמעת מטפלת מהממת שעובדת בכמה שיטות. בול כמו שלי!!! אנחנו עשינו דמיון מודרך, הרפיה ועוד שיטות. היא אלופת השיטות! בטוחה שזו לא אותה אחת?🤣🤣🤣 ואצלי היא תמיד השתדלה שאצא מהפגישות מחוזקת. לא היה מצב שלקראת הסוף כשאני "יוצרת דרמות" או מתחילה דיבור כזה..מיד הייתה מרגיעה עם אופציה של קשר בין הפגישות. פשוט מדהימה!!! את בידיים טובות!!! וואו

26/08/2019 | 20:51 | מאת: מתמודדת

וואוו... נשמע ממש תרפיה... מרגישה את הרוגע שזה נתן לך.. ממש שומעים את זה.. כיף שהיא מאפשרת ומציעה מגוון רעיונות לטיפול.. שחלקם חדש לך כמו החיבוק והיוגה.. זה מעצים את חווית הטיפול והשחרור.. ונותן כלים נוספים להתמודדות.. מעבר למילים.. הקשבה אחרת.. הכלה אחרת.. לילה טוב וחיבוק אם מתאים.. מתמודדת

26/08/2019 | 21:10 | מאת: חטוליתוש

מה זאת אומרת אם חיבוק מתאים...?? ברור שמתאים מאמי מה איתך ? אני יותר רגועה ..אבל עדיין לא מבינה את אמא שלי מקווה שעם הזמן.. חיבוק ענקקק חטולית

26/08/2019 | 21:14 | מאת: חטוליתוש

כן היום היה יום מיוחד במינו ואיתה ..עדיין לא עשיתי דמיון מודרך ..זה היה עם מטפלת מהעבר... מהממם גם למטפלת הזו ישנן כנראה יותר משיטה אחת רק שעדיין לא הגענו לשם..עדיין רק כמה שבועות.. והאמת...לא יודעת להגיד לך אם זו אותה מטפלת... אבל מאוד מרוצה מממה וזה מה שחשוב.. חטולית

26/08/2019 | 23:10 | מאת: מכל

צחקתי לגבי אותה אחת. לפי תאור המקום לא נראה לי. אבל התכוונתי שהן טובות עבורינו. ומאוד מזכירות בגישה הפתוחה שאני מאוד אוהבת. אני עדיין בדרך לפרידה.. קצת עצוב ת'אמת.

27/08/2019 | 02:23 | מאת: מתמודדת

קשה להבין אותם... שלא נגיע למקום הזה... רק בריאות לכולנו..... שלא נזדקק לאף אחד עד יומינו האחרון. אמן. רק מקווה שהיא תסכים.. ותהיה עטופה כמה שרק אפשר.. יודעת שאת עושה הכל לשם כך.. אם לא את עצמך אז להשיג מה שאפשר לטובתה.. ולהגן ולעזור ולשהות איתה וכו'.. מקווה שהיא תבין ותאפשר זאת... זה לא פשוט. חיבוק נוסף... 🤗 (בלי "אם"..) לילה טוב

27/08/2019 | 02:33 | מאת: מתמודדת

כן.. הדרך לפרידה לא קלה... כמה שאת מחוזקת.. תמיד יהיו דברים שינסו לשבור אותך.. או יראו שעדיין יש על מה לעבוד.. ופתאום "יצוצו" או יורגשו יותר ממה שהיה קודם כשהרגשת שאפשר להתחיל להיפרד ולשחרר... פרידה זה לא דבר קל. בייחוד כאשר המקום היה עבורך. והיה טוב כל כך ומכיל.. בכל שלב.. בלי ביקורת.. עם המון אהבה.. והעצמה.. 10 שנים של נתינה לנפש.. של גדילה.. של כלים.. של הבנה.. של ביטחון.. הקשבה.. הכלה.. חיבוק.. יד על כתף.. נשימות.. שתיקות.. ליווי.......... זה לא קל להפסיק זאת!!!! גם כשהגיע הזמן לנסות לעמוד בכוחות עצמך... להיות את האדם שחומל ואוהב ותומך בעצמך. גם כשיש בך את העוצמות והכלים.. גם כשאת מרגישה ששיחררת הרבה פצעים.. מחבקת אותך בתהליך... איתך...

27/08/2019 | 07:22 | מאת: מכל

תודה מתמודדת. תהליך ארוך עברתי. כשאעזוב זה יהיה בדיוק 9 וחצי שנים. מאז שנכנסתי אליה.עברתי איתה 4 מקומות. 4 חדרים שונים....ובכל אחד מהחדרים גם נשאר משהו מיוחד. קסום כזה. אזכר בטוב. אשתדל לבד. יודעת שיש בי הכח, הפרחדה באה מהכיוון שלי כך שזה סוג של רצון לעצמאות....

27/08/2019 | 15:28 | מאת: מתמודדת

שמחה לשמוע שיש לך זיכרונות טובות מכל התהליך הקשה הזה... ובעיקר לדעת שצברת כל כך המון בפרק זמן זה. בהצלחה בהמשך הדרך